Здравейте момичета, и аз естественно трябва да свалям кила, няма начин.За една година станах 61 килограма, като никога преди това не съм била толкова много, максимум съм качвала до 54. Обаче какво ми стана, от ядене и лакомия станах 61, на моите 160 см, можете да си представите за какво става въпрос.От края на януари тръгнах на тай бо(3 пъти в седмицата), като през останалите дни си правя упражнения в къщи и започнах да спазвам диета. Ям кисело мляко, сушени плодове, ядки, пресни плодове и зеленчуци.Салатаки , най много обичам зелена салата сриба тон. От време на време ям и риба.В месеца вднъж си ползволявам шоколад, не мога без него.Беше ми омръзнало с киселото мляко и бъдещата свекърва ме светна за диетата на дюкан, обаче , не бях яла месо от много отдавна, пробвах, 5 дни на месо, обаче все бях гладна, и ми беше неприятно да го ям, и затова , пак съм си на старите неща. Добре ми е така. За сега съм свалила 7 килограма, обаче не мърдам по надолу.Незнам вече писнало ми е да си броя калориите и прочие.