Бърди, Боян пак е с голямо червено петно от дясно, този път го и сърби.
Появиха се и малко на брой ситни, червени пъпчици до свивката на коляното. Наистина са мъничко, мажа с Адерма и се надявам да са от лошо подсушаване след баня.
Може ли, обаче това да е от АД? Чисто теоритично питам, знам че не можете така на сляпо да кажете.
Да заведа ли детето на кожен лекар?
От два дни упорито почиствам мястото и мажа с Адерма, но не знам дали ще стане само с него
Аз имам някакви опасения за честото използване на КС крем, но днес ровейки се отново попаднах на Ваше изказване, че този страх го има само в БГ и е безпочвен.
Колко често може да се ползва такова кремче /нашето е с бетноват и фусидин/, без да се притеснявам за някакви последствия от КС?
Притеснявам се, защото за месец /от 16,01 до сега / е мазан 4 пъти и сегя май пак се налага
Та сега се чудя, да мажа ли с правеното кремче, та да минава и да видим дали е било от косата/
защото вече е устриган/ или да продължавам само с Адермата докато стане нетърпима екзема?
И още нещо да споделя.
Бях Ви казала, че последния месец Боян качи само 300 гр. и педиатърката е дала съвет да дохранвам. Въпреки, че детето беше спокойно аз ей така за мое успокоение реших да му предложа, след като го нахраня. Ами той бая добавка си хапва. Веднъж 90, веднъж 100мл, вчера на обед дори 180мл. Общо взето под 60 не пада. Сега какво излиза, че съм го държала гладен, май?
Продължавам да предлагам щом иска, нали?;
И последно.
Говорихме с Вас, че тази екзема, едва ли е от чашата прясно мляко, която пия всяка сутрин. Но два, три дни забелязвам че в изхожданията му има нещо като слуз - трябва да спра млякото нали?
Пак стана доста дълго, ама съм обяснителна какво да пнаправя
Благодаря Ви за отделеното време!