Добро утро момичета.
Благодаря ви много, че ме рабирате и успокоявате
.
Сега искам искам да споделя с вас какво ми се случи и колко съм бясна и разочарована от лекарите.
Отидох аз на преглед уж при гинеколожка с много добра репутация и и обеснявам,че този месец лелката ме посети с 10 дена по-рано и след това имам непрекъснати болки долу ниско и в кръста,придружени с гадене и повръщане.Тя започва обстоен и задълбочен преглед
след което заявява следното-имате възпаление на матката и шийката и вногобройни възли и заради всичко това има много голяма вероятност да забременеете много трудно , да не кажа невъзможно -
аз се шашнах и веднага си купих изписаният от нея антибиотик Зинат и почвам да гълтам в несвяст.Уплашена съм какво да правя друго.Споделям всичко това с моито слънце и той веднага проверил в нета и ми казва , че се съмнява ,че ми е поставила грешна диагноза.На следващият ден веднага потърсих друг лекар, за съжаление имаше час чак след седмица.Немога да ви опиша колко бавно мина това време
.И така снощи отивам при доктора и като му разказах всичко и човека се опули и каза още преди да ме е прегледал, че това е леко невъзможно,защото възпаление на
лигавицата на матката се наблюдава само при жени които са раждали или са имали аборт , а аз не съм от тях. И на всичкото отгоре това не се лекувало с този антибиотик .Аз хем започвам да се успокоявам, хем започвам и да побеснявам на тази тъпа патка с извинение.Най-накрая се оказа ,че имам цистит и един съвсем малък възел .Е кажете ми не е ли за убиване тази.Аз толкова много сълзи изплаках и нерви похабих заради невежеството на това същество коета претендира ,че е голям специалист.
Затова мили момичета,подбирайте внимателно доктора и ако трябва потърсете поне още едно мнение.
Извинявам се предварително за далгите ми писанки и затова,че може би не е мястото точно тук да напиша това.
Пожелавам днес на всички много усмивки и положителни резултати.