Здравей Бърди,
Много се радвам да те видя тук. Моето момче пак е болно. Миналият месец изкарахме пара коклюш по думите на педиатъра. От петък детето пак не е наред. Почна с кашлица, червено гърло и Т. Първите два дни я вдига само вечер. Сега от два дни е по цял ден с Т. ОТ лекраствата пада, но до 5 часа отново я вдига.
Ходихме на лекар: хрипове /както винаги/ има си спазъм /отдават го на астмата/, силно червено гърло, висока температура, не иска да яде нищо.
Изписаха му Клацид 250мг. по 2,5мл. на 12 часа, Тантум верде в гълото 3*2 впръсквания. Клацида го пие вече два пълни дни, а промяна в състоянието му няма. Много се притеснявам, защото отдавна не е боледувал така. За спазъма е на Вентолин инхалер + Сингюлер /постоянно/.
Преди две нощи беше с много висока температура и плака много, в следствие по лицето му избиха много ситни червени петънца. На мене ми приличат на спукани капиляри. Сега се пооправи. Другото което много ме притеснява е дишането му. Когато спи вечер е с 40-45 вдишвания на минута.
Та на въпроса правилно ли лекуваме. Знам, че клацида започва да действа до 2-3 ден след първият прием, така ли е? И дали има нужда от някакви изследвания. Много се надявам на твоето мнение. И ще се радвам да го споделиш с мен. Благодаря ти Бърди.