0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Меги
« Отговор #100 -: Юни 13, 2008, 21:42:43 pm »
Какви са таблетките Алое , които пие мъжа ти? На теб не ти предписаха Дуфастон?
 Стискам ти палци да ни зарадваш всички!

За алоето - препоръчаха ми го, заедно с Л-карнитина, Вит.С,А,Е, Селен, Цинк и там всичко, което пие, защото ние сме с диагноза Астенотератозооспермия. Също и хубаво да пие и антиоксидант някакъв. Знам, че и вие сте с мъжки фактор. Мъжът ти не приема ли някакви витамини? Общо взето при мъжете почти нищо не може да се лекува, витамините евентуално малко може да подобрят нещата.

За дуфастона - на предното инсе ми изписаха утрогестам, но този месец ме оставих без нищо, напълно на естествено, както ти бях казала даже и прегнил не ми биха за гарантиране спукването на фоликула. Поне засега не са ми открили проблем някакъв, но сега, ако инсето е неуспешно мислим за едни имонологични изследвания, но още имам колебания какво точно, защото четох за Плевен за някакви панели, а не знам кой точно да избера, пък мислех вариант за пращане на кръв, но все пак може би ще отидем до там. Искаме да пуснем и антиспермални тела, обаче честно да си кажа не знам на мен ли ми вземат кръв или на мъжа сперма.

Това е горе-долу.  Ако има още нещо питай.

« Отговор #101 -: Юни 13, 2008, 23:21:47 pm »
 Права си , че мъжа ми също е с Астенотератозооспермия. Като установиха това състояние в Плевен пи Харвест и имаше подобрение в обема , бързо подвижните и морфологията.Трябваше да го пие 6 месеца , аз на петия бях бременна вече. От тогава досега е пил Оксибор форте , Л карнитин, витамините ги спря , защото пълнее , а той е 110 кг. и сега пие само Л карнитин и вит.А и Е , по мое предписание.
 За алоето питам коя е фирмата производител, как се казва продуктът?Искаме да запазим сегашното му състояние , ако не можем да го подобрим, а с алоето не сме опитвали.
За Антиспермалните бяха кръвни изследвания за жената , но във бланката има абзац антиспермални(съпруг), така че и мъжа сигурно може да се изследва. На мъжа ми не са му изследвали нищо до сега , само материал дава за спермограми.
Благодаря ти много!
*
« Отговор #102 -: Юни 14, 2008, 08:43:00 am »
Алоето мисля, че беше на Адифарм, но днес ще взема нова опаковка и ще ти пиша на коя точно фирма е. Не е много скъпо, а има и доста по-скъпи варианти на други фирми. А от витамините не съм забелязала да пълнее, защото и моят мъж до скоро беше почти 130кг, сега даже поотслабна малко докъм 120 кг, но е и на лека диета, защото му откриха малко висока захар. Общо взето всичко аз съм му назначила, с обема и количеството нямаме проблем, малко подобрение има на подвижността като сравнявам СГ от инсетата.
В Плевен какво точно прави като имунология?

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #103 -: Юни 14, 2008, 10:55:42 am »
Меги, аз продължавам да стискам палци за теб :D
Прегръщам те силноооооооо :hug2: :hug2:
« Отговор #104 -: Юни 14, 2008, 12:50:44 pm »

Правих ги , заради миссед-а.Включваше антифосфолипидни антитела ,NK- клетки, щитовидни хормони.Резултатите показаха причината за аборта.
*
« Отговор #105 -: Юни 14, 2008, 19:29:35 pm »

Правих ги , заради миссед-а.Включваше антифосфолипидни антитела ,NK- клетки, щитовидни хормони.Резултатите показаха причината за аборта.

Благодаря ти за информацията.

*
« Отговор #106 -: Юни 14, 2008, 19:30:25 pm »
Меги, аз продължавам да стискам палци за теб :D
Прегръщам те силноооооооо :hug2: :hug2:

Мерси, мерси. И аз теб.

Но днес не мога от сутринта да си отворя календара да си въведа днешните неща. И не само моята, никоя графиак не мога да видя.

*
« Отговор #107 -: Юни 16, 2008, 10:00:53 am »
Meggy, силно ти стискам палци, още малко остана
а графиката ти ми изглежда супер, дано, дано  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

lawyer

« Отговор #108 -: Юни 16, 2008, 10:27:16 am »
календара още е неадекватен, как си? Добре ли въврви БТ, някакви симптомчета?
« Отговор #109 -: Юни 16, 2008, 10:43:21 am »
календара още е неадекватен, как си? Добре ли въврви БТ, някакви симптомчета?
И аз се опитвам да и видя графиката, но не мога. Днес трябва да е 10 ден след инсето , нали?!
Меги,мила, стискам палци за висока БТ!
« Отговор #110 -: Юни 16, 2008, 10:53:18 am »
Меги, стискам силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Дано БТ се задържи така!Пожелавам ти, най-искрено да се похвалиш :)!
*

lawyer

« Отговор #111 -: Юни 16, 2008, 10:56:50 am »
а, проработи - БРАВО на БТ (пу, пу).
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #112 -: Юни 16, 2008, 11:00:57 am »
Меги, БТ  е супер, почти нищо друо не съм погледнала, първо видях твоята графика.  :balk_103:
*
« Отговор #113 -: Юни 16, 2008, 11:27:18 am »
Пак не се отваря календара!

Да, висока е, даже бележи почти невиждани рекорди. Вчера беше 37.05, днес е 37.2 (такава историята не помни). Да, днес ми е 10 ден след инсето, остана още малко, макар че не съм сигурна кой ден точно да бъде като дата на евентуален МЦ.

Благодаря ви, много за подкрепата, с вас много по-лесно се чакат дългите дни, особено след инсе. Прегръщам ви много и много ми се иска просто да няма такава тема за очакващи  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #114 -: Юни 16, 2008, 20:56:31 pm »
Меги :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #115 -: Юни 18, 2008, 07:51:30 am »
Мила Меги, рано е за М. , и да но не дойде!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
всички чакаме с надежда за хубави новини :grouphug2:

*
« Отговор #116 -: Юни 18, 2008, 09:11:05 am »
И аз се чудя дали е рано, но не бързам за никъде и определено по-добре да не идва, че много ще и се карам  :D

*

lawyer

« Отговор #117 -: Юни 18, 2008, 10:41:27 am »
Е, малко е паднала БТ, ама за твойте стойности си е все още добре. Още ли не се престрашаваш за тестче?
*
« Отговор #118 -: Юни 18, 2008, 10:52:01 am »
Най-рано в събота, ако я няма гадината. Днес ми е само 12 ден след инсето и затова не бързам.

« Отговор #119 -: Юни 18, 2008, 15:14:16 pm »
Меги :crossfingers: