0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
И сега последно къде - в Софето или в Бургас ще ядем китайско?
Уточнявам: Утре - 24.01. - в 18.00ч - в " Китайска луна". Масата ще е на името на Илиана - най- вероятно ще сме на втория етаж.
Цитат на: barbaron0708 в Януари 23, 2008, 19:59:46 pmУточнявам: Утре - 24.01. - в 18.00ч - в " Китайска луна". Масата ще е на името на Илиана - най- вероятно ще сме на втория етаж. Там сме!
Да бе, пък снимки пак няма!
Ама добре, че имаше само 2 етажа ресторанта, че иначе.......!
Ние ще отидем в ресторанта и ще ви видим снимките Сигурно ще ви ги окачат с надпис не ги допускайте, за да не се изпозагубят пак
Не усетих как минаха 4 часа.
Цитат на: galli в Януари 24, 2008, 23:55:25 pmНе усетих как минаха 4 часа. Какви 4 часа? То докато се намерим и дойде време да си ходим Малко остана да спинкам в гаража, ама........ отключиха ми
Мнооооо съм смотана,че не съм видяла тази покана и не дойдох.Ей барбаронке,ще ти скъсам ушите,защо не ми каза,че се събирате като се чухме.
Цитат на: kareliya в Февруари 04, 2008, 05:44:04 am Мнооооо съм смотана,че не съм видяла тази покана и не дойдох.Ей барбаронке,ще ти скъсам ушите,защо не ми каза,че се събирате като се чухме. не си сама и аз чак сега видях за срещата
не си сама и аз чак сега видях за срещата
Споко, момичета!Ще има и други срещи.Чакаме слънчице да свирне и сме на линия.
Ей барбаронке,ще ти скъсам ушите,защо не ми каза,че се събирате като се чухме.