Здравейте!
Отдавна чета с интерес въпросите и мненията в този форум,т.като и аз имах проблем със забременяването.Е,слава Богу,с помощта на Др.... вече съм в 10 г.с.Всичко това е много хубаво,нали,само че откакто сме го направили това бебче,аз все си боледувам :(вече от два месеца ме мъчи някаква кашлица,която си идва от дробовете.ДжиПи-то не смее да ми дава никакви по-сериозни лекарства,така и трябва!Карам на сиропи на билкова основа,които стават и за бременни,ама и те нещо не ми помагат кой-знае колко...Лошото е,4е от 2 седмици си имам и по-висока ТТ-до 37.2 и постоянно сама ту си пада,ту пак се вдига...Четох много в този форум и взех да я приемам за нормална,понеже съм в 1-ви триместър?!Само че незнам дали ми е по-висока от на4алото на бременността,защото не ми се беше налагало да си я меря-премерих я за пупърви път преди 2 седмици,защото се чувствах зле и усещах че съм вдигнала ТТ.От вчера обаче ТТ започна да достига и до 37,4!ДжиПи-то ми изписа антибиотик-Duomox 1000mg i kaza da go piq ako pak vdigna 37,4 или пове4е...Много ме е страх за беб4ето,защото е още много малко и органогенезата още не е завършила,но не е ли по-опасно възпалението на дробовете ми,което колкото и да не ми се иска ,май е факт,защото като кашлям,ве4е усещам лек дъх на гной...Моля да ме извините за дългия пост,но наистина имам нужда от съветите и мнението ви!!!Доколкото разбрах пеницилиновите антибиотици били най-безвредни,защото не преминавали през плацентата,но в 10 г.с. незнам дали плацентата е вече напълно готова???? Моля ви за подкрепа,защото мисля 4е няма да ми се размине антибиотика....Разчитам на мнението ви и ви благодаря предварително!!!