0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Ежемесечната пловдивска среща
« Отговор #80 -: Април 29, 2008, 18:48:06 pm »
Аз съм за, което и да изберете. Само не знам какво ще е времето, за да сме навън. Но както кажете.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #81 -: Април 29, 2008, 19:06:45 pm »
само да кажа, че Арбанаси е един наистина чудесен избор, аз съм много доволна от това заведение  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #82 -: Април 30, 2008, 10:01:01 am »
В събота го дават дъждовно, че и с грамотевици даже :x
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #83 -: Април 30, 2008, 10:05:11 am »
В Арбанаси има ли маси на закрито?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #84 -: Април 30, 2008, 10:12:46 am »
Мели, има маси вътре, но е малко мрачно през деня.

*
« Отговор #85 -: Април 30, 2008, 10:24:38 am »
Ама като се замисля, то ако вали където и да сме все ще е мрачно вътре :wink: Мога да мина да питам, дали ако направим резервацията в градината и е лошо времето ще ни преместят вътре.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #86 -: Април 30, 2008, 10:32:12 am »
Давай. Няма да е мрачно, ще е хубаво, слънчево и приятно.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #87 -: Април 30, 2008, 10:34:27 am »
Ще се разходя по-късничко до там. Да правя ли резервация и ако да, за колко човека?

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #88 -: Април 30, 2008, 10:36:26 am »
Мая, ние ще сме двама. Брой нагоре кой се е обадил, че ще присъства. Мисля, че трябва да е за не повече от 10 човека.

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #89 -: Април 30, 2008, 10:56:17 am »
оки
а за колко часа, 2 добре ли е?

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #90 -: Април 30, 2008, 13:09:07 pm »
Това е в събота нали? Че аз така бях омотала дати и дни че...
Мен ме брой 1 човек.

п.п. Малко да пообясниш къде се намира, че Тракия ми е тъмна индия, а виж Мини от Стара Загора го знае :oops:
*
« Отговор #91 -: Април 30, 2008, 13:23:29 pm »
До магазин Сани построиха нов търговски ц-р "Форум", ресторанта е срещу него /от другата страна на улицата/, на кръстовището зад спирката. С кола ако се идва от Сани, на светофара се продължава направо към гарата и веднага след кръстовището в дясно се намира "Арбанаси". Надявам се, да съм ви ориентирала, че не ме бива много в обясненията.
Събота е :D

*
« Отговор #92 -: Април 30, 2008, 20:42:47 pm »
Момичета, резервацията е направена за 03.05./събота/, 14ч - за 8-10човека на името на Мая Станчева. Управителят каза, че ще приготви масата според времето, ако е топличко в градината, ако вали вътре. Който желае да заповяда :D

« Отговор #93 -: Май 01, 2008, 13:37:37 pm »
Мая, ние ще сме двама. Брой нагоре кой се е обадил, че ще присъства. Мисля, че трябва да е за не повече от 10 човека.
Да не би да сме гледали различни телевизии :P
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #94 -: Май 01, 2008, 17:43:53 pm »
ако е хубаво времето може и ние да наминем
естествено, ако нямате против  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #95 -: Май 02, 2008, 14:24:12 pm »
Ako se osvobodj ot rabota i az 6te doida kam 15.30h!
*
« Отговор #96 -: Май 02, 2008, 16:59:20 pm »
Много се радвам, че ще се съберем повече хора :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #97 -: Юни 03, 2008, 20:55:41 pm »
Мацки не е ли време! :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #98 -: Юни 28, 2008, 11:00:41 am »
Мацки не е ли време! :lol:

Позволявам си да се самоцитирам, за да не пускам нова тема. На 5.07. се пада първата седмица от месеца. Има ли желаещи да се видим?
Имаше и разни софиянки със силно изразен афинитет към Пловдив, дето имаха мерак да ни гостуват, те също са поканени :balk_48:. И пазарджиклийки също. А за заарлийки които се оказаха най-сериозни направо си е задължително присъствието :balk_600:
*
« Отговор #99 -: Юни 28, 2008, 13:55:57 pm »
Pesheck, аз съм първа ентусиастка :D Дано да има и други желаещи!