Здравейте...първо-вярвам,че да четеш за успехи и положителни резултати е много по -готино и обнадеждаващо,а всички имаме нужда от кураж и надежда...Попаднах в Пловдив след три неуспешни опита в София.В София се запознах с момиче,което след време направи успешен опит без стимулация на ЕЦ в Швейцарска клиника / даже от нея научих,че е възможен такъв вариант ./На един от прегледите се видя хубав зреещ фоликул и аз реших да опитам,въпреки,че докторът ми каза,че щансът е много малък,но аз си настоявах,не знам защо,но имах някакво вътрешно усещане..и така установи се един зреещ фоликул, извади се една хубава яйцеклетка/върнаха ми я на 48 час/...и т.н. ..Вторият ми опит няма да е на ЕЦ,понеже вече не се установява овулация,пък и този път искам да си замразя ембриони,годините ми напредват и едва ли ще имам същият шанс отново.Не знаех,че правите срещи...с удоволствие ще се включа .Гледам дъщеря си всеки ден и не мога да не съм доволна и благодарна.Не държа в съзнанието си мисълта за провалите и неуспехите ,защото ни тровят и ни пречат да успеем...Желая ви успех от сърце!