0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ДАЙТЕ МИ СПЕШЕН СЪВЕТ!!!!!!!!
« -: Януари 25, 2008, 18:15:54 pm »
ОТ 2МЕСЕЦА ПИЯ ДИАНЕ-35, НО МИ ЗАКЪСНЯ, А КОГАТО МИ ДОИДЕ ЗА 3 ДНИ БЕШЕ ПРЕКАЛЕНО СЛАБО. ПОСЛЕДНИЯТ Ц. МИ БЕШЕ НА 01.01.08Г., ЧУВСТВАМ СЕ ОТПАДНАЛА, ИМАМ БОЛКИ В ГЪРДИТЕ ОТ 2 СЕДМИЦИ, ГЛАВОБОЛИЕ И СТРАННО ТЕЧЕНИЕ. ИМА ЛИ ВЕРОЯТНОСТ ДА СЪМ БРЕМЕННА ПРИ ПОЛОГЕНИЕ ЧЕ ПИЯ ДИАНЕ. ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА.  samanta_pk
*
Re: ДАЙТЕ МИ СПЕШЕН СЪВЕТ!!!!!!!!
« Отговор #1 -: Януари 25, 2008, 18:21:33 pm »
Направи си тест.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Януари 25, 2008, 21:05:48 pm »
Ами не на всички жени понася Диане-то. Но все пак си направи тест преди да отидеш на АГ преглед.
« Отговор #3 -: Януари 25, 2008, 23:52:28 pm »
Ако си пила редовно таблетките, мисля че няма такава вероятност.
И аз пиех Диане преди време и не се чувствах добре от него. Вечер ми ставаше лошо и трудно заспивах, а денем бях като парцал. Относно течението при прием на контрацептиви често се появяват гъбички, може и от това да е. Подкрепям Вазарели - направи тест и отиди на лекар.
ДАЙТЕ МИ СПЕШЕН СЪВЕТ!!!!!!!! 2
« Отговор #4 -: Януари 28, 2008, 14:24:52 pm »
ПРОДЪЛЖЕНИЕ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИ ТЕМА: НАПРАЖИХ СИ ТЕСТ И Е ОТРИЦАТЕЛЕН, НО ПАК МИ ЗАКЪСНЯВА. ИМАМ ПО ЕДНА-ДЖЕ КАПКИ НА ДЕН БЛЕДОРОЗАВО ТЕЧЕНИЕ. НОРМАЛНО ЛИ Е ПРИ УПОТРЕБА НА ДИАНЕ-35 ТАКАВА АНОМАЛИЯ ЗА 2-РИ МЕСЕЦ МИ ЗАКЪСНЯВА, А КОГАТО МИ ДОИДЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ДОРИ НЕ БЕШЕ НОРМАЛЕН Ц. ТОЗИ МЕСЕЦ ОЩЕ МИ ГО НЯМА, А ТЕСТА Е ОТРИЦАТЕЛЕН. КАКВО ДА ПРАВЯ? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ И ПОДКРЕПАТА!!!
Re: ДАЙТЕ МИ СПЕШЕН СЪВЕТ!!!!!!!! 2
« Отговор #5 -: Януари 28, 2008, 14:27:44 pm »
аз не мисля,че си бременна,но защо е толкова слабо и бледорозово кървенето може да ти каже най-добре само лекар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
обади се на твоят лекар и иди да те прегледа задължително :goodluck:
п.п. и да пишеш после какво е казал,ок?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #6 -: Януари 28, 2008, 18:21:28 pm »
здр и аз пих диане, но се чувствах мн добре дори ми подейства прекрасно на кожата. предполагам, че всеки го понася по различен начен. а дали може да забременееш докато пиеш противозачатъчни - отговора ми е ДА - сестрами сега се радва на една красива дъщеричка :).

ПРЕДАГАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ КОНСУЛТИРАШ С ДОКТОРА КОЙТО ТИ ГИ Е ИЗПИСАЛ!!!!!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Януари 30, 2008, 07:13:40 am »
Отиди и се консултирай с твоя лекар!
нормално е при прием на контрацептив,цикъла да ти е по-оскъден от нормалния цикъл
« Отговор #8 -: Януари 30, 2008, 10:17:57 am »
Обикновенно в началато като се започва с даден вид контрацептиви,организма така да се каже се настройва и се получават такива аномалии в цикъла.Затова най-добре се консултирай с лекар,защото Диане-35,може да не са подходящите контрацептиви за теб и лекаря ти може да ги смени  с нещо по-добро за твоя организъм!Иначе,аз не мисля,че си бременна,ако си вземала таблетките редовно,няма такава вероятност!
Пожелавам ти успех,стискам палци всичко да е наред!