0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Здравейте на всички момичета :)Искам да попитам им али няоя от вас която да е приемала дуфастон...аз започнах вчера по 3 хапчета на ден в продължение на 5 дена.това е за първия месец...ще го пия още 2 ( 5 дена по 2 хапчета)..и така....има ли някакъв шанс за забременяване.докито ми каза че да но все пак искам и от вашите опити да се поуча :):)...мерси на всички Ви.Целувки!!!
« Последна редакция: Януари 22, 2008, 21:53:00 pm от Мели »
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: бебе.... (дуфастон и забременяване - бел. админ.)
« Отговор #1 -: Януари 23, 2008, 09:12:17 am »
Ако правилно съм ти разбрала въпроса - дуфастонът не пречи на забременяването. Т.е. шансовете ти не са по-малки, отколкото без дуфастон.
Това, което ми се струва странно е, че са ти изписани за 5 дни само, но лекарката сигурно си знае защо.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #2 -: Януари 23, 2008, 10:04:53 am »
Здравейте на всички момичета :)Искам да попитам им али няоя от вас която да е приемала дуфастон...аз започнах вчера по 3 хапчета на ден в продължение на 5 дена.това е за първия месец...ще го пия още 2 ( 5 дена по 2 хапчета)..и така....има ли някакъв шанс за забременяване.докито ми каза че да но все пак искам и от вашите опити да се поуча :):)...мерси на всички Ви.Целувки!!!

По каква схеама са ти го изписали. От кой ден на МЦ. Дуфастона се пие след доказана Овулация, иначе я подтиска.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #3 -: Януари 23, 2008, 21:08:23 pm »
Ако правилно съм ти разбрала въпроса - дуфастонът не пречи на забременяването. Т.е. шансовете ти не са по-малки, отколкото без дуфастон.
Това, което ми се струва странно е, че са ти изписани за 5 дни само, но лекарката сигурно си знае защо.

5 дни само защото това е лечението според д-р Владимиров..Той смята че по този начин ще го накара да ми дойде точно на датата и следователно да подреди месеците..според него това е най доброто за мен и ще имам един постоянен и точен цикъл и следователно шанса за бебе стават за мен почти двойни...така че исках и мнение от вас :) мерси Tamara много си мила :)
*

saraapl

• 2009
« Отговор #4 -: Януари 28, 2008, 22:58:40 pm »
доколко време след свършването на хапчетата идва цикъла???
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #5 -: Януари 29, 2008, 09:09:02 am »
При мен ако е имало овулация идва до три дни, ако не е имало до 10 дена.
Или по-точно - аз пия дуфастон 16-24/25 (2*1т) ден и ако е имало овулация си идва на 28/30 дни. Ако не е имало овулация може и да не ми дойде. Налага се след седмица закъснение пак да го пия 10 хапчета(3*1т) и тогава ми идва след 10 дена. И понеже съм с LUF втория сценарии е всеки месец.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #6 -: Януари 29, 2008, 23:07:01 pm »
При мен ако е имало овулация идва до три дни, ако не е имало до 10 дена.
Или по-точно - аз пия дуфастон 16-24/25 (2*1т) ден и ако е имало овулация си идва на 28/30 дни. Ако не е имало овулация може и да не ми дойде. Налага се след седмица закъснение пак да го пия 10 хапчета(3*1т) и тогава ми идва след 10 дена. И понеже съм с LUF втория сценарии е всеки месец.

мила tamara виж ми графиката и кажи ми според теб имало ли е О.казваш че ти идва до три дена след спирането ако е имало О..ами на мен ми дойде точно 3 дена след спирането и Т беше много висока...малко ми е чудно...ама днес ми дойде лелката :) което е добре за мен...