0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kriksi

кондиломи
« -: Януари 25, 2008, 21:12:15 pm »
здравей те,
съжалявам за глупавия си въпрос, и за това ако немата не е подходяща за тук.
Днес при личниями гениколог разбрах че имам кондиломи - аз отидох при него с оплаквания и той само като ме видя потвърди. Изписами мехлем с който да ги горя.
 Моля за честен отговор тези кондиломи само ама само по полов път ли се предават.
Re: кондиломи
« Отговор #1 -: Януари 28, 2008, 19:12:53 pm »
Здравей,
аз преди години страдах от кондиломи. Мене ми ги горяха мисля, че с мравчина киселина беше. Лекарката ми беше казала, че се предава само по полов път. Аз обаче не съм сигурна. Тогава живеех в общежития и с други момичета ползвах тоалетна, легени и т.н. Казаха ми, че можело и така, но било много, много рядко, почти невъзможно.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Януари 28, 2008, 21:55:54 pm »
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2010, 21:03:16 pm »
Здравейте момичета! Имам тужда от вашата помощ!Преди година ми оперраха гърдата и от тогава редовно ходя на прегледи, включително и гинекологични. При последния лекарката ми каза, че имам кондилом.Прочетох почти всичко за тях. На мъжа ми му няма нищо слава богу. Обичаме се много и се желаем, но ме е страх когато правим любов / с презерватив разбира се догато приключи лечението /дали има вероятност пак да го заразя.Благодаря ви предварително!
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2010, 22:05:09 pm »
Здравейте момичета! Имам тужда от вашата помощ!Преди година ми оперраха гърдата и от тогава редовно ходя на прегледи, включително и гинекологични. При последния лекарката ми каза, че имам кондилом.Прочетох почти всичко за тях. На мъжа ми му няма нищо слава богу. Обичаме се много и се желаем, но ме е страх когато правим любов / с презерватив разбира се догато приключи лечението /дали има вероятност пак да го заразя.Благодаря ви предварително!
tania3  това е найстина сериозно и трябва да спазвате стриктно инструкциите на лекаря.
Преди 2 години ми откриха кондиломи и тъй като беше в напреднал стадий се наложи операция-конизация на маточната шийка,1 година от  операцията се наложи да се пазим.Сега всичко е наред дори съм и бременна.
Успех мила!!

Вярвам!!!!
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2010, 20:33:12 pm »
Благодаря ти много за отговора! Преди няколко дни ми ги изрязаха - беше с месна упойка, но честно да ви кажа болеше адски много-лекарката изобщо не изчака да подейства упойката.После ми каза, че е възможно да съм се заразила в студиото, където ходя на козметик-от коламаската.Сега пия "биозин" и мажа раната с "епителиал" / за възстановяване на тъканите/. В края на месеца съм на преглед и се моля само повече никога да не се появяват.А секса просто малко ще почака-после просто трябва да сме предпазливи и всичко ще е наред  :wink:
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2010, 21:04:24 pm »
Благодаря ти много за отговора! Преди няколко дни ми ги изрязаха - беше с месна упойка, но честно да ви кажа болеше адски много-лекарката изобщо не изчака да подейства упойката.После ми каза, че е възможно да съм се заразила в студиото, където ходя на козметик-от коламаската.Сега пия "биозин" и мажа раната с "епителиал" / за възстановяване на тъканите/. В края на месеца съм на преглед и се моля само повече никога да не се появяват.А секса просто малко ще почака-после просто трябва да сме предпазливи и всичко ще е наред  :wink:
А цитонамазка прави ли?Ако не си съветвам те да направиш

Вярвам!!!!
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2010, 20:16:58 pm »
Да-това беше първото, което направихме с гинеколожката ми. Аз отидох просто на профилактичен преглед без никакви симптоми и проблеми и тя ги забеляза и ме насочи към дерматолог-венеролог.И понеже след операцията ми, на всеки 6 месеца ми прави и цитонамаза, не пропусна и този път-когато излезнаха резултатите всичко беше наред.