0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Роди, аз за съжаление не мога да ти кажа от личен опит, но съм чела тук из форума, че ПМС и признаците за бременност са много близки, почти идентични, така че се надявам при теб болките да са от втория вид признаци!
Роди,докато няма м всичко е възможно :crossfingers:
Сиска,не се отчайвай,нищо не се знае,може да си имала късна о,и да не ти отчита теста.Искренно ти пожелвам това да е причината и скоро :bfp:
Happymery,meli_81,eagle, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Fatalwoman,радвам се ,че всичко е минало и си добре.Желая ти бързо възстановяване .
lubaboiko,да ти е жив и здрав рожденника.Не се обвинявай така.Всичко ще се нареди когато му дойде времето.
*
Всичко ще се нареди когато му дойде времето
Ех, рози, дано да си права!!аз този месец отпадам от борбата още преди Ову-то. Получих двоен "подарък" гъбички+цистит и сега се превивам от болка и от яд... :x :x
Пожелавам на всички ви успех!!каквото е писано, ще стане!!!  :bighug: на всички!!!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Нещо ми се загуби овулацията  :lol: ако някой я срещне да свирка  :balk_600:
Нещо ми се загуби овулацията  :lol: ако някой я срещне да свирка  :balk_600:

Аз я срещнах на спирката и веднага я пратих да се прибира при теб.

Срещнах и много положителни тестове и ги пратих и тях да се прибират - при Сиска, при Роди и при останалите, които чакат.
И лелката срещнах - нея я пратих в гората с повечко храна, че да не се сети скоро да ходи по гости, напълних и торбата за 9 месеца поне  :D
Все ползотворни срещи имах днес, дадох им на тези /щъкащите по спирките/ и географски карти  и списъци с точните адреси,  че да не се загубят по пътя.
Чакам само вие да кажете дали са се прибрали в къщи ову-то и  :bfp: , а от лелката - новини не чакаме въобще, още по-малко пък да ни навести през следващите 9 месеца. Тя е добре и може и без нас  :D
Бисерче ,ама ти като регулировчик"ти тук,ти там..." :D
Ех,Диянка,много неприятно си изненадана :bighug:
*
Само така Бисерче  :D - да си знае мястото и лелката и  :bfp: - да ходят само там където са желани! :crossfingers:
*
Добро утро момичета. :wink:
Добро утро момичета, успешен ден на всички.  :goodluck:
Аз все още съм чакаща да посещетение от гостенката. Хайде пожелвам на всички чакащи да не дочакат, а на ловците успешен улов :wink:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Добро утро,момичета!Благодаря ви за куража и положителната енергия :blowingdust: Снощи ми беше доста тъжно....не съм плакала-мъжлето беше наблизо да ме успокоява.... :balk_21: :biglove: Не вярвам да ме е прескочила лелката ей така....това не ми се е случвало 6 год....  сигурно съм избързала с теста....Утре ще съм в Русе и ще си взема нов-ще го направя в събота сутрин.... и независимо от резултата понеделник или вторник отивам на лекар....и без това не съм ходила от близо година... :wink: Дано да отида с положителен резултат...и без това още миналата година докторката ме изпрати с думите"Айде другия път с бебенце напът!"Дано всичко да е тип-топ :cuddle: и след 9 месеца... :balk_127:
добро утро и от мен момичета :D!
siska_rs,това да се чува :wink:,ще чакаме с нетърпение събота да пишеш резултата след като го направиш теста СУТРИНТА  :wink:! :crossfingers:
dianka,съжалявам мила  :(,много гадно..и аз съм имала цистит(много щипе :x),ДАНО по-бързо да ти минават и двете и да продължавате към целта :bighug:
rodi симптомите ,както са ти казали вече, при бременност си приличат страшно с ПМС,тъй че щом още не е дошло М. има надежда :D
biserche така ме развесели тая сутрин.. :lol: :lol: :lol:,само в този дух :wink:!добре че най-накрая се сети някой да ги разпрати по адреси всички  :bfp: ,а лелката където и е мястото  :x ! :crossfingers: лелката да не намери обратния път и да се изгуби сега тя :wink:,за дългоооо време.. :D
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 09:00:46 am от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Добро утро.Сиска,чакаме те в събота с добър резултат :crossfingers: :bfp:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Добро утро и от мен милички!Само хубави неща днес и положителни емоции  :dance2:
Добро утро и от мен, днеска ми е много напрегнато изнервено безпричинно :(,няма никакъв апетит едно никакво ми е, и за теста мисля че е рано и не се решавам все още при мене това е положението  :cloud:

Доро утро и от мен! Аз изпращам лелката вече. Днес ми подписват отпуска за другата седмица и в неделя пътуваме за София. Мъжо вече е на сухо, никакви кексове, никакъв алкохол, цигари вече не пуши (щото аз го накарах преди 3 месеца да ги спре :)) и чака спермограмата в понеделник. Аз малко се притеснявам за прегледа ми във вторник, да не изглеждам като някакъв идиот, де да знам какво да й казвам на доктор Андреева. Уффф, сори, че ви занимавам с тези неща, но за първи път отивам в клиника по стерилитет и ми е много....едно такова страшно. Пък вече съм голямо момиче и не би трябвало да се страхувам.  :lol:  :balk_71: :balk_600:

Пожелавам ви на всички много положителни резултати през новия месец! Никакви лелки, само  :bfp:
*
Сиске,задължително ще е ++ ще видиш..  :wink: И на Мели 81 ще е такъв,след това сме в един месец всички останали ... Ще видите че ще стане тази година...  :crossfingers: :balk_81:
Добро утро и от мен, днеска ми е много напрегнато изнервено безпричинно :(,няма никакъв апетит едно никакво ми е, и за теста мисля че е рано и не се решавам все още при мене това е положението  :cloud:
Мели , защо не направиш тест вече , доколкото виждам си в 35-36 ден от цикъла , такаче сигурно ще отчете . Е, освен ако не си с по-дълъг цикъл по принцип . Айде когато и да го направиш тестчето дано е да е  :bfp: .
*
Здравейте момичета аз още чакам лелката и мисля ако до  утре не ми доиде да си направя тест дали ще е рано чакам от вчера. Вчера имах ПМС но днес никакви за сега. :D
А, и между другото Добро утро и от мен момичета !!!! :D Нищо , че при мен сега е един след полунощ . Пожелавам ви денят ви до самия край ( а особено на края  :bed:) да е изпълнен само с приятни и положителни емоции. Успех момичета и недейте да забравяте скоро всяка една от нас ще може да се нарече МАЙКА  :heartbeat: !!!!!!!

[/quote]
Мели , защо не направиш тест вече , доколкото виждам си в 35-36 ден от цикъла , такаче сигурно ще отчете . Е, освен ако не си с по-дълъг цикъл по принцип . Айде когато и да го направиш тестчето дано е да е  :bfp: .
[/quote]
Миличка днеска ми е 32 ден от МЦ,миналия месец беше 34 дена и това ме спира да правя, предимно си ми беше 28-30 дена МЦ, но от два месеца нещо става, ще изчакам още някой ден и ще направя, е ако не ме посети гадната лелка де  :(