Вече заспиваме от няколко дни с Тони на спалнята, обаче много ми скубе косата, като я мачка из ръцете си, но по този начин се приспива.
Поставям го след това в кошарата и до час, два плаче с протегнати ръце да бъде гушнат от мама, не от кой да е. Снощи реших да го оставя да видя какво ще стане, ами пълна трагедия, задави се чак от сополи и не можахме да успокоим близо час. След това при мен на спалнята си спа като пич до сутринта, даже се смя с глас на сън.
Касинда при нас също нямаха ефект играчките, в смисъл не им обръщаше кой знае какво внимание. Тони започна да спи с играча в ръка някъде към 6-7 месечна възраст, но само в количката. В този период ми беше и на ръце много трудно да го приспивам, заспивахме изправени не легнали. Абе какви ли не пози и начини сме минали, но сам не и не.
Ето днес например закъсняхме с къпането, а той нервно мрънкащо обикаляше стаята, като се гушише в мен и дърпа на спалнята да си лягаме, можеше да си полегне например, но не. Той не присядва като върти километража нон стоп цял ден, пък да си легне сам ми се вижда мисия супер невъзможна, поне засега.