О, ужасно съжалявам
Един единствен път ми се наложи още докато беше бебе да му вземат кръв за изследвания и вземаха от главата му. Аз докато стоях до него щях да умра, а представям си какво ви е на вас от такава гледка
Сърцето ми се скъса
Опитвам се, оставен е на свободен режим
Каквото той си реши. Ето днес стана много късно, играхме си до почти 4 часа и тогава сам изяви желание да спи. Ядем, когато го усетя че е гладен - той вече сам си показва, лягаме когато той изяви желание. Само не можем да се научим да дъвчем
Там имам много голям проблем. Днес от по-едро пасирана храна повръща. Нормално ли е това? До кога може да продължи и трябва ли нещо специално да предприема? Всички ме натискат и тормозят да го уча, ама как да стане? А не искам да го малтретирам или тормозя насила да го прави.
Искам да питам нещо друго - явно много обича музиката. В къщи непрекъснато пуска уредбата и танцува - сам си измисля движенията, върти ръце, подскача, тропа, радва се много, та понеже тук виждам разни обяви за танци, естествено с родителите - подходящо ли е това като занимание за него? Притеснявам се да не съм прекалено амбициозна
но пък е такова удоволствие да го гледа човек как танцува
П.С. На немците също им липсва "страст" към пациентите.