Честито на новите бременелки
Да се гледате и да се радвате на безценните моменти!!!
Леко раждане на всички на финала!
Гледам за Токуда си говорите - ами да кажа и аз!
Раждах при д-р Диков, анестезиолог д-р Желязко Василев (нормално раждане с епидурална) - не доволна, ВЪЗХИТЕНА останах!!!
Добри впечатления от д-р Димитров - изглежда внимателен и тактичен млад доктор, от д-р Лазарова също - тя е малко по-рязка, но пък ми допадна с чувството си за хумор и в същото време с проявите си на внимание!
На акушерките на запомних имената, но има няколко страхотни жени - обгрижват, говорят, питат и споделят!
За неонатология - д-р Масларска е злато - нежна, внимателна, прекрасна жена - обяснява, пояснява, показва!
За мен най-добрия момент бяха визитациите-консултации с неонатолозите, акушерка, майка и бебе - всичко се показва и обяснява относно първите грижи за бебчетата - питайте всичко, което се сетите - за къпане, пъпче, масажи, кърмене...
За личните вещи - дори и да си отнесете повече неща - лошо няма - място наистина има - а пък и не е фатално нещо да забравите! На мен ношниците (техните) ми бяха много удобни - аз не си носех такава - просто не притежавам такъв аксесоар и не счетох за нужно да си купувам специално
Общо взето аз останах изключително доволна от цялото ми преживяване там и колкото и да пиша - не е достатъчно да опиша впечатленията ми! Наясно съм, че има и изключения - но аз съм щастлива, че попаднах там!
Гуш на всички