Хайде и аз по темата.
От Благоевград съм и спокойно мога да кажа, че тук няма специалисти по стерилитет.
Ние започнахме да ходим по благоевградските лекари още от самото начало, когато започнахме с опитите за забременяване. Имам изключително лоши впечатления и не бих посъветвала който и да е да си губи времето с тукашните лекари.
Ходила съм при д-р Топалова, д-р Костадинова, д-р Константинова, д-р Калоянова, д-р Терзийска, д-р Малчев. Единствено д-р Малчев ме посъветва в откровен разговор, когато му споделих за проблема ни да не се мотаем и да тръгваме по София.
Всички лекари само ми пускаха изследвания за какво ли не, ходех през ден на прегледи, абсолютно безсмислени /сега като знам как е било по София/ и в един момент просто престанахме да си губим времето тук.
Мога да кажа, че съм много доволна от д-р Аврамова. При нея ходех по време на бременността, има хубава и модерна техника, много е внимателна и отговаря на всички въпроси. Определено не бих я сменила с някой друг лекар.
Но, когато говорим за стерилитет по-добре е да се лекувате и всичко, което е необходимо в София!!! Казвам го от собствен опит и след 7 години ходене от кабинет на кабинет в Благоевград.