Докторе, здравейте, утре ще водим Криси за вземане на кръв и урина за профилактични изследвания. После ще ви ги напиша на вас резултатите да ни кажете дали е наред всичко.
Сега обаче пак за захранването - какво ме тормози много. С плодовите пюрета сме тожур. Яде по 200 гр., че и повече, без АМ след обяд. От вчера двам и кайсия, ползвам най-добрите за Бг от бурканче само с по един плод съставка. Няма как да и е разнообразно и да приготвям. Направих компромис и докато няма тука сезонни хубави полодве ще давам от бурканче, други имам у нас и така с плодовете.
1. Ябълка, круша, банан, слива, кайсия, кажете някакъв друг плод, който мога вече да дам? /манго, праскова, грозде, боровинка???/
Днес на лицето и пак излезе малко червено с като опарено. Вече си мисля, че може би я хапе насекомо понякога - паяк.....Как да позная алергия
много тъпо, но къде да гледам за обрив. Тука у нас непрекъснато се говори за алергии, това да не се дава, онова.....а нали и с лупи на очите за всяка пъпка не е добре да се гледа или за съставките на храните
2. Кажете ми, как да разпозная алергия?
Храним се по 4 пъти, повече от това е невъзможно.
Ето какво:
в 8.00 - 230 мл. АМ
в 12.30 - 50 гр, зеленчуково пюре + 180 мл. АМ
В 16.30 - 180 до 200 гр. плодово пюре или каша или каша с плод.
в 20.30 - 230 мл. АМ
3. АМ, не е ли малко /ако сега не е, като го изключим на обяд дали АМ няма да е малко?/
Със зелечнуците сме зян. Яде само морков, смесен с малко картоф, но ако има и оризово брашно. Дала съм и тиквичка - не ще
Казват, че трябва постепенно да се въвежда, щото ако има алергия, да не стане проблем и като се въведат 2,5,8 лъжички и някрая да се даде цялото количество, което се изяжда. Е как да следвам това, като тя не иска да яде повече от две три лъжички. Как да действам примерно с тиквичката. Давала съм 4 дни по две лъчжички. Ако след седмица прояде тиквичка и иска цяло бурканче - кво да правя, пак ли по-малко
Уж не съм много глупава, ама нещо май натам отиват нещата
Ужасно дълго стана, но събрах на куп малко въпроси
Благодаря, поздрави.