0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Препоръчайте ми гинеколог
« -: Декември 21, 2005, 01:17:26 am »
Здравейте, като за начало сигурно някои от Вас ще ме упрекнат че пускам нова тема , но искам да помоля да ми препоръчате жена гинеколог в София  . На 30 г съм но все още изпитвам неудобство да ходя при мъж. :oops:  Не съм от бебеправещите,  но от всичко изчетено тук започнах да се притеснявям,  че  до сега никога не съм си правила преглед на ехограф или пък цитонамаска. Дори и лекарката да не работи със здравната каса не е проблем.  Примерно в района на Младост или болница Лозенец.
            Предварително Благодаря на всички , които ще отговорят.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Декември 21, 2005, 03:28:15 am »
От дългото ми ходене по гинеколози съм стигнала до извода, че мъжете са по-внимателни.
И какви са тия смешки - не мога да ходя при мъж :roll: :balk_56:
Ти пък ако мислиш, че гинекологът гледа на теб като на жена.
За него ти си само ПАЦИЕНТ и нищо друго.
И слава богу.
« Отговор #2 -: Декември 21, 2005, 06:29:46 am »
Цитат на: Lali
От дългото ми ходене по гинеколози съм стигнала до извода, че мъжете са по-внимателни.

Определено е така!
*
« Отговор #3 -: Декември 21, 2005, 08:07:52 am »
Цитат на: little_rabbit
Цитат на: Lali

Определено е така!

Абсолютно подкрепям. И аз имах подобни скрупули преди, за което съжалявам.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #4 -: Декември 21, 2005, 09:37:20 am »
аз съм ходила при 2 жени и 3-ма мъже  и определено предпочитам мъжете.
 А за лекар-съжалявам в тези райони не познавам лекари.Ако става на Витошка-там знам една .
<br />
« Отговор #5 -: Декември 21, 2005, 13:22:35 pm »
И аз за съжаление не мога да препоръчам гинеколог - повечето тук ходим по специализирани клиники, но подкрепям, че мъжете са много по-внимателни и за предпочитане!! Рядко жена да има лека ръка за прегледи - повечето с тия кокалести тънки пръсти - пфу..
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #6 -: Декември 21, 2005, 16:26:44 pm »
Аз не съм от София, но какво значение има полът на доктора?Важното е да е внимателен и добър специалист.Много съм доволна от моите два гинеколози-мъже.
« Отговор #7 -: Декември 22, 2005, 03:13:18 am »
Предполагам сте прави че мъжете са по-внимателни , ако съдя по моя стоматолог,  ммого  съм доволна и с удоволствие ходя при него. Въпроса е да преодолея веднъж тази бариера,  не съм си и помислила че ще погледне по-различно на мен освен като на пациент, но все още не успявам... А за гинеколожката , която съм посещавала няколко пъти чувам негативни мнения от много места.Посещавала съм Китанова в Шейново, но спомените ми за нея са,  че приемаше определен ден в седмицата , и то в час в който ми е невъзможно да я посетя. .  Може  да бъде и в ценъра...
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #8 -: Декември 22, 2005, 12:07:53 pm »
Ами аз съм ходила при д-р Христова в болница "Лозенец" (Правителствена болница) малко е дръпната но иначе е добър специалист имеше там и един лекар от който бях доволна ама забравих ка се къзваше. Помня че името му започваше с П и е на средна възраст. Ако обаче имаш някакви проблеми със забременяването те съветвам да търсиш такъв специалист. Успех! Останалите от екипа на болница "Лозенец" са некадърни, начело със завеждащия гинекологичното отделение.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Re: Препоръчайте ми гинеколог
« Отговор #9 -: Декември 28, 2005, 18:16:04 pm »
Цитат на: Hasty
Здравейте, като за начало сигурно някои от Вас ще ме упрекнат че пускам нова тема , но искам да помоля да ми препоръчате жена гинеколог в София  . На 30 г съм но все още изпитвам неудобство да ходя при мъж. :oops:  Не съм от бебеправещите,  но от всичко изчетено тук започнах да се притеснявям,  че  до сега никога не съм си правила преглед на ехограф или пък цитонамаска. Дори и лекарката да не работи със здравната каса не е проблем.  Примерно в района на Младост или болница Лозенец.
            Предварително Благодаря на всички , които ще отговорят.

Аз Ви препоръчвам:
Д-р Тюфекчиева-София  , к.м.н. - aкушер-гинеколог
Прием: понеделник, с предв. записване
Диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания. Операции
« Отговор #10 -: Януари 07, 2006, 23:11:27 pm »
Az sashto preporachvam d-r Hristova. Naistina e malko drapnata, no znaia che e mnogo dobra. Moga da ti dam adresa i v chastnia kabinet
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #11 -: Януари 09, 2006, 10:28:48 am »
Цитат на: Starlet
Ами аз съм ходила при д-р Христова в болница "Лозенец" (Правителствена болница) малко е дръпната но иначе е добър специалист имеше там и един лекар от който бях доволна ама забравих ка се къзваше. Помня че името му започваше с П и е на средна възраст. Ако обаче имаш някакви проблеми със забременяването те съветвам да търсиш такъв специалист. Успех! Останалите от екипа на болница "Лозенец" са некадърни, начело със завеждащия гинекологичното отделение.

Сетих се за името на лекаря с П от Правителствена болница. Това е доктор Пасков.  А частния кабинет на д-р Христова мисля че ще ти е далече. Той беше някъде в страничните улички на бул. Ситняково и тъй като не съм от София мога само да кажа така Източно от бул. Ситняково близо до разклона за Ботевградско шосе.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #12 -: Януари 09, 2006, 23:50:05 pm »
Ако все още не си успяла да си намериш гинеколог, а и щом ти трябва само за основните изследвания и преглед, бих ти препоръчала д-р Деливерска. Много е мила, внимателна, обяснява всичко и не е комерсиална. Работи със здравната каса.
Ето и адреса: Д-р Н. Деливерска , ж.к. Младост бл. 223 вх. 8 ет. 2 ап. 129 – това е в близост до Макдоналдс, Тел.: 75-89-77  Прием: на четни дати 8-13 ч., нечетни 13-19 ч. Ехография, колпоскопия. Електрокоагулация, цитодиагностика, женска консултация. Мамологични консултации.
*

hasty1

« Отговор #13 -: Януари 11, 2006, 11:07:14 am »
Мимичета, благодаря за помощта. Днес ходих при Д-р Савова в клиниката на Щерев. Просто съм възхитена от нея. Много внимателно преглежда , обяснява  и а като допълнение и много лъчезарен човек.
« Отговор #14 -: Януари 15, 2006, 16:59:11 pm »
Може ли аз да се "намъкна" в темата с молба да ми препоръчате мъж гинеколог в София, който обаче да работи със здравната каса задължително? Няма значение от района, стига да не е в много оотдалечен квартал - аз живея в района на Белите брези. :)
« Отговор #15 -: Януари 17, 2006, 14:12:16 pm »
Цитат на: moonlight
Може ли аз да се "намъкна" в темата с молба да ми препоръчате мъж гинеколог в София, който обаче да работи със здравната каса задължително? Няма значение от района, стига да не е в много оотдалечен квартал - аз живея в района на Белите брези. :)

Д-р Гунев , работи в СБАЛАГ- Майчин дом -София. Тази болница е близо до твоя квартал.
« Отговор #16 -: Януари 18, 2006, 12:19:53 pm »
Препоръка за гинеколог-мъж  :)
д-р Иван Димитров
работи със здравната каса
тел:952-38-83, почива от 13.00-15.00
предварително трябва да си запишеш час!
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
« Отговор #17 -: Януари 21, 2006, 12:35:51 pm »
Благодаря за препоръките, момичета! :) Много сте мили. Всъщност преди да видя отговорите ви, вече си бях записала час за д-р Казаков в медицински център "Лора". Оказа се много внимателен и не ме прекъсна нито веднъж, докато говорех, за разлика от  своите предшественици.Направих този избор случайно, но съм доволна. 8) Само не ми стна ясно цитонамазката единствено при него ли не се поема от здравната каса, или по проницип вече не влиза в пакета. Преди никога не съм я заплащала. Някой може ли да ме информира?
*
« Отговор #18 -: Януари 22, 2006, 17:28:15 pm »
Д-р Гунев , работи в СБАЛАГ- Майчин дом -София. Тази болница е близо до твоя квартал.[/quote]

Д-р Гунев има и частен кабинет, утре ще мога да ви дам телефоните.Наистина е перфектен лекар.
« Отговор #19 -: Януари 23, 2006, 12:47:21 pm »
А клиниката на д-р Щерев къде се намира?Някакви телефони за връзка?И някакъв ориентир за малкопознаващите Сф, ако може :roll: