Бърди, ето ме пак
Боян днес е беше на консултация, но за съжаление аз не присъствах - заведе го баща му.
Резултатът е само 300гр за малко повече от месец
Детето видимо не било качило
Ето ги и мерките му до тук:
роден 27,10 - 3700, 52см , обиколка глава 34
5,12 - 5100, 55,5см, обиколка глава 38, обиколка гърди 39,5
9,01 - 6200, 60,5см, обиколка глава 39, обиколка гърди 39
13,02 - 6500, 63,5см, обиколка глава 40, обиколка гърди 40
Имало е коментар, че главата му е малка, ама аз като гледам все по сантиметър си качва, и понеже тук криви не се попълват сега ще търся онези, които беше дала Шакира.
Сега за тия 300гр, казали са му че са малко, да дохранвам и след две седмици да отидем да го претеглим.
Сега познайте дали не съм тотално смарангясана
Детето е в прекрасно настроение, хапва по около 20-30мин, усмихва се, играем си...И през ум не ми е минало, че може да не яде достатъчно
Верно, че през деня почти не спи, или ако спи е леко и доста по-кратко от преди.
Продължава да се храни 4 пъти на ден, последните дни от дъжд на вятър има 5то хранене.
Ще се радвам да чуя Вашия коментар, до колкото е възможно да направите такъв от прочетеното...
Сега за лицето
Има си пак гладки, меки бузки
Педиатърката е казала, че не и харесва че челцето се лющи, казала е да и звънна, за да ми каже дали да продължа да мажа с Елоком/това ни беше изписала за бузите/
Аз от вчера пак му сложих спалния чувал, защото иначе спи отвит и обърнат напреки на леглото цяла нощ, страх ме е да не настине
Спряла съм, обаче всякакви шоколади и тем подобни с надеждата все пак там да е разковничето.
Мажа с Адерма и чакам.
Та, това лющене, което между другото съм наблюдавала и преди и е минавало ден - два, след като спра да мажа с правеното кремче, свързано ли е по някакъв начин с така наречените крусти и трябва ли да мажа само заради него с КС крем?
Боян имаше крусти, които вече са почти изчезнали, те не бяха на цялата глава, а само на темето. Сега остана нещата да са свързани, а аз да си мълча за тези корички и...
Ако може коментар и за това
Много Ви благодаря за отделеното време.