0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро в Пловдив
« Отговор #60 -: Август 29, 2008, 16:06:47 pm »
4е Минев е расеян спор нямя,4е всеки път като влезнвш трябва да му напомняш спор нямя,АМА това нв озна4ава 4е е некъдърен.Напротив др.Даскалов като ме запомни та какаво от това...А никой не казва за "вели4иата"в София 4е дори да излезнеш и се върнеш в кабинета те питат-Вие за какво сте и ако оби4аите из4акаите.Повярваите ми това ми се слу4и при др.Владимиров.Пък и има нещо друго от опита ми в 4ужбина,българките искат прекалено много от лекерите-Ало...те не са богове.Както казва и kris4an. :P
« Отговор #61 -: Август 29, 2008, 16:11:33 pm »
Е СЛЕД 20 ЧАСА остава да не е расеян....Но е прекресен лекар и преди всичко ЧОВЕК!!!В един момент даже няма нужда да му напомняш като те запомни :D :D
« Отговор #62 -: Август 29, 2008, 16:11:53 pm »
мерси kris4an,аз също ти желая УСПЕХ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ.И се надявам да имаме и двете по близна4ета,та с един коршум два заека. :wink:
*
« Отговор #63 -: Август 29, 2008, 22:11:37 pm »
здравеите моми4ета,не мога да разбера защо когато стане въпрос за инвитро клиники в Пловдив,веднага се запо4ва със Селена и др.Минев?

ЗаЩото в Пловдив само от него имам лични впечатления. Няма да е честно да плюя по Бора например след като дори не zнам къде се намира.

В моите очи Минев е само печалбар. Въпреки това от сърце ви желая на всички, които му се доверявате да успеете и той да е ваШият лекар.

« Отговор #64 -: Август 30, 2008, 09:02:31 am »
Неможеш да говориш за някого така при положение ,че си ходила при него един или два пъти.Доколкото помня си се разочаровала още от първия преглед.Не е печелбар човека е отдаден на пациентите си и работи по 20 часа.Незнам какви пари биха му купили здравето което си разбива работеики на такъв ритъм! и НА ТЕБ УСПЕХ!
« Отговор #65 -: Август 30, 2008, 12:15:40 pm »
На мен ми направи неотдавна супер некадърна цветна снимка. Всеотдайно я направи и за пари. :?
« Отговор #66 -: Август 30, 2008, 12:30:28 pm »
аз също не знам къде се намира клиника Бора,имах предвид изобщо останалите клиники в Пловдив.Колкото до пе4елбарството защо не си признаем 4е за сега Минев взима най ефтино;Медикус Алфа-др.Даскалов-55лева,София-др.Владимиров-65лева + пътни?А др.Минев-35лева.Пиша това защото за нас парите не са толкова важни,но под упреците пе4елбар всеки се пита-Колко ли взема,та е пе4елбар?Но както се казва;Разли4ни хора разли4но мнение,а това е хубаво да си обменяме мнения и опит.Желая на вси4ки успех без зна4ение къде сме пак ако ще и на луната,,
*
« Отговор #67 -: Август 30, 2008, 15:49:56 pm »
Момичета, имам една молба. Въздържайте се от квалификации спрямо лекарите, за които споделяте опит. Едно е да разкаже и сподели човек - друго е да постави квалификация. Всички сме грамотни и можем да си правим изводи на база прочетено. А и запазваме нивото на дискусията. Това важи и за останалите теми и се избягва разминаването с правилата на форума.
Успех!  yahoo_17

П.П. Ако ви е направило впечатление ВСИЧКИ лекари четат тук и не е приятно да попаднат на квалификация по свой адрес :)
« Последна редакция: Август 30, 2008, 16:13:08 pm от cygnus »
*
« Отговор #68 -: Август 30, 2008, 19:59:42 pm »
Да, бях 2 пъти при Минев в един и съЩи цикъл. Беz да ми наzначи НИКАКВИ иzследвания zаговори zа лапароскопия и фенестрация, постави ми диагноzа ПКЯ. На мъжа ми до тоzи момент не беШе правена спермограма, но Минев дори не ме попита дали имаме такава.

От няколко месеца сме на лечение в клиника по стерилитет. Окаzа се, че мъжа ми е с проблеми, аz нямам ПКЯ и лапароскопия на това ниво не е нужна, zа фенестрация няма да коментирам.

Лично аz се радвам, че бях само 2 пъти при него и че сега попаднах на добри специалисти.

cygnus е права. Нека всеки сам си направи иzвода и дано иzборът на всяка от вас е правилен.
« Отговор #69 -: Септември 01, 2008, 09:11:42 am »
Момичета, имам една молба. Въздържайте се от квалификации спрямо лекарите, за които споделяте опит. Едно е да разкаже и сподели човек - друго е да постави квалификация. Всички сме грамотни и можем да си правим изводи на база прочетено. А и запазваме нивото на дискусията. Това важи и за останалите теми и се избягва разминаването с правилата на форума.
Успех!  yahoo_17

П.П. Ако ви е направило впечатление ВСИЧКИ лекари четат тук и не е приятно да попаднат на квалификация по свой адрес :)
За П.П. - щом ВСИЧКИ лекари четат тук отзиви за себе си би трябвало да преосмислят начина си на работа за да четат само приятни неща,общо взето никой не обича да чува лошо за себе си , но след като съм се доверила на този лекар и от него зависи бъдещето ми и това на децата ми, не смятам че трябва да се работи - просто ей така....на принципа проба-грешка....това са хора всеки със своята чуствителност и болка, мечти, надежди....
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #70 -: Септември 01, 2008, 14:02:21 pm »
Момичета, ние сме една малка част от пациентите и точно това не ни прави катогеричен критерий.
Аз също съм била пациент на Доктора - е не беше моя.

Нека изразяваме мненията си, без да правим обидни квалификации.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #71 -: Септември 02, 2008, 13:14:22 pm »
Да се включа по въпроса за Минев.Аз също съм му била пациентка и съм много разочарована.Мята жените на конвейрн на всеки 15 минути а след 17 часовете му са и дублирани представете си.Взимала съм първи час за да не е разсеян доктора и от това съм си навличала настинки защото той винаги закъснява а аз съм прекарала часове пред входа на блока където му е кабинета.Толкова припряно преглежда че се събличах и обличах като в казарма и междувременно му припомнях моята история.

Абе не беше моя доктор с две думи.

Харесват го жени които нямат проблеми и ходят за рутинни прегледи,аз лично не виждам как за 15 мин. се разисква въпроса за стерелитета с една бездетна двойка.
« Отговор #72 -: Септември 02, 2008, 20:01:09 pm »
А не си ли се замисляла защо се чака толкова много при него защо са доблирани часовете и защо закъснява някога?Едва ли си пие кафето и пуши цигари!Аз съм изключително доволна въпреки ,че имам проблеми със забременяването.Случвало се е да мина и в 9 вечерта но никога не ме е преглеждал припряно.
*
« Отговор #73 -: Септември 02, 2008, 21:00:10 pm »
Аз пък съм се замисляла защо, при условие, че "Селена" е нова и модерна болница, въпросния лекар продължава да си вика пациентките в мизерния кабинет до бирената фабрика?
P.S. Имах една единствена среща с него и просто реших, че това не е моя лекар.

« Отговор #74 -: Септември 03, 2008, 09:29:23 am »
Не е важното лъскав кабинет и некадърен лекар вътре.По важно е кой е в този кабинет. А и човека си направи ремонт на кабинета.И преди ремонта и след ремонта чакалнята му е пак пълна и то не само с бременни и за рутинни прегледи.
« Последна редакция: Септември 03, 2008, 09:37:18 am от Kris4an »
*
« Отговор #75 -: Септември 03, 2008, 10:28:42 am »
Нямам намерение да коментирам професионализма на лекарите.А за въпроса, който си задавам по-горе - намерила съм отговор за себе си  :wink:.

*

анита123

« Отговор #76 -: Януари 14, 2009, 14:17:34 pm »
моми4ета, някоя правила ли е ин витро при д-р Минев, и как е преминало вси4ко?
благодаря ви предварително.
« Отговор #77 -: Януари 22, 2009, 12:16:20 pm »
Здравей ДИДИ!Какво стана отказа ли се от Пловдив?Аз имам записан час при д-р Котева,за другата седмица.Чувала ли си нещо за нея?Със запушена тръба съм(другата е отсранена-извънматочна бременност).Искам да разбера дали има вариант за пластика на тръбата,и чак тогава да мисля за ин-витро.Имам час за д-р Стаменов,но е чак за февруари 2010,ако шанса ми е само ин-витро,то ще е при него. :D

« Отговор #78 -: Януари 23, 2009, 21:14:10 pm »
аз,също съм против ин витро в пловдив
*
« Отговор #79 -: Януари 25, 2009, 08:42:21 am »
Здравей ДИДИ!Какво стана отказа ли се от Пловдив?Аз имам записан час при д-р Котева,за другата седмица.Чувала ли си нещо за нея?Със запушена тръба съм(другата е отсранена-извънматочна бременност).Искам да разбера дали има вариант за пластика на тръбата,и чак тогава да мисля за ин-витро.Имам час за д-р Стаменов,но е чак за февруари 2010,ако шанса ми е само ин-витро,то ще е при него. :D
Не разчитай много на пластика. Но ако решиш май най-добрия вариант е в Майчин дом при проф.Налбански - крив като човек, но е правилният избор. За тази докторка нищо не съм чувала.
Успех!