Не знам какво да кажа просто...шиха фисурата, или? на толкова малко дете?
Работя вече повече от 14 години, но такова нещо досега не съм нито виждал, нито чувал... .
И в какво се състоеше операцията?
Е те сега чухте вече
при това с пълна упойка, без изследвания само ПКК с биохимия.
Ами явно са я шили, въобще никой не си направи труда да ми обясни. Говорих с хирурга, който толкова добронамерено ме гледаше и обясняваше как всичко е наред и как са излекували детето и че няма вече да плаче и терзае...
Боже ние веднага щом Тони излезе от упойка и захрани си тръгнахме,след като подписах декларация и спретнахме с баща му скандал. Не че така е редно, но не може да те хоспитализират без обяснение, едва когато отказах при заведени документи една сестра и шефката на детската хирургият благоволиха да ми обяснят в много резюмиран вид.
Отделно отношенето на персонала ...
, епитетите са малко в мят речник за да ги опиша.
Също нито един педиатър за 4 дни не дойде да погледне детето при назначен такъв. Той пък на свой ред би трябвало да назначи консултация с детски гастроентеролог и т.н.
Абе много сме зле в БГ, ей на пак се чудя как да самолекувам синът си, защото видиш ли детето се разболяло точно по празниците. Не че като са делници е по различно, тук при нас поне. И фисурата е можело да видят и хернията също, като стана въпрос за нея Вие какво мислите? Казаха ми, че било хубаво до 2 год. да се оперира, но пък можели и цял живот да нямал проблеми.
Абе дори вече и не ми се говори за нашите лекари...
И сега защо плаче пак? "...Започна и отново това пищене както преди."
Това незнам, минаха две седмици от операцията и се случиха и празници, та все още никой не е погледнал детето в Бургас. Надявам се не е старата излекувана фисура или пък недай си боже нова. Предупредиха ме до две седмици да не получава запек и да се постаря да го прегледа гастроентеролог, а той преди диарията имаше запек, защото имах тотален отказ от храна различна от солети, бисквити и хляб натюр. Затова се принудих да купя плодови йогурти и дуети в бурканче.
Може да пищи от коремни болки съпроводени вече сега и с диарията, знам ли.