0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
Re: Ежемесечната пловдивска среща
« Отговор #260 -: Март 02, 2009, 13:04:58 pm »
Ха ха ,miniразбира се ,че се броите,хайде идвайте всички.
Аз не съм ходила никога там,дайте пак някакъв ориентир или таксито ще знае?!
« Отговор #261 -: Март 02, 2009, 17:17:05 pm »
Мииии .. доста. Аз смело и безотговорно каня всички, които са от Пловдив и не само. :lol: Ама добре, че за 18 часа е срещата, че да се върна от София.
Абе скъпа, ако знаех, че си от Пловдив лично щях да идвам да ти слагам инжекцийките... вместо да ти давам акъл...  :oops:
Момичета, ако не е късно за записване ... бойте и мен /без половинката ми.. че заедно заемаме място за 5ма, пък и като чу, че Мели ще е там, съвсем отказа.. "-Мели, скъпа мъжа ми пак е станал за водене при теб - обеща ти да свали 10 кила..  и успя да свали почти 5.. ама после си върна 10..  :scale: :( .. то и аз съм се освинила тотално :a_pig_01:.. изобщо и двамата сме за  osi_6
« Отговор #262 -: Март 04, 2009, 14:15:34 pm »
Ако и някой пусне снимки, че аз моя фотоапарат само го разходих. Даже и от чантата го изкарах, ама не снимах. Това се вика ГБП.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #263 -: Март 04, 2009, 14:24:29 pm »
Ако и някой пусне снимки, че аз моя фотоапарат само го разходих. Даже и от чантата го изкарах, ама не снимах. Това се вика ГБП.
:ask:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #264 -: Март 04, 2009, 14:41:38 pm »
Аз имам снимки, пускам линк, това са от срещите юли,декември, февруари и март

приятно гледане, дано да съм дала верен път, ако има проблем ще имам нужда от помощ

http://picasaweb.google.bg/elena.eloracat/CGvGfB#
« Отговор #265 -: Март 04, 2009, 15:14:01 pm »
Душата, валута, демек Голяма Бяла Птица, още по-демек - патка  :lol:.

« Отговор #266 -: Март 04, 2009, 15:17:25 pm »
Снимките се виждат.

*
« Отговор #267 -: Март 04, 2009, 15:52:53 pm »
благодаря за снимкиите
 :balk_5:
*
« Отговор #268 -: Март 04, 2009, 18:11:31 pm »
Здравейте, момичета! Искам да ви призная, че срещата беше страхотна! Аз много се притеснявах, но май-без основание! По принцим съм доста чувствителна натура и може би за това!Но както и да е. Видях и снимките, много са хубави! Бях и на срещата днес в Новотела, но то вече има информация във форума, така че няма да ви разказвам. Ако някой си търси едни бели детски ръкавички с черни лентички да знае, че са у нас, останаха и предполажихме, че са на някое от децата. Ако са спешни да знае къде са. Това е от мен.
*
« Отговор #269 -: Март 05, 2009, 00:15:30 am »
Теодор, радвам се, че и ти като мен си изкарала добре. Според мен ръкавичките са на дъщерята на Wassilena, но може и да бъркам. Другото детенце беше на P4eli4ka. Пиши им на лични.
Да оздравееш скоро, че на децата сигурно им липсваш. :wink:
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #271 -: Март 06, 2009, 19:56:31 pm »
Ръкавичките не са наши, аз иначе щях да се обадя.

*
« Отговор #272 -: Март 08, 2009, 10:25:02 am »
Здравейте, момичета! Да ви кажа честно малко трудно се оправям с писането на съобщения, незнам как точно да изпратя лично, да си сложа снимка и т. н.. Да не ви разправям, че ми беше необходима помощ, за да пусна първото съобщение. Да не говоря, че имам страст към компютрите. Срам ме е. Ама аз съм разсеяна. Искам да ви честитя празника. Пожелавам ви много здраве и усмивки, много сбъднати мечти! Обичам ви, обичайте се и вие!
« Отговор #273 -: Март 08, 2009, 13:49:05 pm »
 Под аватара (снимката) в ляво има едно човече, плик и последната картинка като натиснеш ще ти се отвори на конкретния човек прозорец за писане на лични. ;

Картинки се слагат от профила. Под оранжевата ивица на екрана, където пише "как да стана член? Защо да стана член ..." пише - "начало - помощ - търси - Профил ...". Като натиснеш профил, после в новия прозорец, пак от ляво профил и там вече разгледай и чети.

Ами не обясних много хубаво, ама незнам дали има някъде обяснено тези неща.

*
« Отговор #274 -: Март 09, 2009, 13:16:09 pm »
Благодаря! Май успях да се справя.
*
« Отговор #275 -: Април 07, 2009, 20:13:36 pm »
Здравейте момичета,
ама какво става?  :ask: ще преполовим месец април, а никой дори не повдига въпроса за ЕЖЕМЕСЕЧНАТА ни среща...  osi_6
пролет е! слънцето грее!  :sunshine:
хайде да се видим пак! сигурна съм, че имаме какво хубаво да си кажем, а и вече можем да видим и сладурите на някои мами
приятен и усмихнат ден на всички  :flower:
*
« Отговор #276 -: Април 14, 2009, 12:14:42 pm »
Да, и аз така мисля! Време е да си организираме пак приятна среща. Нещо се изгубихте.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #277 -: Май 04, 2009, 21:57:19 pm »
Април, че си отиде - отиде си. И май ще вземем да изпуснем - поне първата събота. Но все пак месеца е дълъг - има време. Само че работещите от вас имат да отработват голямата си почивка. Мисля си че 30 май е неработен ден. Какво ще кажете за него? Хем и баловете ще са свършили. Давайте да измислим време и място. Ако може навън и през деня, че и дечковци да дойдат пак ще е супер.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #278 -: Май 05, 2009, 01:53:24 am »
Понеже късно проучих въпроса и се оказа, че 30 е работен ден предлагам 23.
*
« Отговор #279 -: Май 05, 2009, 16:40:17 pm »
Аз съм "за" и за двете дати. Ако е хубаво времето ще взема и малката :D  За място претенции нямам, но предпочитам да не е на центъра, че кофти с паркирането там. Иначе може пак на Сентръл-а на младежкия хълм /само да не ви е омръзнало/ или ако ви се идва до Тракия в Арбанаси? Или някъде другаде?