ето какво мога да кажа днес-явно е един от поредните ми черни дни..
НЕ-не съм щастлива..уморих се от постоянното лутане..уморява ме ужасно тази борба за дете..толкова хора го получават дори случайно,а ние неможем-ЗАЩО?
излязоха още няколко изследвания,които повтаряме за по-сигурно преди инвитрото и от където неочаквах проблем,НО защо ли съм се заблуждавала...проблемите са един след друг...дъх не ми дават да си поема..вече ме е страх да ида на лекар или до лабораторията за да давам кръв или да правя каквито и да било изследвания,защото просто ме е страх от резултата...не е честно..
за последният един месец,всичко което мислех че е ок излезе,че не е !!!!вече се чудя има ли нещо,което да ни е наред с мъжът ми,явно трябва така да си задавам въпросите..
оказах се с двурога матка,с почти непропускливи тръби,лоша морфология на мъжът ми и за капак явно и щитовидната жлеза ще излезе,че не е наред
,защото ТСХ ми е 3 и нещо../освен ако не е лабораторна грешка разбира се,за което се моля../!дори няма да споменавам другите хормонални отклонения-тях вече ги приех,но някак си ми е трудно всеки месец да излизат нови..
как да съм щастлива?!
немога,старая се,наистина,но когато с цената на много услия се накарам да мисля позитивно-изкача някой нов проблем,който досега е бил ок,защо ли пък да не ни изненада ..все пак не трябва да отвикваме от лошите новини явно..
ежедневието си е ясно,че е гадно..него даже не го броя,толкова ме е завъртяла цялата тази борба за бебе,че всички други проблеми сякаш несъществуват..
знам,че всички имат моменти ,в които се чустват изтощени и обезверени..на мен сега ми е такъв..опитвам се да се справя и много се надявам по-скоро да достигнем мечтите си,защото за всеки човек щастието е свързано с различни неща...и всеки човек иска тези неща с различна сила..
постът ми звучи малко хаотично и объркано,точно както се чуствам..съжалявам,че стана дълъг,но не ми се отдава нещо да пиша кратко..