Извинете...
...Оказа се, че съм заразила бебето. Получи отначало слаба хрема. Веднага го прегледа докторка, която констатира чисти гърдички и слабо зачервено гърло. Предписа 4 пъти на ден по 2 капки Виброцил, а половин час по-късно - 2-3 капки Коларгол. На следващия ден пак го прегледа и пак гърлото не беше зачервено, а гърдичките - чисти. Вече втори ден капя капките /трети ден от началото на хремата/, но хремата се увеличава все повече. Вече е слузеста и тече безпрестанно. Хърка и от време на време хрипти на сън, но не му пречи да спи. Няма и промяна в апетита и явно в обонянието. Но не му се играе, нито е активен, както преди. Гледа повечко да се гушка. Често кашли, като кашлицата не е суха. Много кашли, след като сложа капките, а също като си смени местоположението. По различно време през деня вдига температура до 37.3/37.4, но бързо я сваля, от само себе си. Посъветвайте ме пак ли да го водя на доктор или това развитие на хремата е традиционно. Тези капки въобще имат ли смисъл. Не виждам да действат, дори непосредствено след накапване? Колко може да очаквам да продължи? Ако ще има някакви усложнения - засягане на средното ухо, бронхит, кога ще се прояви ? Извинявам се за многото въпроси, но ми е силно притеснено.