Олелееее, Мимка, толкова съжалявам. Дано се открие,обява пуснахте ли. Единственото нещо, което остава е да се надявате, че ще попадне на добри стопани, звучи малко гадно и жестоко, но........ Какви са тия гадове бе, това е толкова жестоко спрямо животните, те наистина се привързват към мястото където живеят, че да ги отделиш е кощунство. Мисля си, такъв какъвто е голям, възможно ли е да е човек който го познава, щото колкото и да е мил и добричак, аз ей така не бих отишла при него изведнъж.
На мен също ми се случи на времето такова нещо. Джек беше на около годинка и нещо, млада немска овчарка, но мнооого плашлива, но ние го криехме в тайна, щото нали ни е пазача. И един ден го откраднаха. Аз направо бях шокирана. Всички решихме, че ще го търсим. Баща ми на една страна, аз и майка на друга и не след дълго, при първите блокове на първия етаж на терасата,познат лай. Такова е неописуемо чувството което изпитахме и ние и то. Докато майка отиде да се разправя, аз вън ревях та се късах, кучето реве от терасата. Никога няма да го забравя този момент.
Наистина много се надявам да се върне при вас.