0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Как да се свържа с център "Надежда"?
« Отговор #20 -: Януари 29, 2008, 10:39:55 am »
Благодаря момичета!
Днес и аз успях да си запиша час на телефон 02/9655741
Там съм на 25 февруари. Ако има и други за тази дата, с удоволствие ще се запозная с вас.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #21 -: Януари 29, 2008, 11:21:33 am »
За първи път ли ще ходиш, Teya,за февруари тази година ли говориш.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #22 -: Януари 29, 2008, 11:22:21 am »
За първи път ли ще ходиш, Teya,за февруари тази година ли говориш.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #23 -: Януари 30, 2008, 08:56:21 am »
 за трети. Имам една стимулация, но не стигнахме до пункция, защото се разболях, после след 3 месеца едно неуспешно ИКСИ. И сега след имунологични и генетични - записах пак час за следващо ИКСИ. Надявам се да е последното. :-)
« Отговор #24 -: Януари 30, 2008, 09:24:59 am »
Ами стискам ти палци. И аз така се надявам този трети път да е успешен.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #25 -: Февруари 01, 2008, 20:58:28 pm »
Здравейте,
аз също имах проблем със свързването по телефона. В продължение на 2 седмици опитвах непрекъснато и никакъв резултат. Най-накрая реших да отида лично до там и да си запиша час, но това не е най-голямото ми разочарование, защото се оказа че записват за края на януари 2009-та година :( Попитаха ме няколко пъти дали съм схванала правилно, че не става въпрос за тази година, а за следващата, което още повече ме натъжи, но няма как... ще чакам...нямам избор :(

*
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2008, 10:48:06 am »
В клиниката записват първични прегледи за др. Стаменов за февруари 2009 год. , а за др. Персенска за май тази година.Записването по телефона става от  10 до 11.30 и ако не бъркам от 13.30 до 15 часа.Това е с което мога да помогна
*
« Отговор #27 -: Февруари 18, 2008, 10:09:11 am »
Здравейте момичета,
имам една голяма молба към вас, или по-точно към тези които са пациентки на център "Надежда". На 20.02.2008 имам записан час при д-р Персенска, а бих искала да си направя хормонални изследвания и спермограма преди да отида при нея в център "Надежда". Може ли да ми кажете на телефоните на които става записването за часове ли да се обадя за да се свържа с лабораторията или има други телефони.
Предварително Ви благодаря.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2008, 18:38:11 pm »
Може ли да ми кажете на телефоните на които става записването за часове ли да се обадя за да се свържа с лабораторията или има други телефони.
За час за спермограма- на същите, а иначе за хормони не е необходимо да сизаписваш час. Просто си изчакваш реда ако има хора.

*
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2008, 18:44:55 pm »
Хормоналните изследвания се правят на първия етаж на клиниката.Няма часове хубаво е да се отиде по рано и да не се пие нищо зависи от хормоните които ще правиш.
« Отговор #30 -: Февруари 18, 2008, 20:10:04 pm »
Там съм на 25 февруари. Ако има и други за тази дата, с удоволствие ще се запозная с вас.
teya, и аз съм за преглед на 25 февруари за 17.40 часа. Дано се видим. Аз съм за консултация след имунологични изследвания, назначени ми след първо ин-витро и аборт в 3 месец. Приятно ще ми е да поговорим и да споделим опит. Ако има и други за този ден пишете.
« Отговор #31 -: Февруари 20, 2008, 21:36:00 pm »
И аз звъня от 2 дни в посочените часове, но или е заето или свободно.
Не бях видяла, че има цяла тема по въпроса,
Но си мисля, че не е толкова сложно да има служител който да вдига телефона в посочените часове. И въобще недоумявам това да не можеш дни наред са се обадиш и да се налага да ходиш лично 8O
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #32 -: Февруари 20, 2008, 22:46:17 pm »
И аз звъня от 2 дни в посочените часове, но или е заето или свободно.
Не бях видяла, че има цяла тема по въпроса,
Но си мисля, че не е толкова сложно да има служител който да вдига телефона в посочените часове. И въобще недоумявам това да не можеш дни наред са се обадиш и да се налага да ходиш лично 8O

аз преди няколко дена звънях и нямаше проблеми.Иначе от скоро има нов човек който приема обажданията.
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #33 -: Февруари 20, 2008, 23:12:12 pm »
Че има нов човек има, но че не може  все още да се оправя с графика е факт- аз от 3 дни  звъня  и едва  днес  след 14.00 ч след30 минути redial на телефона ми се свързах - след това разговора отне 10 минути ,защото си играхме на 'счупен ' телефон  - аз питам - от  другаа  страна се консултират 2 минути.
 А това е клиника - и  е нужна повече акуратност. Не си записваме часове за автомивка  все пак.  Изглежда -посещението на място е най-добрия начин за контактуване с администрацията на клиниката.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #34 -: Февруари 20, 2008, 23:32:09 pm »
NDK, толкова се радвам да те видя " виртуално "...

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #35 -: Февруари 20, 2008, 23:34:16 pm »
Новият човек е доста неориентиран с вписването в графика все още.Дано бързо влезе в час.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #36 -: Февруари 21, 2008, 09:26:55 am »
Момичета, да дадем шанс все пак на "новия човек" :D Всеки от нас знае какво е да си на ново работно място, а като прибавим и цялата лудница там, цяло чудо ще е "новият човек" да не напусне.. :D

« Отговор #37 -: Февруари 21, 2008, 19:33:12 pm »
Ами избор нямаме щом сме избрали тази клиника.
« Отговор #38 -: Март 02, 2008, 11:50:19 am »
Момичета, имате ли представа дали днес някой ще вдигне телефона в клиниката или направо да звъня чак във вторник да си записвам час :?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #39 -: Март 02, 2008, 12:11:32 pm »
Това е леко абсурдно...имам предвид часовете за след една година и невъзножността да се свържеш по телефона...
трябва да направят нещо по въпроса,защото все пак лекарската помощ трябва да е  навреме...нали така и щом търсенето е толкова голямо...да взимат доктори и персонал да помагат...доста пари отиват там,не може да не може