Фоксче,
Както написах, първият ни опит беше в клиниката на Щерев и именно там на съпруга ми не му направиха дори едно кръвно изследване, именно там ни правиха първото икси с ХЕПАТИТ Б. Спермограмата е важна, но недостатъчна, и ми се струва, че макар да е първи опит и да се оставят доста изследвания за по късен етап в зависимост от историята на двойката, е немислимо да се пропусне нещо толкова важно. Радвам се, че си имала успех с тази клиника и тази докторка, но това не значи, че когато са сгрешили на наш гръб, моето мнение ще е същото, като твоето, или на друг, който е имал друг опит в тази клиника. И да - в другата клиника ни направиха изследване за хепатит Б макар 4е ве4е беше без зна4ение.
Аз намерих сили в себе си да приема негативните опити и да продължа напред, но това, което не мога и няма да приема е да се подиграват с нас и с чуствата ни. Не сме опитни мишки, а пациенти и си плащаме за това. Изглежда,4е в тази клиника платихме без да полу4им нищо насреща.
Между другото - това няма нищо ли4но с теб, нито с хората, които са постигнали успех в тази клиника. Това просто е нашият опит, който тук беше доста гор4ив.