0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
След някой и друг ден ще си тествам О и дано и хвана цаката ! Взех си тест и ще пробвам да видим, какво ще ми отчете.
Здравейте момичета ,така и не разбрах защо ни е заключена темичката ,дано тази ни донесе повече успехи.. Аз от вдругиден ще гоня яйцата да видим дали ще снасяме този месец . За положителен в края на месеца не смея и да си помисля ,така съм се отчаяла .. 1.5 г.напразни опити... Пожелавам много ++++++++++++++ и на овулационните и на по- важните.... ПРиятен ден на всички...
Благодаря за вниманието момичета! :bighug:Аз си чакам теста да ми го донесат довечера!Ще ви пиша независимо какъв е резултата!Между другото в петък ми процапа ам мнооого мъничко-не ръждиво а розово....мислех че ще дойде лелката ....ама ето че още я няма!Ей сега гледах по календара че 8-10 дни преди това процапване сме кексили така че....може и наистина да е така желания улов!Ами колко дни след оплождане теста ще ми отчете?Минали са 14дни,дали ще засече? Успех на всички и дано има повече тази седмица!
Здравейте, момичета! Аз се завърнах.Всичко мина добре.Хистологията ще излезе в сряда.Надявам се новата темичка да е много , много по- успешна от предишната!Опитвам се да мисля положително и да продължим напред ! Желая ви много ! След 3 месеца отново се впускам в борбата!
Аз съм малко тъжна защото моето мъжле днес има рожден ден и си беше пожелал за подарък ,а аз не можах да му го подаря , а той днес е много тъжен и се чувствам виновна за това...