0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Бисерче, Стискам ти силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за сряда! А после и другото!
А може и да не се вдигне над 37, при мен не се вдига...меря орално:)
Абе, дано да е станало, стига с тези температури....ние ще полудеем накрая от мерене, тестване, секс по график .....
Стискам ти палци:)

Умно момиче си,С температури или без, то като реши ще стане. Ама нейсе покрай всички тия дреболии забравъми дъ пусним фишъ,пъ после са чудим- пичелим или ни пичелим! :balk_132:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Абе, дано да е станало, стига с тези температури....ние ще полудеем накрая от мерене, тестване, секс по график .....
Стискам ти палци:)
Права си, к`во значение има температурата, досега всеки цикъл като ми се качваше над 37 след ову и к`во - накрая пак  :bfn:.Ако е станало-станало, ако не - не.
biserche, :crossfingers:за сряда
Анет :welcome:пожелавам ти ги двете чертички още този месец :balk_103:
eagle,браво за хубавия резултат,дано февруари е твоят месец.
Кате,съжалявам мила,но дано не навреди на един дъгоочакван ++++ :bighug:
aleks,сори мила,събери нови сили и продължи напред.
Siska_rs,чакме те с добри новини утре :crossfingers:
*
Здравейте на всички и добре дошла на Анет ! Аз тези дни чакам яйцето и съм много сдухана нещо. Все си имам чувството че и този месец няма да стане... Отгоре на всичко съм на диета в която има много вода и тестовете за ову са ми с много бледи черти ,та си мисля как точно ще разбера ,като пия по 2.5л вода на ден и постоянно пишкам..  :( Стискам палци на всички които не чакат , че наистина този месец никакви добри новини..
*

    Dragica

  • ***
  • 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте момичета.Аз малко изоставам с писането тук,но в никакъв случай не и с четенето:-) Ние продължаваме да се лекуваме с доксициклина и така....след 2 седмици някъде правим контролна спермограма да се види има ли я бактерията и така.Продължавам с 1 дума пълен напред:-) Успех на всички ви тук
.........Отгоре на всичко съм на диета в която има много вода и тестовете за ову са ми с много бледи черти ,та си мисля как точно ще разбера ,като пия по 2.5л вода на ден и постоянно пишкам..  :( Стискам палци на всички които не чакат , че наистина този месец никакви добри новини..

На тестовете пише 4-часа без течности и тогава тест.
*

    siska_rs

  • ***
  • 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Здравейте момичета!Да успокоя всички нечакащи,аз изпращам официална покана на лелката да ми дойде нагости/с Примолут/,така че след около седмица тя ще ме навести и ще я убедя да не идва при вас... :bighug: :babyflips: :babyflips: :babyflips:А следващия месец ще се присъединя към новите ловуващи.... :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm:
Поне се успокоих че няма киста,а просто е следствие от 2години прием на противозачатъчни/спрях преди 3 месеца/. :lovedock:Доки каза "Всичко е наред сега ще и помогнем да дойде,а ти си вземи ову тестчета и не спирай да опитваш!" :wink:
Така че другия месец упорито ще участвам лова на  :egg: :egg: :egg:  :bed: и Дай боже другия месец :bfp1:
*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Сиска, радвам се,че нямаш киста!За съжаление при мен има и това не ми харесва.Сега от 17 трябва да пия дуфастон да я чистя и след това ще ми правят инжекции!Момичета малко се плаша!Незнам дали трябва!Записах си час в клиниката на Щерев при доктор Тимева! Много моля някой ако е ходил там да ми каже нещо повече!Стискам палци на всички!
Dragica,дано се оттървете от гадната бактерия и пристъпите към действие.
lubaboiko,теста се прави ако не си пишкала поне 4 часа преди тестването.
Хайде момичета,няма ли скоро да имаме +++тестчета,лошо започваме месеца.
 :crossfingers:на всички нечакащи ,ловуващи и в процедури.
*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте с днешна дата и от мен! Пак много сте изписали!
:welcome_1: на новите момичета и дано скоро всички от тази, да се преместим в другата тема!
При мен вчера О-теста даде две чертички и с милото сме любовно настроени! Ще задържим така поне още два дена в пълна атака, а след това отиваме на СПА-уикенд и ще продължаваме на същата вълна  :oops:
Успех на всички в лова на  :egg:! Дано да направим хубави омлети!
На чакащите - от мен имате  :crossfingers:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Привет от мен  :balk_64:
Няколко дни не съм влизала и едва успях да изчета всичко писано от вас   :)
Забелязвам, че има доста чакащи, стискам ви палци  :crossfingers: :crossfingers:  :bfp:
Аз си мисля, че ще отпадна този месец, макар че милото тези дни постоянно ми казва- " този път ще се получи, ще имаме бебенца".............. толкова е сигурен.... а аз имам ПМС  :balk_144:  не ми се иска, но пак и отново ще се разочарова, когато ме навести гадната лелка.
Сори, че съм в такова настроение и че го споделям с вас  :balk_144: :balk_144:
*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хей,Пепка, стига криво настроение! Знаеш лозунга тук - докато няма лелка, всичко е възможно!!!
Горе главата, мацка!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Момичета, аз да се похваля, днес положителен тест за О, и тръгвам на лов.
На тези дето ловуват - успешен лов, на тези дето не чакат - да ги подмине пущината, на тези на които им предстоят процедури - стискам палци, на тези дето се лекуват - дано всичко е успешно!
На тези дето, като мен миналия месец са се разочаровали...момичета, идва нов месец, с него и късмета:)

Милия преди малко ме попита....и отбеляза ли си  в календара там хиксчето или сърчицето или какво и да е....едно време, като е нямало интернет, как ли са се оправяли:) Прав е....стана ми толкова смешно:) И в същото време, трябва да кажа: Радвам се, че ви има момичета...че има с кой да споделя (не че той не ме изслушва, но си е друго).
Лека нощ ви пожелавам и ви стискам палци:)
Пепка,я се стегни,все още няма лелка,какво като имаш ПМС,че и при бременност ги има. :crossfingers:

Аз си мисля, че ще отпадна този месец, макар че милото тези дни постоянно ми казва- " този път ще се получи, ще имаме бебенца".............. толкова е сигурен.... а аз имам ПМС  :balk_144:  не ми се иска, но пак и отново ще се разочарова, когато ме навести гадната лелка.
Сори, че съм в такова настроение и че го споделям с вас  :balk_144: :balk_144:

Аз си имам една теория за песимистичното настроение - когато ти се случи нещо хубаво ще бъдеш  много приятно изненадана, а ако не ти се случи поне няма да бъдеш разочарована, но е ужасно гадно да живееш постоянно с черни мисли, това те смачква отвсякъде.Завиждам благородно на всички момичета тук, които успяват да се усмихват и да вдъхват надежда. Продължавайте да ни заразявате с вашия нестихващ оптимизъм  :bighug:
Леле, сложих още един пагон, вече съм "Потребител", ай наздраве :balk_15:
*
Е до сега какво беше? :lol: :lol: :lol: Аз пък от днес съм Много активен потребител. :wink:
Здравейте отново от мен! Днес ми мина първия преглед при д-р Андреева тук в София.  Новината е, че си имам възпалена шийка на матката, имам си и раничка. :? В четвъртък съм пак в клиниката за колпоскопия и кръвни изследвания за антифосфолипидни тела (това така и не го разбрах какво е). На следващия ми цикъл, между трети и пети ден съм пак тук за изледване на хормони, после биопсия, после хидротубация и евентуално инсеминация, ако са ми проходими тръбите. Всичко ми звучи страшно, никога не съм предполагала, че ще стигна до инсеминации, до хидротубация и т.н. Но поне вече се действа активно по въпроса и ми е по-спокойно.

В четвъртък пак ще пиша след колпоскопията. Стискайте палци!  :crossfingers:
Здравейте момичета,нова съм във форума и от около месец чета в различните теми,за да се ограмотявам относно тестовете за овулация и за бебеправенето въобще.Моят казус е следния: мъжът ми го няма по няколко месеца в годината и цикълът ми се мени като ветропоказател,когато си е у дома е на 37-8дена,а като го няма на 30-2дни.Искам да си определя ориентировъчно кога овулирам за себе си докато го няма,та като си дойде да действаме по въпроса.Да спомена,че ние си имаме едно детенце и действаме за второ,но докато първото се получи без много да го мислим,сега с втория дубъл нещо сме зациклили от близо две години/при нас ги бройте наполовина Confused/.След първото ми дете имам един спонтанен аборт в 10г.с.,но е спряло развитие в 6г.с.От кой ден трябва да започна с тестовете за овулация,взела съм Овю тестове,там пише от 11ден при непостоянен цикъл.Извинявам се за дългото експозе,ще се радвам ако ме приобщите и ми помогнете със савети Smile[flash=200,200]
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 00:05:43 am от tina1976 »
 Tanita13 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: вси4ко да мине добре.
Много слабо тоя месец няма ли скоро някой да 4ака :bfp: :bfp:
 :welcome:  tina1976

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html