Аля,
терапията се назначи така:
първо, д-р Конова препоръча започване на ниски дози аспирин ежедневно от месеца, в който подновя опитите за бебе. започнах го.
след това, д-р Владимиров предписа и хепарин, веднага след инсеминацията - каза, за всеки случай.
трето, след като се установи бременност, д-р Владимиров назначи ежедневно хепарин. направих отново изследване на проблемното антитяло при д-р Конова, резултатът излезе пак малко над нормата. д-р Конова одобри назначената до момента терапия и предложи допълнително вливане на имуновенин, от което аз засега се въздържам
четвърто, повторих изследването на въпросното антитяло и в София, в лабораторията на проф.Балева - там пък резултата излезе в норма. там също одобриха назначената ми до момента аспирин-хепарин терапия.
пето, д-р Виолета Димитрова, която прави феталната морфология, също одобри тази терапия (на практика всички я одобриха), като препоръча да я продължа и след първия триместър - нещо, което и аз си мислех да консултирам.
както виждаш, избистрената терапия е резултат от мненията на няколко лекари, които аз съчетах и съвместно с прочетеното от мен из Интернета, реших да възприема. засега резултатът е добър, дано да продължи така. но при всички случаи, ще трябва да се повтори изследването на проблемното антитяло и консултацията с имунолог, така си мисля аз, неуката...