0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
TSH 3,307 0,490-4,670TAT 3,0 <12IU/mLMAT 24,0 <34IU/mLЩа правя 5 опит инвитро.Има ли, опасност при тези стойности.Направих си ултразвукова диагностика на щитовидната жлеза и всичко според лекара е ок.
Що не се регистрираш? След 5 опит инвитро би трябвало вече да си се ограмотила достатъчно за да видиш че резултатите ти са в референтните си стойности.Имаш ли други изследвания? Ако търсиш причината да не се получава, тези изследвания не са достатъчни.Разкажи малко повече.
Цитат на: Pukanka в Януари 27, 2008, 12:33:01 pmЩо не се регистрираш? След 5 опит инвитро би трябвало вече да си се ограмотила достатъчно за да видиш че резултатите ти са в референтните си стойности.Имаш ли други изследвания? Ако търсиш причината да не се получава, тези изследвания не са достатъчни.Разкажи малко повече.Досега не бях правила тези иследвания.Благодаря
моля коментирайте и моите показатели.в добрич няма специалисти а има време до часа ми във варна FSH 17.93LH 3.71PRL 9.61И КАКВО E TSH
някой можели да ми препоръча лаболатория в бургас в която да отида.
Цитат на: jeudi в Януари 28, 2008, 16:26:55 pmнякой можели да ми препоръча лаболатория в бургас в която да отида.Във всяка лаборатория правят TSH.Аз лично съм го пускала срещу х-л"Космос"/МДЛ"Лина"/ и в "Света София", гладна и жадна !