0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте и хубав ден и от мен  :).
Искренно и от сърце се надявам резултата да е ++++++ при всички които имат съмнение и закъснения.
И да ви се оплача от вчера съм изпаднала в едно такова отчайващо настроение.Гледам племеничката си която обичам страшно много ( междудругото тя вчера ми каза не леля ,а втора мама и аз само дето не се разплаках от щастие ) и с всяка изминала секунда все повече ми се иска да имам свое детенце.Но при мен само проблеми в последно време и съвсем се отчаях. :balk_146:

:bighug: на всички
[
[/quote]
Миличка днеска ми е 32 ден от МЦ,миналия месец беше 34 дена и това ме спира да правя, предимно си ми беше 28-30 дена МЦ, но от два месеца нещо става, ще изчакам още някой ден и ще направя, е ако не ме посети гадната лелка де  :(
[/quote]
Ама и аз какво съм гледала .... :oops:А пък ти за лелката не се притеснявай , нали вече се погрижиха добре за нея , да се надяваме , че гората ще и се хареса и няма вече да се връща от там  :balk_170:!
*
Искренно и от сърце се надявам резултата да е ++++++ при всички които имат съмнение и закъснения.
И да ви се оплача от вчера съм изпаднала в едно такова отчайващо настроение.Гледам племеничката си която обичам страшно много ( междудругото тя вчера ми каза не леля ,а втора мама и аз само дето не се разплаках от щастие ) и с всяка изминала секунда все повече ми се иска да имам свое детенце.Но при мен само проблеми в последно време и съвсем се отчаях. :balk_146:

Не се отчайвай нали всички вярваме, че рано или късно и нас ще ни споходи това щастие. Не унивай след лошото винаги следва добро и ние го чакаме с отворени врати и то да влезе в нашите къщи.

:bighug:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Оф,момичета взехме изследванията на мъжо за бактерии. Има микоплазма някаква.Сега 10 дни д-р Кацаров назначи антибиотик Вибромицин и за него и за мен и Клотримазол глобули по 1 на вечер. Дано като се премахне тази бактерия да се подобри и материала. хайде успех на всички ви:-) :bighug:
Оф,момичета взехме изследванията на мъжо за бактерии. Има микоплазма някаква.Сега 10 дни д-р Кацаров назначи антибиотик Вибромицин и за него и за мен и Клотримазол глобули по 1 на вечер. Дано като се премахне тази бактерия да се подобри и материала. хайде успех на всички ви:-) :bighug:
ohhh,миличка дано това вече да е краят на проблемите.. :D!лошият  материал,може ли да се е дължал на тази бактерия?ако се дължи на микоплазмата,дано се маха бързо и после всичко да е супеееер :bighug:,инсеминацията ииии  preggo  :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
и може ли той да я има,а ти не?(питам,защото мен ме изследваха за микоплазма-нямам-чудя се трябва ли да се изследва и той ,въпреки че аз нямам?)
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Сиске,задължително ще е ++ ще видиш..  :wink: И на Мели 81 ще е такъв,след това сме в един месец всички останали ... Ще видите че ще стане тази година...  :crossfingers: :balk_81:
Дано да си права!Аз имах ПМС а от няколко дни се чуствам сякаш току що съм изпратила лелката !!!Бях мнооого много сънлива,а сега съм свежа като...кисела краставичка :wink: Дано,на мен си ми  е по-дълъг цикъла и може би съм избързала с теста!Не мисля че ще ми дойде,а иначе не виждам друга причина да не ми дойде!Успяла или не другата седмица съм на лекар...обещала съм си!
 На всички ловящи успешен улов,а на нечакащите да недочакат!На тези със здравословни усложнения скорошно връщане в отбора на гонещите! :bighug: :bighug: :bighug: :blowingdust2:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Катя, д-р Кацаров ми каза че 50 на 50 се хваща по полов път.Така,че....не е мн сигурно има ли я той няма ли я.Само с изследване става. Оф дано наистина е края на проблемите,че ми писна...... Но защо по-рано не казаха :Изследвайте за бактерии????????Еххххх тези доктори значи
*
Момичета аз още не съм посрещнала лелката и си купих тестче. Кажете кога да го направя - сега или утре сутрин.
Блаво на тебе Rodi, предимно колко дена ти е МЦ ?

*
Утре сутрин, и след това веднага чакаме да се похвалиш.
Имай още малко търпение :)
*
Направо ви завиждам за търпението , аз за щяло и нещяло правя тестове и все са отрицателни и всеки път си казвам "ето сега пак ще се разочаровам" И всеки път съм права.. Аз и тест за бременност сме като луд с картечница ,не се задържа това в шкафовете ама нииикога.. А върха на сладоледа беше когато ми се видяха 2 чертички и полудяхме тука ,викахме ,скачахме тичахме пак до аптеката , купихме 5 теста и всичките ги направих за 2 дни - разбира се отрицателни... Трябваше кръвния тест да ме върне на земята иначе спасение нямаше...  :lol: Аптекарите в квартала вече стискат палци повее от мене ....  :lol: Пожелавам ви  да не се случва във вашите домове никога .Успех на всички нечакаши лелката и чакащи овуто..  :bighug:
Rodi,утре сутрин прави теста и после чакаме да ни зарадваш :crossfingers: :bfp:
Dragica,айде по бързо да се оттърве мъжо от този бацил и на следващото инсе yahoo_17
Мели,и всички нечакащи желая ви по две чертички :bfp:да има за всички
STL,не се отчайвай мила.И нашето време ще дойде да гушкаме мъничетата и да чуваме "мамо"..

Хей, STL не се отчайвай миличка , и те ще станеш мама скоро ! Аз също се налага понякога да се грижа за племеничката ми(10 м. ) , засега се опитвам само да се радвам от близостта на детенцето и да не се натъжавам , но понякога и на мен ми става много мъчно и се моля и на мен да ми се случи скоро това щастие . Все си казвам , че при всеки е различно ,е явно ние сме от тези дето първо трябва малко да пострадат та после и техните сърца да се зарадват !
Здравейте момичета,
аз нали предимно вечер имам време да чета обстойно и да пиша спокойно се намесвам предимно вечр и през weekend-a.
Rodi, с теб започвам, стискам палци мила, дано е станало:)
meli_81, хайде, отсрамете ни, този месец е много беден на +++++++:)
Dragica, когато знаете срещу какво се борите е добре. Не знам само как един бацил би повлиял на морфологията, но дано се подобри, стискам всичките си палци:)
Tanita13, стискам палци всичко да е наред:)
STL, племенника ми израстна пред очите ми, всеки ден бях с него, не е лесно, но какво да се прави, аз си го гледах като собствено дете, сега е далеч от мен и ми е много мъчно, а мое собствено не идва:( Офффф...разбирам те.
Pukanka, нещо много се умълча, всичко наред ли е с теб?
Всички дето не чакате, УСПЕХ ви желая, аз скоро отивам на лов, ако изобщо имам О де, че след тази М и аз вече не знам, дали и кога имам О:(
Айде лека вечер и утре да напълните темата с хубави новини:)
Здравейте и от мен в новата теми4ка!
Аз съм от тези които гонят  :egg:,  много се надявам скоро да го  хванем,4е май много се забави..

Меги,Роди дано поне вие ни зарадвате с :bfp: :bfp:
и късмет на вси4ки ,които не4акат :crossfingers: :crossfingers:

Хайде моми4ета ве4е запо4на годината на плъха -време е да запо4ват да валят :bfp: :bfp: :bfp:

И аз тези дни ще ловувам :eggsperm:От утре почвам тестчетата :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
айде новата темичка да е с повече късмет ,да има мнооооого  :bfp: и всяка да хване този месец  :eggsperm:

:bighug:
07.10.2009
*
Ми аз мълча защото засега нищо не чакам. :lol: :lol: :lol:Няма какво и да се похваля.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
И аз все още нямам с какво да се похваля...:) чакам да започна тестовете за О..та да видим.на дуфастон бях този месец че айде дано всичко се нареди както си му е реда :) успех на всички и гонете яйцето много здраво :):)
И аз си мълча по цял ден / :lol: на работа съм/. Наистина станах "регулировчик" докато чакам  :lol: - яйчицата ми не са пораснали много до днес  :(, та доки каза, че може инсето да го правим в понеделник. Събота пак ще проверяваме дали растат "миличките"  :egg: :egg: :egg: /толкова са засега/.
Освен това чакам да кажете дали си дойдоха в къщи  :bfp: - Роди, Сиска и Мели трябва вече да са се прибрали и да сте им казали  :welcome_1:.
   Лелката ми звънна днес от мобилния си - каза, че още е в гората и не мисли да се връща поне 9 месеца. Открила една къщичка в гората и е на гости, много и харесва там. Баба Яга явно нещо я е "омагьосала" и предполагам скоро ще я вкара за угояване и после ще я яде  :lol: :lol: :lol:
Хайде лека нощ момичета, сънувайте само хубави сънища!
 :balk_125: :balk_126: