0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Някой знае ли колко дни след улова теста ще отчете!14 дни стигат ли?офффффффффф май почнах много да се задълбочавам...трябва да отчете....Айде отивам да пиша,че дипломната работа мене чака!
siska_rs ,по-принцип тестовете се правят на 15 ден след О.(води се първи закъснение)! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е  :bfp: !направи го със сутрешна урина!!!аз съм почти сигурно(след разказаното от теб),че ще е +++,но дори да е "-" ,да не се разтройваш,защото при всички жени нивата на ЧХГ се вдигат с различно темпо-има такива при които теста ще отчете още преди закъснението(на 12-13 ден след О.),а има и случаи в които отчита чак след една две седмици закъснение...затова миличка,докато няма лелка има недежда :D!но аз мисля,че ти си бремнна :wink:(и зацапването също ти е много характерно-розово..и т.н.)
ще чакам с нетърпение да пишеш резултата :bighug:
fatalwoman,зареди се с нови сили сега през тези три месеца и после..смело напред :D
lubaboiko да ти е жив и здрав мъжа :D!весел празник и да не се ядосваш за неща,които нямаш вина!!!вместо да позволяваш да те наляга вина,по-добре го нагушкай едно хубаво и излезте някъде,разсейте се..постарай се да се позабавлявате и ще видиш как ще му мине :wink:!мъжете са много по-лесни от нас за развеселяване :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Здравейте, момичета! Аз се завърнах.Всичко мина добре.Хистологията ще излезе в сряда.Надявам се новата темичка да е много , много по- успешна от предишната!Опитвам се да мисля положително и да продължим напред ! Желая ви много :bfp: ! След 3 месеца отново се впускам в борбата!
:bighug:Всичко ще бъде наред отсега нататък, лошото вече е зад теб, пред теб е светлото бъдеще и ще видиш как следващия път късметът ще на твоя страна. Радвам се, че се възстановяваш, потъгувай си - човешко е, не спирай да се бориш - смело е, най-важното - не спирай да вярваш
*

eagle

• 515
Пуканка дано тоя този път каже каквото трябва, щото :x :fighting:
Аз иначе след одисеята по моята овулация :lol: :lol: :lol: не ми остава друго освен да чакам или по-скоро да не дочакам лелката. Трябва другата седмица към средата да ме посещава, ама хич няма да отварям вратата, колко и да тропа, дано се откаже :lol: пущината.
Особеното, което забелязвам, че от два дни много ме болят гърдите и ниско корема, а ми е рано за ПМС. По принцип изпитвам този дисконфорт 2-3 дни преди очаквания М. Незнам какво ще е  8O
Ей това чакане най-го обичам :wink: :lol:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Eagle,стискам ти палци всичко да е наред!Дано да имаш късмет и да ни зарадваш с най-красивата новина!И аз като теб имам болки в гърдите и в корема!На мен също ми е рано за ПМС.Ще чакаме закъснението и след това  :babbycarrage: Дано да успеем този път!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Не смогвам да ви четааааааааааааааааааааа.
Здравейте момичета!
Аз чакам лелката към неделя, но се надявам да ме размине :)
От вчера адски много ме болят гърдите, имам и леки болки долу в дясно, но не са много като при ПМС. Знам че е рано за тест, затова ще изчакам да мине неделя и тогава. Притеснявам се защото сега съм малко под стрес и може да ми закъснее от това.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Happymery,успокой се!Не се тревожи излишно!Мисли за себе си.Ще стискаме палци да не идва М!Очакваме да ни зарадваш с  :bfp: Пожелавам ти късмет!
Happymery,успокой се!Не се тревожи излишно!Мисли за себе си.Ще стискаме палци да не идва М!Очакваме да ни зарадваш с  :bfp: Пожелавам ти късмет!

Благодаря ти eveishan! Дано Ви зарадвам. Е ако не този месец то другия :)
Желая на всички две чертички :)
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
 :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146:Теста ми е :bfn1: Следващия месец наново :00001754: А толкова мнооого исках!Чудех се как ще пазя тайна,за да идненадам милото на 14.02 :( Няма как!Успех на всички,а аз май ще се срещам с чичо доктор да видим защо не ми идва,може ли заради противозачатъчните преди няколко месеца да ме прескочи? :oops:
*
:balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146:Теста ми е :bfn1: Следващия месец наново :00001754: А толкова мнооого исках!Чудех се как ще пазя тайна,за да идненадам милото на 14.02 :( Няма как!Успех на всички,а аз май ще се срещам с чичо доктор да видим защо не ми идва,може ли заради противозачатъчните преди няколко месеца да ме прескочи? :oops:

Докато не ти е дошло нищо не се знае.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Щом я няма лелката , има още надежда  :bighug:

Докато не ти е дошло нищо не се знае.

Siska разбира се, че докато не ти дойде  има надежда, а за това за срещата с доктора ти пак си иди на доктор, но без сълзи мила, прегръщам те. :bighug:

Да не порпусна да пиша и за мене си, все ощен е се решавам да направя тест, днеска е 9 ден от О така че все още нямам закъснение, ще чакам идните дни какво ще покажат, ако лелката не ме посети, и ще ви пиша  :bighug:

*

eagle

• 515
siska_rs защо не си направиш нов тест, този може да греши. Чела съм, че не винаги са точни.Не ти давам напразни надежди, просто ми се иска причината за закъснението да бебенце, а не проблем.
meli_81  :crossfingers:
eveishan, happymery дано сме успели, ако не :drunk: и следващият път пак.
Да не порпусна да пиша и за мене си, все ощен е се решавам да направя тест, днеска е 9 ден от О така че все още нямам закъснение, ще чакам идните дни какво ще покажат, ако лелката не ме посети, и ще ви пиша  :bighug:
хайде мели поне ти да се отчетеш..  :D
siska_rs,нали ти казах дори да е"-" да не се отчайваш и плачеш.. :wink:,аз бях предвидила подобна възможност,защото има случаи в които отчитат по-късно..индивидуално е явно.....изчакай още малко!!а и теста се прави сутрин-това е ВАЖНО!!!аз продължавам да стискам палци и все още вярвам ,че ще се похвалиш :D
« Последна редакция: Януари 30, 2008, 19:31:10 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
И аз :D
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
И аз :D

И аз.
*
siska_rs щом няма лелка -  то значи има надежда! Я се стегни мила, горе главата, препишкай още едно тестче, но този път с първата сутрешна урина, пък да видим, там може и да видиш чертичката на щастието!!! Аз продължавам да ти стикам палци.
Мели с теб сме, хайде дано и ти се разпишеш тук с положителен резултат, че ме сърбят ръцете да честитя!!!!
*
Сиска не губи надежда!
Тестовете за бременност се правят с първа сутришна урина!
Повтори теста а ако имаш възможност си направи и кръвен!
*
Момичета на мен пще не ми е дошла лелката на гости, имам леки болки нико долу т.е. яйчниците и предполагам че до утре ще ми доиде М.Възможно ли е да ме болят а пък да не ме посети гадницата