0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Моля ви за незабавен съвет, понеже нямам много време и някой ако знае да ме посъветва колко време след ЦС е най подходящо да се прави секс.
 БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
DSC00102
Моля ви за незабавен съвет, понеже нямам много време и някой ако знае да ме посъветва колко време след ЦС е най подходящо да се прави секс.
 БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Ами веднага:)
При мен е в деня преди О, т.е. когато теста за О е +
Действайте веднага, че в нея ще оживеят плувците:)
*
Лично мое мнение е, че ЦС не е достатъчно достоверен метод zа таzи цел. АЗ бих комбинарала с тестове zа овулация и баzална температура.
Лично мое мнение е, че ЦС не е достатъчно достоверен метод zа таzи цел. АЗ бих комбинарала с тестове zа овулация и баzална температура.
Абсолютно съм съгласна, ама не видях тест и графика, а беше спешно:)
Аз бих действала на минутата ако има с кого де:)
*
Точно това е в момента няма с кого.  :oops: Моят приятел се връща в неделя от чужбина и много исках да знам дали съм испуснала момента или още не :? е късно.
DSC00102
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Нищо ни ви пречи да се пробвате,така или иначе нищо не губите  :wink: ,а пък дано стане!Ние ще ви стискаме палци!Късмет и не забравяй да се похвалиш ако има   :bfp:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Точно това е в момента няма с кого.  :oops: Моят приятел се връща в неделя от чужбина и много исках да знам дали съм испуснала момента или още не :? е късно.
Ми като го няма него, хващай някой от улицата:) Няма да изпускаш момента я, само щото него го няма:)
Шегичка, разбира се:) Знам как се чувстваш и аз така изпуснах Ноември...просто той се прибра в деня след О, а беше вече прекалено късно:(
Айде...другия път...а пък знаеш ли, при теб може "дружелюбната" ЦС да е един-два дни преди О.
Прави тестове, за си знаеш поне, а не да седиш и да чакаш и да се чудиш и маеш.
*
Благодаря ви момичета много сте готини... Ь колкото до тестовете- вече пробвах 3 месеца с тях и нещо не ми хващат овуто все по 3-4 дни ми показват втора по бледа чертичка а знам че трябва да е еднократно и да е наситена колкото контролната. За това вече не си правя !
DSC00102
*
Valyoka,може пък и да не изтървете момента - ако си с ЦС като мен примерно - по 3-4 дни преди ову,като нищо неделята ще се окаже таман навреме :lol: Хайде успех!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!