0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета имам един въпрос към вас :D
Понеже в момента карам нещо,като грип,а не сме спирали с бебеправенето.Доки ми предписа Оспамокс 1000- на 8ч. по 1т./каза че не пречи/ и ако не ми падне температурата/тя се вдига само след обяд до 37,3 най-много/ще трябва да направя рентгенова снимка.Въпроса ми е дали мога да направя тази снимка,при положение,че съм в очакване да не ми дойде този месец?
« Последна редакция: Януари 19, 2008, 12:59:13 pm от jam »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Моля за отговор?
« Отговор #1 -: Януари 19, 2008, 12:58:30 pm »
не е желателно да се прави рентгенова снимка, ако имаш съмнения, че си бременна.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Джам ти е отговорила, по-добре е да не правиш снимка, но ако това се налага преди това си пусни един кръвен тест за по-сигурно. Колко дни след ову си?
*
Джам ти е отговорила, по-добре е да не правиш снимка, но ако това се налага преди това си пусни един кръвен тест за по-сигурно. Колко дни след ову си?
На 9.01 ми беше овуто,значи 10 дни.В понеделник ще са вече 12 дни,дали ще отчете теста?Много ми е притеснено,не смея да вземам дори парацетамол,а имам ужасно главоболие :(
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Да, теста ще отчете. На 10 ден след ову кръвният дава резултат.
*
Благодаря ви момичета! :D
*
Те на рентгена няма да ти разрешат да те снимат,ако кажеш,че имаш съмнения за бременност(затова трябва да си сигурна като отидеш там)
*
На 9.01 ми беше овуто,значи 10 дни.В понеделник ще са вече 12 дни,дали ще отчете теста?Много ми е притеснено,не смея да вземам дори парацетамол,а имам ужасно главоболие :(
Парацетамол може да вземаш!