0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в Пловдив
« Отговор #80 -: Януари 25, 2009, 10:39:18 am »
За мен пластиката си е губене на време, но всеки сам си преценява. За лапароскопия бих препоръчала д-р Попов от Шейново. Другия вариант си изчакай часа за д-р Стаменов той да прецени какво да правите.

Оспамихме темата  :oops:
*
« Отговор #81 -: Февруари 02, 2009, 15:41:23 pm »
Здравеите,искам да ви попитам като пишете за Селена защо никои нищо не пише за др-Ставрев?Вярно че малко късно ви питам,но аз съм при него след пункция.Някои можели да ми каже колко време е нормално да се чака за трансфера.На мен пункцията ми беше в събота,днес е вече понеделник и още никои не ми се обажда,според вас това нормално ли е?Блгодаря ви предварително!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #82 -: Февруари 02, 2009, 18:06:54 pm »
Редно е да те уведомяват всеки ден как се развиват ембрионите, съответно и кога се предполага да е трансфера. Обикновено трансферите са на 2-3 или 5 ден.
Иначе успешни процедури има във всяка клиника и аз ти желая успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #83 -: Февруари 13, 2009, 15:44:15 pm »
здравейте, явно тук имате опит с пловдивските лекари. аз също бях при д-р минев и също така ми говори за лапароскопия - това била най-добрата диагностика. отидох и при друг лекар д-р крумов има частен кабинет в гранд центъра той ми казва че е прибързано решение, честно казано мисля че пловдивските лекари нищо не разбират и не могат. цветна снимка си правих при д-р матеев център бора - напълно неуспешна,умрях от болка и кървих поне пет дена след това на въпроса защо не се е получила той ми отговори че съм била много тясна и мънкаше нещо. просто нямам думи какво ме карат да преживявам тези лекари. искам да ви питам нещо - в медикус алфа правят ли спермограми?
« Отговор #84 -: Февруари 13, 2009, 16:09:01 pm »
Д-р Даскалова прави спермограми в Медикус Алфа, а снимките пак там, при д-р Даскалов не болят и не съм чула, до сега за неуспешна цветна снимка.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #85 -: Февруари 13, 2009, 16:51:23 pm »
Да правят спермограми в Медикус Алфа и да снимките при д-р Даскалов не болят. А и най-важното - не мънка под нос като Матеев и всичко обяснява много подробно. Моят съвет е да си запишеш час при него.
*
« Отговор #86 -: Февруари 22, 2009, 22:37:29 pm »
uliana, на мен Минев ми zаговори zа лапароскопия на първия преглед при него. Добре че не го послуШах и не я направих. Окаzа се, че диагноzата е съвсем друга, съответно и лечението на Минев ЩеШе да погреШно и лапарото нямаШа да ми помогне.
*
« Отговор #87 -: Февруари 23, 2009, 19:57:52 pm »
Възможно е да не може да се направи цветна снимка заради много тясна шийка. В такива случаи се преценява и се прави дилатация. Със специални инструменти се разширява цервикалния канал, мисля под упойка и след това се прави цветната снимка.
« Отговор #88 -: Февруари 24, 2009, 21:23:36 pm »
uliana, на мен Минев ми zаговори zа лапароскопия на първия преглед при него. Добре че не го послуШах и не я направих. Окаzа се, че диагноzата е съвсем друга, съответно и лечението на Минев ЩеШе да погреШно и лапарото нямаШа да ми помогне.
Явно панацеята на Минев е лапаро - и аз не я направих.Слава Богу.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
« Отговор #89 -: Април 28, 2009, 11:43:43 am »
Аз имам един успешен опит инвитро в "Селена" при д-р Ставрев.Преди това там правих и ЦС и спермограми и всичко останало .ЦС беше абсолютно безболезнена.Наистина първо лапароскопия е доста прибързано..особено ако не е правена снимка на тръбите...направо ми е чудно това да е първият избор за изследване.Иначе съм много доволна от "Селена"-биолозите,акушерките,всичко беше точно.Сега правим второ инвитро и вече ми е по-спокойно.Успех на всички...
*
« Отговор #90 -: Април 30, 2009, 02:28:02 am »
Аз имам един успешен опит инвитро в "Селена" при д-р Ставрев...
Здравей доволна мама, почти във всичките ти постинги се съдържа това изречение. Явно наистина си много доволна, а рядко пише някое момиче, което е правило инвитро в Пловдив, особено успешен. Ще се радвам да се запознаем на някоя от пловдивските ни срещи и да споделиш опита си. Пишеш, че сега се готвиш за втори опит. И той ли ще е на естествен цикъл и защо решихте първия да е на естествен без стимулация.
« Отговор #91 -: Април 30, 2009, 12:39:07 pm »
Здравейте...първо-вярвам,че да четеш за успехи и положителни резултати е много по -готино и обнадеждаващо,а всички имаме нужда от кураж и надежда...Попаднах в Пловдив след три неуспешни опита в София.В София се запознах с момиче,което след време направи успешен опит без стимулация на ЕЦ в Швейцарска клиника / даже от нея научих,че е възможен такъв вариант ./На един от прегледите се видя хубав зреещ фоликул и аз реших да опитам,въпреки,че докторът ми каза,че щансът е много малък,но аз си настоявах,не знам защо,но имах някакво вътрешно усещане..и така установи се един зреещ фоликул, извади се една хубава яйцеклетка/върнаха ми я на 48 час/...и т.н. ..Вторият ми опит няма да е на ЕЦ,понеже вече  не се установява овулация,пък и този път искам да си замразя ембриони,годините ми напредват и едва ли ще имам същият шанс отново.Не знаех,че правите срещи...с удоволствие ще се включа .Гледам дъщеря си всеки ден и не мога да не съм доволна и благодарна.Не държа в съзнанието си мисълта за провалите и неуспехите  ,защото ни тровят и ни пречат да успеем...Желая ви успех от сърце!
*
« Отговор #92 -: Април 30, 2009, 20:44:09 pm »
Успех на процедурата доволна мама и дано имаш ембриончета и за замразяване, защото не винаги остават и след стимулация.
« Отговор #93 -: Май 01, 2009, 10:46:48 am »
fauna благодаря ти...много се надявам да има ембриончета за замразяване,че ми се отвори голям апетит за бебета :D :D :D.Понеже попрегледах темата пак искам само да вметна ,че положението с клиниките е много динамично...едни правят усилия да се развиват, а други започват да лежат на стари лаври...Никога не бих плюла тези,при които не съм успяла,но трябва да сме честни,че "Селена"се развива много бързо по отношение на инвитрото и вече имат реален много висок процент успеваемост,но понеже забелязах ,че много хора из този форум са крайно подозрителни няма да влизам в тая тема.И няма лекар,който да е специалист по всичко...такова животно нема!!! :lol:За д-р Кръшков например знам,че е най-добрият ехографист,но никога не съм чувала да е правил инвитро.Всеки си избира и си носи последиците от собствения избор,няма на кой да се сърдим.Клиники бол...
« Отговор #94 -: Май 01, 2009, 19:40:12 pm »
Д-р Даскалова прави спермограми в Медикус Алфа, а снимките пак там, при д-р Даскалов не болят и не съм чула, до сега за неуспешна цветна снимка.
Съгласна съм на 100%. И от всичко прочетено до тук не разбирам защо никой нищо не каза за него. Още повече, че работят съвместно с Д-р Стаменов.
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #95 -: Май 02, 2009, 22:53:50 pm »
Съгласна съм на 100%. И от всичко прочетено до тук не разбирам защо никой нищо не каза за него. Още повече, че работят съвместно с Д-р Стаменов.
Предполагам защото д-р Даскалов не прави инвитра доколкото ми е известно....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
« Отговор #96 -: Май 03, 2009, 21:48:59 pm »
Мисля, че прави и инсета и ин-витра, но при Стаменов
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #97 -: Май 04, 2009, 01:07:45 am »
Инсетата д-р Даскалов ги прави в Медикус Алфа със сигурност за инвитрото незнам защото не съм ходила при него от август месец.До август миналата година не правеше инвитро но може да са се променили нещата.