0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: дебелина на маточната лигавица?
« Отговор #40 -: Февруари 22, 2008, 08:58:23 am »
Ами то и аз бих ги пробвала.
Ира, да разбирам ли, че се препоръчва продължителен курс на лечение с виагра за постигане на добър резултат?

Злате, това се прави в месеца на процедурата, иначе не е рентабилно просто да се тъпчеш с виагра, ей така за разкож!
Абе и аз с такова впечатление бях останала, но заради постинга на Ира реших да попитам. Все пак момичета пише, че е чело по разни "чужди сайтове". Иначе и на мен така ми препоръча Стаменов- само за самата стимулация.
При мен д-р Персенска приложи  виагра по време на стимулация,резултата беше повече от добър.Лигавицата 12 мм.
Ади, и аз се надявам на подобен резултат :D Май ще взема да я пробвам тази виагра.. :?
тя виаграта освен дебелината оказва влияние и върху качествона лигавица,и я прави по-благоприятна среда.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #41 -: Февруари 22, 2008, 15:40:21 pm »
Супер :D Навихте ме :D Сега остана само да съберем парите за стимулацията и всички лекарства и готово :lol: Дано да е скоро, де.. :?

*
« Отговор #42 -: Февруари 22, 2008, 18:42:47 pm »
Момичета искам да ви питам нещо...
При мен преди Овулация, лигавицата стига до към 6,7 мм , а питам дали е вярно това че по време на овулацията лигавицата трябва да е към 7,5 мм?
Питам защото съм се консултирала и с друг лекар и ми казаха че 6,7 мм лигавица не е добра. Вие как  мислите...
*
« Отговор #43 -: Февруари 22, 2008, 18:44:14 pm »
Момичета искам да ви питам нещо...
При мен преди Овулация, лигавицата стига до към 6,7 мм , а питам дали е вярно това че по време на овулацията лигавицата трябва да е към 7,5 мм?
Питам защото съм се консултирала и с друг лекар и ми казаха че 6,7 мм лигавица не е добра. Вие как  мислите...

Малко е малка, но историята познав доста бременности и с такава.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #44 -: Февруари 22, 2008, 18:46:40 pm »
Фанта, ще ти кажа само, че в "Информираното съгласие", което се попълва преди самата стимулация пише, че при дебелина на маточната лигавица < 6мм не се допуска трансфер. Така че май и ти си в кюпа на "тънколигавичестите" :D Айде 7 мм е малко по-добре, но пак си е тъничка, за съжаление..

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #45 -: Февруари 22, 2008, 19:46:47 pm »
трябва да е поне 8 мм
« Отговор #46 -: Февруари 22, 2008, 20:02:35 pm »
При първият ми опит МЛ беше 9мм и док каза, че е на границата.
*
« Отговор #47 -: Февруари 22, 2008, 20:05:28 pm »
Мисля, че най малко 8 мм, но доктора преценява най добре.Аз се подготвям за ин витро и Стаменов иска 10 мм лигавица.Този месец беше 8 мм и той каза, че чакаме другия да видиме.Явно зависи и от какъв тип е лигавицата.
« Последна редакция: Февруари 22, 2008, 22:32:54 pm от mini »
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2008, 18:16:42 pm »
Дали дебелината оказава влияние не само за имплантиране ,а и после до третия месец до образуване на плацентата .Имах мисед в 10г.с. и си мисля ,че може да е от тънката лигавица ,респективно ниския прогестерон .
« Отговор #49 -: Февруари 24, 2008, 18:42:23 pm »
При моята стимулация имах лигавица 4 мм, при наличието на два фоликула от по 17 мм. Докторът искаше да спрем стимулацията и да канселираме опита. Започнах да питам за глобулите виагра и т.н., обаче се оказа късно, защото е трябвало да почна отначало с тях. Та пих на своя глава витамин Е 400 мг. На следващия преглед, след два дни-лигавицата беше 9 мм и док беше доволен. :)
*
« Отговор #50 -: Февруари 25, 2008, 10:43:07 am »
При моята стимулация имах лигавица 4 мм, при наличието на два фоликула от по 17 мм. Докторът искаше да спрем стимулацията и да канселираме опита. Започнах да питам за глобулите виагра и т.н., обаче се оказа късно, защото е трябвало да почна отначало с тях. Та пих на своя глава витамин Е 400 мг. На следващия преглед, след два дни-лигавицата беше 9 мм и док беше доволен. :)
Аз вече близо година пия витамин Е400 и нищо.Пак зависи от организма.
« Отговор #51 -: Февруари 25, 2008, 11:50:15 am »
Аз вече близо година пия витамин Е400 и нищо.Пак зависи от организма.

Така е. Споделих как беше при мен, но съвсем не е сигурно, че подобрението идва от пиенето на витамин Е. Това беше единственото, за което се сетих и бях сигурна, че няма да ми навреди. Успех момичета!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #52 -: Февруари 25, 2008, 19:43:07 pm »
И аз не мога да кажа, че се повлиявам от вит.Е. Пия по 600мг дневно. Вие от вит.Е 400 по колко пиете? По едно на ден ли само?

« Отговор #53 -: Февруари 26, 2008, 17:49:17 pm »
Аз също пия вит.Е от 400мг, но няма никакъв ефект.
« Отговор #54 -: Юни 10, 2008, 13:35:38 pm »
 Моята лигавица на 8 ден е 4,5 мм.Имам доминантен фоликул- 17 мм. възможно ли е според вас за около 4 -5 дена , лигавицата да нарастне още и да стане минимум 9 мм.Досега не съм имала проблем с лигавицата , но съм 2-ри месец на Клостилбегит.
Всъщност , нали лигавицата ще е важно да е по - дебела  от 7 до 10 дена след инсето,за имплантацията?
*
« Отговор #55 -: Юни 10, 2008, 16:14:04 pm »
Моята лигавица на 8 ден е 4,5 мм.Имам доминантен фоликул- 17 мм. възможно ли е според вас за около 4 -5 дена , лигавицата да нарастне още и да стане минимум 9 мм.Досега не съм имала проблем с лигавицата , но съм 2-ри месец на Клостилбегит.
Всъщност , нали лигавицата ще е важно да е по - дебела  от 7 до 10 дена след инсето,за имплантацията?
Според мен е възможно.Аз на 12-ти ден миналия месец бях с дебелина на лигавицата 10мм.,а на 15-ти с 13мм.-когато бях в пика на ову-то.Успех! :)

*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #56 -: Юни 10, 2008, 22:33:37 pm »
Аз сега съм с 5мм на 16-ти ден. Забелязала съм, че след всяко успешно инсе и всяка бременност ми става все по-тънка. Пия Естрофем и Витамин Е, та дано по-скоро стане поне 7,5 мм да е доволен док. Чак тогава ще почваме стимулация за инсе.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

« Отговор #57 -: Юни 10, 2008, 23:04:11 pm »
Каква ще ти е стимулацията? Аз си мислех, че всички стимулации се правят в началото на цикъла.
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #58 -: Юни 10, 2008, 23:13:56 pm »
Не знам каква ще ми е стимулацията, не сме говорили още за това. Въпросът е, че пир мен Естрофемът действа много бавно. Док ми каза - около 4 месеца, сега съм трети месец. Когато стане 7.5, на следващия цикъл ще почнем стимулация и инсе.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

« Отговор #59 -: Юни 10, 2008, 23:16:38 pm »
 А какво значение има за самото инсе , колко мм е била лигавицата при предния МЦ?