0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
Re: Ежемесечната пловдивска среща
« Отговор #120 -: Юли 03, 2008, 22:32:58 pm »
Ай, ако не мине котка пътя... съм там, че отдавна не съм виждала много от вас.
*
« Отговор #121 -: Юли 05, 2008, 10:02:02 am »
Приятно изкарване на срещата :)
*
« Отговор #122 -: Юли 05, 2008, 10:32:03 am »
Приятно прекарване и от мен! :P
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #123 -: Юли 30, 2008, 12:56:35 pm »
Май ще пропуснем този месец, 2-ри август е, а няма време за организация. Да се видим на 9-ти август?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #124 -: Юли 30, 2008, 15:42:18 pm »
Аз ще съм в събота вечер в Пловдив с Мели и док. Ще се радвам да се видя с още приятни представители на Пловдив  :wink: и на "Зачатие".

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #125 -: Юли 30, 2008, 18:24:31 pm »
Коя, тази събота ли?
Ами ако е вечер към колко и къде? Каси, а бебоците ще вземеш ли? :lol:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #126 -: Юли 30, 2008, 19:29:13 pm »
Вечерта. Тази събота. Не сме решили къде, аз съм фен до едно заведение на РТВЦ-то /срещу Даяната, май така се казваше/, казват му "стола на телевизията", има приятна градина и хубава кухня :wink:. Няма да ги взема момчетата, искам малко да живна, скоро обаче ще дойдем и с тях, но следобедно  :D. Ще дойдеш ли в събота вечер?  :D
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 19:30:52 pm от kassi »

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #127 -: Юли 30, 2008, 19:40:20 pm »
Момичета това ,което правите с ежесечните срещи много ми харесва като идея и мисля ,че е чудесно.Но аз съм от малък град а и от Ямбол сме две три момичета .Поздравления за хубавата традиция ,която сте си създали и спазвате само така .
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #128 -: Юли 30, 2008, 22:12:57 pm »
Вечерта. Тази събота. Не сме решили къде, аз съм фен до едно заведение на РТВЦ-то /срещу Даяната, май така се казваше/, казват му "стола на телевизията", има приятна градина и хубава кухня :wink:. Няма да ги взема момчетата, искам малко да живна, скоро обаче ще дойдем и с тях, но следобедно  :D. Ще дойдеш ли в събота вечер?  :D
Чевермето май беше. Много е хубаво там. Тогава събота, втори август и някой по желание да запази една масичка от по-големите. Поканени са и двете ямболийки.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #129 -: Юли 30, 2008, 22:21:29 pm »
Чевермето май беше. Много е хубаво там. Тогава събота, втори август и някой по желание да запази една масичка от по-големите. Поканени са и двете ямболийки.  :)

Ъмм, не е това, Мели. Сега проверих от моите агенти под тепетата, заведението е "Пасифик". Хайде там, много го обичам това място.  :D

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #130 -: Юли 30, 2008, 22:29:37 pm »
Ми като си рекла Пасифик ... не се сещам кое е, но както вече стана ясно, компенсирам с лош поглед.  :)

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #131 -: Юли 30, 2008, 22:33:26 pm »
Тези срещи са страхотно нещо,много ме е яд че не мога да ходя на такива сбирки.В малките градове няма такива...

*
« Отговор #132 -: Юли 30, 2008, 23:03:21 pm »
Здравейте-в кое заведение последно ще се ходи и в колко часа?
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #133 -: Юли 30, 2008, 23:39:33 pm »
Да Каси, Пасифика е. Мели, градината не е срещу Даяната, може за това да не се сещаш.
Та в колко часа и за колко хора да запазим места?
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #134 -: Юли 30, 2008, 23:42:45 pm »
Ми като си рекла Пасифик ... не се сещам кое е, но както вече стана ясно, компенсирам с лош поглед.  :)

И като сложиш бялата престилка, още по-строга ставаш  :lol:. Пасифик е срещу Даяната, една червеникава сграда е, на гърба на административната сграда на БНТ.

Както искате, в крайна сметка вие сте домакините, ще се съобразим с вас, ама понеже това си го знам и си имам сантименти към него. Нямам идея колко души, според мен изчакай до петък, Петя.  :D Ние ще сме четирима, а може и още двама от София, но ще стане ясно по-късно.

*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #135 -: Юли 31, 2008, 08:59:08 am »
Ох,и на мен ми се ще да дойда,но ще говоря довечера с мъжо дали ще гледа малката и ще се запиша и аз! :wink:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #136 -: Юли 31, 2008, 10:14:08 am »
Петя, тогава ще запазиш ли за събота в Пасифик някакви места, колкото ти решиш? Десетина, не повече.

Димитър Кудоглу
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #137 -: Юли 31, 2008, 11:44:37 am »
Добре. А някакъв час?
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #138 -: Юли 31, 2008, 11:59:46 am »
Добре. А някакъв час?
Аз предлагам 21.00. И на Мели и док май тогава ще им е удобно. Ние по-рано едва ли ще успеем да дойдем от София.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #139 -: Юли 31, 2008, 18:26:23 pm »
Благодаря Мели за поканата ама както се виждат нещата ние ще идваме до Пловдив ама на преглед при д-р Даскалов и това ще е тия дни .Инъче щеше да ми е много приятно защо не за друг път прочетох че каси идва от София защо и ние от Ямбол да не дойдем. :D