0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пловдивска среща - събота 12 март 18:00 Годзила
« Отговор #360 -: Март 14, 2011, 13:59:48 pm »
Змимка, млада си още, не знаеш - в деня преди изпита не се чете, а се купонясва  :lol:
Това е изстрадано! :lol:

Категорично подкрепям, само да успееш да се събудиш сутринта! :)

Леле, Дари, тези женски беквокали ние ли сме?  :D :D :D
От къде е това клипче ? :)

Хиххихи... Ами вероятно сте вие Дони...   :D Аааа аз си имам СРС-та.  :P
Хиххих... Краси ми го изпрати снощи.  :wink:
Супеееееер! :)
« Отговор #361 -: Март 14, 2011, 14:02:23 pm »
Страхотно! :D
Много ви обичам!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #362 -: Март 14, 2011, 14:02:30 pm »
Леле, Дари, тези женски беквокали ние ли сме?  :D :D :D

женските си ти, то се разбира по ауфтакта :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #363 -: Март 14, 2011, 14:05:02 pm »
Ох, отдъхнах си, камерата е статична  :lol:
*
« Отговор #364 -: Март 14, 2011, 14:06:41 pm »
Ох, отдъхнах си, камерата е статична  :lol:
:jump12:
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #365 -: Март 14, 2011, 14:07:25 pm »
ох, джам, не джам - добре се намармаладихме. и пак, да отбележа - най-стабилна беше зрялата генерация :) последна си легна...

като оставим настрана шегите на тема нощната част от програмата, които ще ни държат влага до ДРЗ, искам да отбележа, че това мероприятие дължи успеха си на пловдивския екип на Зачатие, който е изключително стабилен и точен и на д-р Даскалова, която асистира зачеването на идеята и акушира раждането на готовия продукт. без тази квалифицирана медицинска намеса, кръглата маса нямаше да е това, което стана.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #366 -: Март 14, 2011, 14:07:50 pm »
Леле, Дари, тези женски беквокали ние ли сме?  :D :D :D

женските си ти, то се разбира по ауфтакта :P

:lol: :lol: :lol:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #367 -: Март 14, 2011, 14:22:09 pm »
 :youwoman:
аз нямам думи, иконата ми е показателна. Пловдивчанки са неповторими, огромно благодаря за пореден път за добрата организация, а д-р Даскалова, тя си знае колко я обичам :wink:

А клипа от мармалад е жесток, да не си помислите че съм била там, неееееее :rockon: :rockon: :rockon:
*
« Отговор #368 -: Март 14, 2011, 14:23:38 pm »
Как ще си помислим, аз те разпознавам по гласа, добре, че Краси не е заснела "Може би"  :D :D :D
*
« Отговор #369 -: Март 14, 2011, 14:25:16 pm »
Много съм изпуснала явно в "Мармалад".  :?
Радвам се, че сте се забавлявали. Радвам се, че бях част от прекрасния съботен ден с вас!
Обичам ви! :bighug:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #370 -: Март 14, 2011, 14:26:08 pm »
Как ще си помислим, аз те разпознавам по гласа, добре, че Краси не е заснела "Може би"  :D :D :D

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #371 -: Март 14, 2011, 19:19:34 pm »

Заснела е, заснела е, макар и кратичко...Съжалявам, че съм наблегнала само на Сигналите, а не и на Сигналките около мен...
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #372 -: Март 14, 2011, 20:22:09 pm »
Днес още си отспивах след мармаладенето  :lol: :lol: :lol:. Ама дребоса хич не ѝ пука, че майка ѝ си е легнала в 2,30 през ноща.
В Годзила купона също беше на ниво.
И изобщо .... дайте по-често да правим кръгли маси в Пловдив - добре ни се получават.

Па съм скомна бе ..... :lol:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #373 -: Март 14, 2011, 20:47:50 pm »
а пък в стара загора си имаме клуб Jam  :P
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #374 -: Март 14, 2011, 21:26:36 pm »
ся к'во, искаш другата КМ да е в зарата ли? :lol: 8)
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #375 -: Март 14, 2011, 21:57:40 pm »
а пък в стара загора си имаме клуб Jam  :P

и чак сега го казваш???!!

следващата КМ - на "старзагорската гара"!

« Отговор #376 -: Март 15, 2011, 21:07:21 pm »

Точно така. Ние с mini имаме да наваксваме отсъствие! :D

Добре, че драснахте 2 реда в другата тема, че тази съм я пропуснала и даже нямаше да разбера, как сте финиширали.. :D
Ама 1/2 снимки нещо не ми е отварят... а от Мармалада хич не виждам да има..??

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
« Отговор #377 -: Март 15, 2011, 21:45:18 pm »

Точно така. Ние с mini имаме да наваксваме отсъствие! :D

Добре, че драснахте 2 реда в другата тема, че тази съм я пропуснала и даже нямаше да разбера, как сте финиширали.. :D
Ама 1/2 снимки нещо не ми е отварят... а от Мармалада хич не виждам да има..??
там има само аудио :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #378 -: Март 16, 2011, 00:30:04 am »
като оставим настрана шегите на тема нощната част от програмата, които ще ни държат влага до ДРЗ, искам да отбележа, че това мероприятие дължи успеха си на пловдивския екип на Зачатие, който е изключително стабилен и точен и на д-р Даскалова, която асистира зачеването на идеята и акушира раждането на готовия продукт. без тази квалифицирана медицинска намеса, кръглата маса нямаше да е това, което стана.

:balk_21:  :balk_21:  :balk_21:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #379 -: Март 16, 2011, 02:01:25 am »
И с малко закъснение е готов и пълният обзор на срещата - с обсъдените теми, предложения и решения. До дни предложенията ще бъдат внесени и входирани в Общински съвет, Община Пловдив и Областната управа и да се надяваме скоро да можем да се зарадваме от сърце и за Пловдивчани! :) Аз лично съм оптимист :)

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1061&Itemid=31
« Последна редакция: Март 16, 2011, 02:11:17 am от cygnus »