0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Божествени тела
« Отговор #320 -: Февруари 13, 2008, 19:46:39 pm »
Еми тогава ще си взема и капсули и готовo :D
« Последна редакция: Февруари 13, 2008, 19:52:33 pm от elliq »
*
« Отговор #321 -: Февруари 13, 2008, 19:53:00 pm »
Течният е по-добър.
*
« Отговор #322 -: Февруари 13, 2008, 19:54:24 pm »
Да,за това мисля да ги комбинирам.Сутрин-течен,вечер-капсулка.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #323 -: Февруари 13, 2008, 19:54:34 pm »
Да ви питам и аз за L-карнитина :oops:
Взех си течен с гуарана(от този дето кит-кат го препоръча).И сега незнам дали може да се взима вечер.Все пак има доста кофеин,а и на него нищо не пише за вечер.
Вие как мислите :ask:
Аз понеже вече изпивам второ шишенце от този Л-карнитин, та се включвам. Понеже нямам време през деня и сутрин рано, затова ходя вечер към 19 часа на фитнес и преди тренировка взимам по 2 с.л. от него. Като отида после на фитнес и като включа турбото...  :D Нямам никакви проблеми, спя си като бебе, пък и преди това съм с тонус.
*
« Отговор #324 -: Февруари 13, 2008, 21:07:47 pm »
Благодаря ти Стенли,аз обаче имам предвид да взимам L-карнитин преди лягане,което е различно.Все пак ти като отидеш на фитнес изразходваш доста енергия.
Нали знаеш,че всички,които пишем в тази тема ще станим като фиданки  :D Желая ти успех!
*
« Отговор #325 -: Февруари 13, 2008, 21:09:54 pm »
Нали знаеш,че всички,които пишем в тази тема ще станим като фиданки  :D
Внимавай какво казваш. :lol: :lol:
*
« Отговор #326 -: Февруари 13, 2008, 21:59:15 pm »

Еееееееееее щом е така, и аз ще пиша по-редовно, пък дано се вталя.  :jump12:
*
« Отговор #327 -: Февруари 13, 2008, 22:07:35 pm »
Ама ти не знаеш ли, то само с писанеееееееее не ставаааааааааа, иска и диетааааа
*
« Отговор #328 -: Февруари 13, 2008, 22:20:29 pm »
Внимавай какво казваш. :lol: :lol:
Еееми,някой в началото на темата беше написал така.Що да не станем?!? :D
*
« Отговор #329 -: Февруари 14, 2008, 22:12:04 pm »
Counterfeit, издържах, издържах. Браво на мен, ура. Е има още малко, но ще го изтрая. Сега ако мога да се постарая и утре с плодове, ще бъде просто сссупер, нали така. Много ти благодаря за лунуването, аз напрво го бях забравила, е от време на време се сещах, но ...... абе стимул си ми.
И на Жеки, съм й безкрайно благодарна, че така ме нахъса и от време на време ми налага контрол, да започна така отлаганата диета, а аз наистина трябва да отслабна.
*
« Отговор #330 -: Февруари 14, 2008, 22:25:39 pm »
Браво беееее,Mary! :balk_46: :balk_47: Ти си мойта гордост,да знайш! :hug2:
Добре дошла в клуба на лунатичките! :wink: Ще видиш как ще ти е по-леко и разтоварено утре!
Аз тоя път никва не я свърших,ама то не се и каних,де - ще видим какъв акъл ще ми дойде за следващата фаза другата седмица :lol:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #331 -: Февруари 14, 2008, 22:50:12 pm »
Така де, ще си бъдем подкрепа и опора. Аз да ти кажа  не вярвах, че мога, явно страха в мен от евентуалното качване от лекарствата е надделял. А и за пореден път се уверявам - всичко е психика.
*

stanley_78

• 408
« Отговор #332 -: Февруари 14, 2008, 22:51:14 pm »
Оф като гледам бая доматки трябва да премине тая мойта костенурка, но съм нахъсана доста. Четвърти ден съм на диетата на Дюкан и ми е много добре. Някъде прочетох, че поради липсата на въглехидрати може да почне главоболие, за сега съм ок. Нямам батерии за кантара и не мога да си следя точно килцата, но се чувствам доста по-лека.
*

stanley_78

• 408
« Отговор #333 -: Февруари 14, 2008, 22:55:33 pm »
Мъчи ми нещо главата, обаче. От 21-ви накъде ако всичко е ок ще правя нова инсеминация, сигурно трябва да спра диетата, но това също може да се окаже шок за организма. Какво мислите? Пък и с тия кила не става... Имам чувството, че като отслабна и ще си забременея спонтанно  :)
*
« Отговор #334 -: Февруари 14, 2008, 22:58:23 pm »
Ми то твойте домати, колко мойто въженце, почти де.  Накрая и двете ще сме с  20-на кила по-леки. Аз мисля да я започвам тази диета до няколко дни.
Някой може ли да ми каже, ако започна с 5 дневния период, за 20 дни какъв ефект горе-долу ще има. Тънката ми мисъл  е за 8 март, дали ще има поне мааааалко видимо отслабване.
*
« Отговор #335 -: Февруари 14, 2008, 23:07:20 pm »
Mary,на 100% ще има ефект,и то не малък. Аз съм пробвала само по 2 дни да съм протеини само,и съм виждала разлика в сантиметрите(нали знаете аз съм по обиколките,не килограмите :wink:),пък камо ли ако наистина успееш да изкараш 5 дена на чист протеин,че и после с всички му останали фази на Дюкана...Съвсем ше се изфиданчиш!
Трудничко си е обаче да си само на месо и др. протеини/белтъчини - както е казала Stanley,наистина може да те заболи глава от липсата на въглехидрати(все пак на мозъка му трябва глюкозата за да работи добре :wink:),но пък няколко дена е само тая фаза,не е фатално.

пп.Mary,нали ти предстои процедура доколкото знам - не знам дали си чела,но тук някъде из форума наскоро едно момиче се беше похвалило,че преди да забременее е правило точно Дюканския режим - сега не знам дали изобщо има някаква връзка и не твърдя изобщо,че има; но пък другаде четох също така,че докторите препоръчвали след трансфер да се ядат повече белтъчини,в което има логика тъй като те стимулират растежа на клетките по принцип.А ето и нещо,което намерих в нета,в един списък,озаглавен: "През 9-те месеца имаш нужда от"

Белтъци - растежът на плода, плацентата и матката зависи от тях (съдържат се в: мляко, млечни продукти, риба, яйца, бобови растения)
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 23:17:47 pm от Counterfeit »

14.04.2009 - 5.12.2010
*
« Отговор #336 -: Февруари 14, 2008, 23:51:44 pm »
Мерси много за инфото, много ми е полезно и ми дава малко надеждичка. Аз няма да правя инсе или ин-витро, само стимулация с клостил, която вече приключи и сега чакам овуто, та да включа в действие и краставицата. :lol: :lol:
Аз много се чудех дали да започна да правя нещо или да си продължавам както до сега да се самозалъгвам и самоуспокоявам, а в същото време килцата се трупат. Реших, че е крайно време за действие, сега даже не проумявам как съм могла толкова да се изпусна и как не предприех нещо по-рано.
За диетата - с белтъчните храни сме в добри отношения, но много ме плаши пустото месо. Аз не съм мръварка и това. Прегледах линка, който пусна Бора и там видях рецепти в които имаше овкусяване на месото по дюкански.
Още веднъж ти благодаря за всичко.
*
« Отговор #337 -: Февруари 15, 2008, 09:06:42 am »
Mary, :balk_21:
Най-искрено ти желая успех в диетата,но най-вече в другото с краставицата :wink: Дано,дано резултата е положителен- нали знайш колко народ ш'ти стискаме палци тука! :bighug:

14.04.2009 - 5.12.2010
*
« Отговор #338 -: Февруари 15, 2008, 09:10:15 am »
опа сори :oops:,един и същ пост ми излезе два пъти,та сега трия втория.

14.04.2009 - 5.12.2010
*

stanley_78

• 408
« Отговор #339 -: Февруари 15, 2008, 10:34:22 am »
Освен това незнам дали се заблуждавам, но май е добре, че минавам на белтъчини, защото и без това ми е изписан метформин от доктор Тодорова. Той регулила количеството на инсулина в кръвта и оф, немога да си го обясня много точно...
Аз също четох за момичето, което е забременяло след дюканската диета. :crossfingers: