0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

добро утро,момичета  :)
аз да се похваля,вчера бях при доки,има прекрасен доминантен фоликул на ляв яйчник - 16.8мм. има още малко да расте и в понеделник - дата на предполагаема ову.
та почвам аз да гоня яйца от довечера още  :sunshine:

уффф, а дано стане вече, доки каза че всичко е ок,сигурно един час ме гледа на ултразвук , няма кисти,няма ранички.

та така , да не изброявам поименно , вие си знаете кои сте, давайте здраво на тръстиката да ги хващаме тея яйца най накрая, че четох във вестника, че лелката била много ящна, незнам бисерчето какво и е дала за ядене и за колко време ще и стигне, тъй че да не губим време, да не реши да се връща преждевременно  :nono:

айде успех на всички, роди,сиска, чакаме резултати от вас  :)
Добро утро, момичета!
Аз май отпадам този месец :( БТ взе да пада и май ще си ми дойде лелката по план. Вече не ме болят гърдите, както в последните три дни и нямам никакви бременни симптоми, освен че проядох крем-карамел, който никога не съм обичала и яла, но понеже мъжа ми обича и направих вчера и така ми се прияде... Много ми хареса :)
Ами има два дни още до лелката, е надявам се да ме отмине, но май няма да е този месец :(
*
Добро утро  :sunshine: момичета

Дано днешния ден ви донесе много  ++++++++  емоции във вит на :bfp:.

Аз имам питане: Ходя да спортувам три пъти в седмицата (комбинирана гимнастика). Тя е доста динамична и натоварваща. Може ли едно такова натоварване да пречи за хващането на яйцето?

Благодаря ви предварително :D

Добро утро, момичета!
Аз май отпадам този месец :( БТ взе да пада и май ще си ми дойде лелката по план. Вече не ме болят гърдите, както в последните три дни и нямам никакви бременни симптоми, освен че проядох крем-карамел, който никога не съм обичала и яла, но понеже мъжа ми обича и направих вчера и така ми се прияде... Много ми хареса :)
Ами има два дни още до лелката, е надявам се да ме отмине, но май няма да е този месец :(
Рано е да се отчайваш, нищо не се знае още. Изчакай, а ние ще стискаме палци:)
Pukanka, и аз нямам с какво да се похваля. Права си, ще взема и аз да пиша само ако има за какво:)
Момичета, аз остарях с една година, и както казва баща ми, сега си вече в Христовата възраст и живота ти започва:) Ха, дано...че скоро ще гоним яйца, да вземе да започне този живот:)
Лек ден от мен:)

Аз имам питане: Ходя да спортувам три пъти в седмицата (комбинирана гимнастика). Тя е доста динамична и натоварваща. Може ли едно такова натоварване да пречи за хващането на яйцето?

Ако е нормално за теб, т.е. ако си тренирала винаги, не би трябвало да е. Аз също ходя на фитнес, вдигам си тежести, карам си велоаргометър (май така се пише:)), бягам...абе за оплождането не би трябвало да пречи, за имплантирането доколкото знам също, не се имплантира ако има физиологичен, генетичен и т.н. проблем. Е, разбира се не трябва и да се прекалява с натоварването.
Ама нека и другите момичета си кажат меннието.
Късмет на вси4ки Сисилия,Рози4ка и другите сладурани,с които гоним :egg: е хайде дано го хванем този път :crossfingers: :goodluck:
Биби21 и аз не мисля ,4е е проблем да спортуваш стига да не се пренатоварваш прекалено много(така съм 4увала)

happymery не се от4айвай още ,винаги има шанс :)

Роди,Мели ,Сиска 4акаме ви да се похвалите :D

*
Rodi: обяд стана, направи ли си тестчето. Днес нов месец дано да е по-успешен от предишния, че нещо се изложихме май. Но този ще е по-добър, нали сега започва годината на плъха. :-)

*
Добро утро момичета.
Благодаря ви много, че ме рабирате и успокоявате  :bighug:.
Сега искам искам да споделя с вас какво ми се случи и колко съм бясна и разочарована от лекарите.
Отидох аз на преглед уж при гинеколожка с много добра репутация и и обеснявам,че този месец лелката ме посети с 10 дена по-рано и след това имам непрекъснати болки долу ниско и в кръста,придружени с гадене и повръщане.Тя започва обстоен и задълбочен преглед  :wink: след което заявява следното-имате възпаление на матката и шийката и вногобройни възли и заради всичко това има много голяма вероятност да забременеете много трудно , да не кажа невъзможно -  8O аз се шашнах и веднага си купих изписаният от нея антибиотик Зинат и почвам да гълтам в несвяст.Уплашена съм какво да правя друго.Споделям всичко това с моито слънце и той веднага проверил в нета и ми казва , че се съмнява ,че ми е поставила грешна диагноза.На следващият ден веднага потърсих друг лекар, за съжаление имаше час чак след седмица.Немога да ви опиша колко бавно мина това време  :(.И така снощи отивам при доктора и като му разказах всичко и човека се опули и каза още преди да ме е прегледал, че това е леко невъзможно,защото възпаление на лигавицата на матката се наблюдава само при жени които са раждали или са имали аборт , а аз не съм от тях. И на всичкото отгоре това не се лекувало с този антибиотик .Аз хем започвам да се успокоявам, хем започвам и да побеснявам на тази тъпа патка с извинение.Най-накрая се оказа ,че имам цистит и един съвсем малък възел .Е кажете ми не е ли за убиване тази.Аз толкова много сълзи изплаках и нерви похабих заради невежеството на това същество коета претендира ,че е голям специалист.
Затова мили момичета,подбирайте внимателно доктора и ако трябва потърсете поне още едно мнение.
Извинявам се предварително за далгите ми писанки и затова,че може би не е мястото точно тук да напиша това.
Пожелавам днес на всички много усмивки и положителни резултати. :cheerleader:
*

Определено пречи.Изчела съм доста по въпроса и откакто бременея не спортувам никак.
Добро утро момичета.
...Извинявам се предварително за далгите ми писанки и затова,че може би не е мястото точно тук да напиша това.

Не се извинявай:) Права си да се ядосваш, но сега се успокой. Важното е, че вече си наясно и цялата история не продължи дълго:)
Сега с пълна сила напред:) Стискам палци:)

Rodi, хайде бе, де се изгуби:) Вече трябва да работя, ама с тези стиснати палци не мога :wink:
*
Добро утро, момичета!
Рано е да се отчайваш, нищо не се знае още. Изчакай, а ние ще стискаме палци:)
Pukanka, и аз нямам с какво да се похваля. Права си, ще взема и аз да пиша само ако има за какво:)
Момичета, аз остарях с една година, и както казва баща ми, сега си вече в Христовата възраст и живота ти започва:) Ха, дано...че скоро ще гоним яйца, да вземе да започне този живот:)
Лек ден от мен:)

Кога остаря? Защо съм пропуснала този факт и да ти честитя съответно? :oops:
Еееееее Pukanka, не ни отчайвай де...то ако и от спорта се откажа нищо няма да ми остане...почти никакъв алкохол (една бира от време на време или чаша вино), никакви цигари...е само да спинкаме и папкаме ли:)
Малко спорт не би трябвало да вреди. Според мен е индивидуално, който не е спортувал активно разбира се ще има проблеми, ама аз цял живот спортувам...а сега не толкова активно....ей така за кондиция.
Кога остаря? Защо съм пропуснала този факт и да ти честитя съответно? :oops:
Вчера! Не съм си публикувала личните данни...то не, че е повод за празнуване де:)
Айде не се шашкай...голяма работа..един рожден ден...
А ще ми честитиш като успеем, това повече ще ме зарадва:)
На теб пожелавам от все сърце същото:)
*
Еееееее Pukanka, не ни отчайвай де...то ако и от спорта се откажа нищо няма да ми остане...почти никакъв алкохол (една бира от време на време или чаша вино), никакви цигари...е само да спинкаме и папкаме ли:)
Малко спорт не би трябвало да вреди. Според мен е индивидуално, който не е спортувал активно разбира се ще има проблеми, ама аз цял живот спортувам...а сега не толкова активно....ей така за кондиция.

Бе добре е че поне си го намалила. Може упражнения от рода на Пилатес а не свръх натоварващи неща. :wink: Говорила съм и с лекари и с фитнес инструктори по темата и всеки казва едно и също. За тонус може, но за мускули или драстични отслабвания-не.

Е,че то вчера де съм бляла? честито на патеричка, пък то като има друг повод пак. :wink:
*
Здравейте момичета,
моля за вашето мнение.Закъснява ми 3 дни.Вчера вечерта си направих тест и в първите 10 мин се появи само някаква сянка, която може да е плод на моето подсъзнание.Днес ставам сутринта и на теста се вижда много ясна втора черта.Направих снимки с телефона си, моля погледнете ги и кажете вашето мнение.Възможно ли е да се появи ясна втора черта след няколко часа, ако няма бременост?Меря си базалната температурата, но от няколко дена и е 37.0.
За съжаление не мога да прикача снимката.Бихте ли ми казали по какъв начис мога да го направя.
Благодаря.
*
Здравейте момичета,
моля за вашето мнение.Закъснява ми 3 дни.Вчера вечерта си направих тест и в първите 10 мин се появи само някаква сянка, която може да е плод на моето подсъзнание.Днес ставам сутринта и на теста се вижда много ясна втора черта.Направих снимки с телефона си, моля погледнете ги и кажете вашето мнение.Възможно ли е да се появи ясна втора черта след няколко часа, ако няма бременост?Меря си базалната температурата, но от няколко дена и е 37.0.
За съжаление не мога да прикача снимката.Бихте ли ми казали по какъв начис мога да го направя.
Благодаря.

Няма какво да я качваш.Трудно се обяснява.Ако искаш ще ти дам мейла си ,ще ми я пратиш там и аз ще я кача вместо тебе тука.Дори бледа втора черта си е бременност.Честито. :balk_21:
Бе добре е че поне си го намалила. Може упражнения от рода на Пилатес а не свръх натоварващи неща. :wink: Говорила съм и с лекари и с фитнес инструктори по темата и всеки казва едно и също. За тонус може, но за мускули или драстични отслабвания-не.

Е,че то вчера де съм бляла? честито на патеричка, пък то като има друг повод пак. :wink:
Неее, мускули не ми трябват, а от отслабване нямам нужда...но за общ тонус...абе ще видим къде ще му излезе края:)
Както казах, не са ми публикувани данните, няма как да си видяла, че имам РД..благодаря ти за патериците :P
*
Pukanka,
ще се раджам, ако ми дадеш мейл-а.Бих искала да я видите и да искажете мнение.
*
Pukanka,
ще се раджам, ако ми дадеш мейл-а.Бих искала да я видите и да искажете мнение.

Ами написах ти го на лично съобщение.не искам да го знае всеки.Отвори си личните просто.
*
Pukanka,
изпратих ти мейл.