0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
розово-кафеникаво зацапване
« -: Януари 29, 2008, 21:04:50 pm »
Здравейте,
Знам че се е изписало много по темата-но не знам какво да мисля.Девети ден от цикъла ми е , но днес забелязах зацапване и леки непостоянни болки.Не е ли малко рано за овулация.Трябва ли да се притеснявам и да ходя не лекар.Не ми се е случвало друг път.Принципно цикълът ми е 29-30 дни, а миналият ми дойде на 26-я.

Благодаря Ви
Re: розово-кафеникаво зацапване
« Отговор #1 -: Януари 29, 2008, 22:18:24 pm »
Здравейте,
Знам че се е изписало много по темата-но не знам какво да мисля.Девети ден от цикъла ми е , но днес забелязах зацапване и леки непостоянни болки.Не е ли малко рано за овулация.Трябва ли да се притеснявам и да ходя не лекар.Не ми се е случвало друг път.Принципно цикълът ми е 29-30 дни, а миналият ми дойде на 26-я.

Благодаря Ви
Не съм много компетентна ама и на мен ми се случи по-къс цикъл..23 дни при условие, че моя е 27 (винаги съм мислила, че е 28 ама тук установих, че е 27 :))
Напълно е възможно, да имаш ранна овулация, не се шашкай. Щом е прецедент изчакай, ако се повтори иди на лекар.
Хубаво е да си знаеш колко ти е ЛФ. Ако това е било О значи ще ти дойде пак по-рано. 9+ (11-14 дни)=18-23.
Дано се включи някой от знаещите във форума!
*
« Отговор #2 -: Януари 30, 2008, 09:06:28 am »
Един месец в годината е нормално да ти е по къс цикъла поне при мен е така.Иначе ако става всеки месец е по хубаво да се направят изследвания.За зацапването толко рано най вероятно е хормонален проблем и по добре отиди на лекар.
*
« Отговор #3 -: Януари 30, 2008, 19:23:46 pm »
Миналия месец правих хормони-бяха в норма -пролактин,прогестерон,THS,T4.Но не знам защо не ми казаха да направя ТАТ И МАТ.Днес говорих с гинеколога ми и той каза че може да е покрай овулация,стрес и каза да не се щащкам.Ако до понеделник е так аще ходя да ме гледа.