Здравейте мили момичета!Чета ви отдавна и този сайт ми е адски полезен,но за първи път се пристрашавам да пиша и намирам мястото си в този момент тук...
Как се справяте с чакането момичета?Ние за първи месец пробваме и аз съм супер иверена в себе си,ама вече взех да давам заден...В смисъл такъв,че съм си направила всички изследвания и не би трябвало да има проблем,меря си БТ и според нея на 27 трябва да е била овулацията,а ние правихме секс на 26,27 и 28 и аз след това започнах да се ослушвам...Да ви кажа трябва да ми дойде на 10-ти по мои изчисления,а работата е там,че аз нямам ПМС никога(почти),но от няколко дни ме наболяват яйчниците,вечер заспивам по-рано,а сутрин се ококорвам още към 6...Днес ми се появи голям апетит,а аз по принцип съм малко злояда.Но мисля,че е рано за тест,а и не искам да се разочаровам..
Но проблемът ми е следния:предстои ми пътуване точно другата седмица и искам да установя дали съм бременна преди това,за да мога да отида на лекар и той да ми даде съвети поне какво да правя,ако докато съм на път примерно ми прокърви и такива работи
Та съм решила да поизчакам колкото и да ми е трудно да мине 10-ти и ан 11-ти вече да направя тест,за да мога ако дай боже е положителен да имам 2 дни да се консултирам с лекар...
Ако имате някакви съвети към мен ще съм ви благодарна!Извинете ме за дългия пост,ама съм новичка и да си изкажа мъката
Успех на всички!!!