0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

more

• *
  • 37
  • "Това, което не знаеш не може да ти навреди!"
д-р Радка Кирчева
« -: Януари 21, 2008, 15:49:52 pm »
Здравейте момичета
Днес сутринта гледах по ТВ-то,за д-р Кирчева,изчетох доста материал из нета за нея.Някой ходил ли е при нея,какви са ви впечатленията,заслужава ли си да отидем със съпруга ми при нея.
Никога не хвърляй кал!!!Уцелиш или не ръката ти остава МРЪСНА!!!
*
Re: д-р Радка Кирчева
« Отговор #1 -: Януари 21, 2008, 15:58:13 pm »
И аз гледах репортажа по БТВ и ме хвана яд на тази телевизия. А мислех, че са сериозна медия и тази д-рка която води „Бъдетер здрави” вече ми е ясно защо и свалиха предаването от ефир. Само като си помисля, колко хора са гледали материала и как Кирчева разясняваше колко двойки е излекувала и не ми се ще да си представям колко разбити надежди ще има и колко семейства няма да потърсят лекар, а ще идат при нея ... жалко е .... 

Докато го гледах и имах желание да им напиша гневно писмо на БТВ. Пък може и да сътворя нещо довечера.
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 16:03:33 pm от Зеленоочка »

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #2 -: Януари 21, 2008, 16:16:09 pm »
Не си губи времето,мила.Ние сме ходили при нея,тя е пълна измамница,ама пълна.
*

more

• *
  • 37
« Отговор #3 -: Януари 21, 2008, 16:23:23 pm »
Не си губи времето,мила.Ние сме ходили при нея,тя е пълна измамница,ама пълна.

Точно това ми трябваше да разбера,Благодаря Ви.
Няма да си правя труда да ходим,щом такава била "докторката"
*
« Отговор #4 -: Януари 21, 2008, 17:37:31 pm »
Тая тема е за лек от природата.А и като пишеш Кирчева в търсачката на форума ще изчетеш всичко за нея. :wink:
*

more

• *
  • 37
« Отговор #5 -: Януари 21, 2008, 17:56:17 pm »
Тая тема е за лек от природата.А и като пишеш Кирчева в търсачката на форума ще изчетеш всичко за нея. :wink:

Ами аз намерих във форума за нея,но както и да е,разбрах вече каквото ме интересуваше  :oops:
« Отговор #6 -: Януари 21, 2008, 18:06:52 pm »
И аз гледах репортажа по БТВ и ме хвана яд на тази телевизия. А мислех, че са сериозна медия и тази д-рка която води „Бъдетер здрави” вече ми е ясно защо и свалиха предаването от ефир. Само като си помисля, колко хора са гледали материала и как Кирчева разясняваше колко двойки е излекувала и не ми се ще да си представям колко разбити надежди ще има и колко семейства няма да потърсят лекар, а ще идат при нея ... жалко е .... 

Докато го гледах и имах желание да им напиша гневно писмо на БТВ. Пък може и да сътворя нещо довечера.

Мдамм, не си единствената... аз бая подпалих турбото...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #7 -: Януари 21, 2008, 18:17:26 pm »
Ралииии, ще пълзим заедно по речните камънииииии!  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #8 -: Януари 21, 2008, 18:20:29 pm »
Вие двете бяхте без метли, нали? :lol: :lol: :lol:Или само Мимка ,пък Рали си имаше?  Опс, пак оспамих. :wink:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #9 -: Януари 21, 2008, 22:40:52 pm »
ТЯ ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ТИТЛА?!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #10 -: Януари 21, 2008, 22:46:43 pm »
ТЯ ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ТИТЛА?!
Ти пък изкара шрифт бе :lol:
Не съм гледала предаването, амаааааааааааа да не подпушвам и аз, че незнам...
*
« Отговор #11 -: Януари 21, 2008, 23:34:12 pm »
По съвет на Пуканка се пренасям в тази тема:)
Шарлатанка Кирчева си правеше тази реклама  и преди около 10 години,когато хитов беше в-к "Лечител". Да не си помислите сега,че току така оплювам жената?И аз изпих една туба от бъркочите й. Добре,че разума ми надделя и предпочетох традиционната медецина,а не "предсказанията" с фенерче.

« Отговор #12 -: Януари 22, 2008, 06:56:50 am »
Вие двете бяхте без метли, нали? :lol: :lol: :lol:Или само Мимка ,пък Рали си имаше?  Опс, пак оспамих. :wink:

Пуки, аз метлата не си я давам, нищо, че се навивам около опашкат си  :wink:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #13 -: Януари 22, 2008, 09:12:54 am »
Цитат
ТЯ ВЪОБЩЕ ИМА ЛИ ТИТЛА?!

Представиха я като акушер-гинеколог. Не знам каква е истината, обаче определено материала си беше реклама.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #14 -: Януари 23, 2008, 19:38:09 pm »
Оооо, и ние сме ходили преди повече от 10години, но нали сме си интелигентни хора, много бързо сханахме аджиба за що иде реч. Та и аз като гледах предаването запалих на четвърт оборот.

*
билколечение на стерилитет?!
« Отговор #15 -: Януари 23, 2008, 20:18:04 pm »
здравейте! натъкнах се на нещо много ИНТЕРЕСНО!http://btv.bg/morning/health.php
някой гледал ли е предаването? ДАЛИ ИМА ЕФЕКТ ОТ ТЕЗИ БИЛКИ? НЯКОЙ ИМА ЛИ ПОЗНАТ ИЗПОЛЗВАЛ УСЛУГИТЕ НА ВЪПРОСНАТА ЛЕКАРКА? БЛАГОДАРЯ!
« Отговор #16 -: Януари 24, 2008, 20:40:31 pm »
ти не прочете ли каво са писали до сега, тази въпросна женица бърка в казана и дава на всички едно и също.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]