0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Пловдив
« Отговор #40 -: Август 16, 2008, 23:08:29 pm »
Здравейте!
Нуждая се от малко инфо, затова започвам и темата. Посетих клиника Селена, за да науча повече относно лекарите, занимаващи се с ин витро и икси процедури там. Понеже нямаше нито един от тях в този момент в клиниката, от регистратурата ми дадоха визитки на лекарите им. Имената им са:
Д-р Камен Кръшков
Д-р Здравко Минев
Д-р Снежана Топалова
Д-р Ангел Ставрев
И сега стигам до въпроса си: Не познавам нито един от посочените лекари, нито съм запозната с работата им. Молбата ми е да ме упътите към кого точно да се обърна, понеже искаме да пробваме и с ин витро. Ще съм много благодарна на всички, които ми помогнат! Поздрави и успех на всички!
Здравей ,сега чета това което си написала какво става с теб при кой лекар си....питам те защото аз се отказах от Селена и д-р Минев ...прочетох какво са написали и другите момичета и съм съгласна с тях
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #41 -: Август 17, 2008, 11:19:30 am »
Мисля, че в Пловдив имат какво още да учат и опитват на посоки.Аз лично съм посетила две от известните клиники за стерилитет в Пловдив и съм на мнение, че не е важен успехът, а финансовата страна .Готови са да опитат всичко, само и само да продължиш да ходиш при тях, без значение има ли смисъл от процедурата или не.В първият случай правихме две инсета в "Бора", които в последствие разбрах(след като отидох в София)че са били обречени на неуспех.След това посетих и Минев , който понеже се чудеше какво да ми каже(понеже сме с мъжки фактор)на края ми предложи лапароскопия,защото това бил най-добрия начин за диагностика.Така че силно разочарована, реших да отида в София.Мисля, че е добре човек да вложи толкова пари в нещо сигурно, отколкото да бъде опитно зайче.Бих се опитала да убедя всеки, който е решил да пробва инвитро в Пловдив, да не си губи времето тук.
*
« Отговор #42 -: Август 17, 2008, 20:16:48 pm »
ЗаЩо ли не се учудвам, че Минев е искал да направи лапароскопия. На мен съЩо ми предложи лапаро на първия преглед при него. Постави ми диагноzа (греШна) въz основа на два прегледа, беz проверка на хормони и следене на цикъл.

ИzобЩо прави ми впечатление, че на жени с проблемно zабременяване прави лапаро, а на жени, реШили да раждат при него прави секцио, zаЩото им са преzрели плацентите и намалели околоплодните води. Поzнавам лично 4 жени, родили при него.  :x
« Отговор #43 -: Август 18, 2008, 00:31:56 am »
И аз съм от потърпевшите с лапароскопия,но не можах да я избегна.Грешката е моя-не четях достатъчно и имах доверие на Минев.За това разказвам моята история на всички момичета,на които точно Минев им препоръчва лапароскопия,за да потърсят и друго мнение и никой да не повтаря грешката ми.
По темата-лично аз не бих направила ин витро в Пловдив,независимо от клиниката/поне за сега/.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #44 -: Август 18, 2008, 09:22:37 am »
Мисля, че в Пловдив имат какво още да учат и опитват на посоки.Аз лично съм посетила две от известните клиники за стерилитет в Пловдив и съм на мнение, че не е важен успехът, а финансовата страна .Готови са да опитат всичко, само и само да продължиш да ходиш при тях, без значение има ли смисъл от процедурата или не.
Напълно съм съгласна!!! Аз съм потърпевша от лекари в Пловдив и сега след 3 години се ориентирах в София и ходя при д-р Стаменов, съжалявам за загубеното време повече, отколкото за хвърлените на вятъра пари.
« Отговор #45 -: Август 18, 2008, 11:52:52 am »
Аз също си загубих времето в Пловдив, сега вече ходя в София. Не правете инвитро в Пловдив, няма смисъл , трудно ще достигнат нивото на софийските клиники.
« Отговор #46 -: Август 19, 2008, 16:46:39 pm »
Аз пък ще кажа ,че е въпрос на късмет!Аз забременях от второто инсе при др Минев.За жалост стана фал с бебето ми в късна бременност.....И все пак аз съм изключително доволна и благодарна на въпросния доктор за всичките грижи и преди да забременея и за това ,че 7 месеца месеца ме е следял нон стоп и за човешкото отношение след като почина бебето ми!Сега отново правя опити и за мен това е моя лекар!Вярвам му и единствено и само в Селена бих правила инвитро ако ми се наложи!!А ти Цецинка като толкова го плюеш невиждам успех все още при новия лекар??Чакам да чуя в кои момент и срещу него ще пишеш глупости.......
« Отговор #47 -: Август 19, 2008, 16:51:23 pm »
Крисчан,нямам никакво намерение да споря с теб и престани да отправяш лични нападки срещу мен.Както виждаш за никой друг лекар,който съм посещавала не съм казала нито една лоша дума/а лекарите са много/,няма и да кажа,защото правят всичко,което е по силите им,а въпросният доктор,който не спираша да защитаваш,ме увреди трайно.Как искаш да постигна успех след това,което ми причини?!И те моля не превръщай нито този,нито съседния форум в поле за нападки срещу мен!!!Както виждаш има и други недоволни от него момичета.Всеки може да казва мнението си,аз казах своето.
Ако модераторите сметнат за необходимо,нека изтрият поста ми!
« Последна редакция: Август 19, 2008, 16:53:17 pm от Цеци »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #48 -: Август 19, 2008, 17:03:46 pm »
Изразявайте мненията си, но не превръщайте темата в махленски спор, моля!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #49 -: Август 19, 2008, 19:47:58 pm »
Аз също нямам намерение да споря с Крисчан ,но не може тя на мен да ми обяснява ,че ми е промит мозъка...Всеки има право на мнение и избор ,какво и как ,да прави със собствения си живот.
Това е!
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #50 -: Август 19, 2008, 20:47:16 pm »
"Селена" набира скорост както чувам...За д-р Топалова съм чувала най-добри неща, а също и имала много голям процент успеваемост при инвитро-то! Дано не стигам до там, но бих опитала в тази клиника... А София си е София- имам чувство, че всичко е въпрос на късмет!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*
« Отговор #51 -: Август 20, 2008, 11:38:34 am »
болно ми е, че пловдивчани не можем да се похвалим с добра инвитро клиника! за всяко нещо по другите градове ли трябва да ходим?
искренно се надявам и в нашия град да има такава! нова, с добри специалисти, оборудвана по всички стандарти!
« Отговор #52 -: Август 20, 2008, 21:35:56 pm »
За съжаление останах много разочарована от д-р Минев от Селена въпреки първоначалното ми добро впечатление от него.Имам две неуспешни инсеминации при него.Ясно осъзнавам,че това е и въпрос на късмет,но на късмета трябва да му се помогне.Желанието му да приеме колкото се може пациенти повече влошава качеството на работата му и на я превръща в работа на конвейер. При първата инсеминация ми предложи да ми я направи "при полеви условия в кухнята на частния си кабинет" и аз естествено предпочетох да отида при негов колега в Селена,защото може би се сещате какво се случва с материала за инсе,който в 35 градусова жега се разнася из града.За втората инсеминация ми беше обещана по-различна процедура по модела на турски инвитро център,който имал 60 % успеваемост.След стимулация с Меногон,отидох да ме прегледа 11 ден и той ми каза да отида при него на 13 ден,когато пък се оказа,че фоликула е пред спукване и Прегинал-а,който трябваше да ми се бие след инсеминацията стана излишен.Инсеминацията трябваше да стане същия този ден в клиниката,но понеже графикът му за частния кабинет този ден беше пълен,той ме извика на следващия ден сутринта в клиниката.Вместо в 9 часа инсеминацята беше направена в 13,тъй като беше зает с някаква операция.Инсеминацията беше направена за 5 мин без въобще да провери спукан ли е фоликула или не,а и съмнявам,че материала,който му беше приготвен още сутринта беше годен въобще. При опит от моя страна да му задам няколко въпроса в тази връзка, той стана много раздразнителен и взе да говори неща от сорта на "тези книги, който вие сте ги чели, фоликулът не ги е чел...и т.н."Аз лично забравям за Селена и си мисля че човек трябва да отхапва толкова колкото може да сдъвче... :hungry:
Иска ми се да вярвам...
« Отговор #53 -: Август 21, 2008, 09:44:49 am »
За съжаление останах много разочарована от д-р Минев от Селена въпреки първоначалното ми добро впечатление от него.Имам две неуспешни инсеминации при него.Ясно осъзнавам,че това е и въпрос на късмет,но на късмета трябва да му се помогне.Желанието му да приеме колкото се може пациенти повече влошава качеството на работата му и на я превръща в работа на конвейер. При първата инсеминация ми предложи да ми я направи "при полеви условия в кухнята на частния си кабинет" и аз естествено предпочетох да отида при негов колега в Селена,защото може би се сещате какво се случва с материала за инсе,който в 35 градусова жега се разнася из града.За втората инсеминация ми беше обещана по-различна процедура по модела на турски инвитро център,който имал 60 % успеваемост.След стимулация с Меногон,отидох да ме прегледа 11 ден и той ми каза да отида при него на 13 ден,когато пък се оказа,че фоликула е пред спукване и Прегинал-а,който трябваше да ми се бие след инсеминацията стана излишен.Инсеминацията трябваше да стане същия този ден в клиниката,но понеже графикът му за частния кабинет този ден беше пълен,той ме извика на следващия ден сутринта в клиниката.Вместо в 9 часа инсеминацята беше направена в 13,тъй като беше зает с някаква операция.Инсеминацията беше направена за 5 мин без въобще да провери спукан ли е фоликула или не,а и съмнявам,че материала,който му беше приготвен още сутринта беше годен въобще. При опит от моя страна да му задам няколко въпроса в тази връзка, той стана много раздразнителен и взе да говори неща от сорта на "тези книги, който вие сте ги чели, фоликулът не ги е чел...и т.н."Аз лично забравям за Селена и си мисля че човек трябва да отхапва толкова колкото може да сдъвче... :hungry:
момиче ...това което си написала....бягай от там докато е време...пише ти едно изпатило момиче от "Селена" и въпросния д.р Минев
Аз лично съм с много добри впечатления от ин-витро центъра в Плевен ,вчера бях там и започвам всичко от начало с една камара изследвания /със собствено досие в клиниката/неща които никой в Селена не ми направи,а когато аз попитах Минев какви изследвания трябва да направя той ми смотолеви нещо след 3 неуспешни инсета при него
« Последна редакция: Август 21, 2008, 09:56:36 am от an_manisto »
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #54 -: Август 21, 2008, 18:59:32 pm »
Значи направо можем да прекръстим темета" Момичета от Пловдив в кой друг град ще отидете да си направите инвитро" :( Много жалко, а сме втори по големина град!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
« Отговор #55 -: Август 29, 2008, 14:49:20 pm »
здравеите моми4ета,не мога да разбера защо когато стане въпрос за инвитро клиники в Пловдив,веднага се запо4ва със Селена и др.Минев?И то не какво да е....а само злословие.4е защо не плюете клиника Бора,някои друг лекер занимаващ се с това/а такива има/Аз например съм в България от година и половина/живях в 4ужбина/и още с идването ми в Бг.съм пациентка на Минев/за да уто4на септември запо4вам инвитро при него/Но.....като влизах да се ровя из форомите,видях 4е освен София и др.Стаменов и Владимиров,а за Пловдив др.Даскалов по добри лекери не същесвуват.И с вси4кия си акъл се записах при др.Даскалов,да ама какво стана...Ами тои не прави инвитро ами само ти исписва какви иследвания да си правиш,и на моя въпрос-Докторе препоръ4аите ми специалист?Тои просто ме"посъветва"-ами когото си избереш...Аз естесвено имах 4ас при др.Стаменов.Моето голямо разо4арование:Стаменов погледна бегло вси4ките иследвания които съм направила/повярваите ми моми4ета а те не са никак малко+направена ве4е лапаро и хистеро скопия/и ми заяви 4е от следващия месец запо4ва да ме стимолира.Ало казвам аз на мъжо този не е добре,ас имам само една тръба която трябва да се прекъсне и на вси4кото отгоре пия хап4ете за хипофизната жлеза/tsh ми е двапъти над нормата/С една дума НЕ в Пловдив а в София те карат на КОНВЕИН пак ако не стане от първия път не се притесняваите....ще има ако трябва и десети какво им дреме 4е трябва да си вършат работата както трябва?Такива като нас за СЪЖАЛЕНИЕ с лопата да ги ринеш.И аз разбирасе се върнах при др.Минев и Селена.Поне 4овека до сега в нищо не е збъркал,излекува се хипофизата,а другата седмица ми прекъсва тръбата и наи после дългоо4акваното инвитро.Извинявям се ако съм обидила някого...
« Отговор #56 -: Август 29, 2008, 15:21:22 pm »
здравеите моми4ета,не мога да разбера защо когато стане въпрос за инвитро клиники в Пловдив,веднага се запо4ва със Селена и др.Минев?И то не какво да е....а само злословие.4е защо не плюете клиника Бора,някои друг лекер занимаващ се с това/а такива има/Аз например съм в България от година и половина/живях в 4ужбина/и още с идването ми в Бг.съм пациентка на Минев/за да уто4на септември запо4вам инвитро при него/Но.....като влизах да се ровя из форомите,видях 4е освен София и др.Стаменов и Владимиров,а за Пловдив др.Даскалов по добри лекери не същесвуват.И с вси4кия си акъл се записах при др.Даскалов,да ама какво стана...Ами тои не прави инвитро ами само ти исписва какви иследвания да си правиш,...

:good_post:

Дано слънчо огрее и моят дом ...
« Отговор #57 -: Август 29, 2008, 15:50:54 pm »
Защото е най лесно когато не си успял да хвърлиш вината върху лекаря си.Никой не се замисля,че те не са богове!Просто затова така се получава и понеже всички тези момичета не са успели с Минев затова го плюят.Аз успях след това бебето ми почина но този доктор си остава моя лекар.нЕСЪМ И ПОМИСЛЯЛА ДА ГО ВИНЯ ЗАтова ,което се случи!
« Отговор #58 -: Август 29, 2008, 15:55:39 pm »
благодаря symphony* kris4an,радвам се 4е и вие сте на това мнение. :thankyousign:
« Отговор #59 -: Август 29, 2008, 16:00:28 pm »
На правилното място си :DИ двете с теб много скоро ще се разхождаме с коремчета вярвам в това!И вярвам на др Минев :DУспех ти желая!