0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

elinska

iskam da mi pomognete
« -: Февруари 19, 2004, 11:11:49 am »
molq vi az sam ot ruse,iskam da znam koi e nai-dobriq ginekolog tuk,poneje ve4e mi pisna ot tova da xodq na razli4ni mesta i da mi kazvat razli4ni raboti.iskam da mi pomognete.blagodarq vi predvaritevno. :cry:  :cry:
*

da-ni

Re: iskam da mi pomognete
« Отговор #1 -: Март 15, 2007, 12:59:35 pm »
Zdravei mila, qsno e che ne moga da ti pomogna, no moga da ti dam savet. Moq priqelka ot Ruse taka se chudeshe kade i pri koi da hodi.... rodi v Ruse, no sled tova imashe uslojneniq( chast ot placentata - neizvadena) i na 20 den se vidq v chudo. Bez malko da q umorqt... Kakto i da e opravi se milata - Slava Bogu, no imashe hodene do Sofiq i napred nazad. Kaza che v Tutrakan hodila i  nai-dovolna ostanala tam. Nqkakva familiq, ot koqto veche 3 pokoleniq sa AG-ta. Ne moga da se setq za imeto, no tam 100% vsichki shte znaqt. Druga moq poznata ot Varna sashto hodi, shtoto  ne mojeshe da zabremenee i ne otkrivaha prichinata i tam zabelqzaha, che leko sa i zakriveni trabi. Uspeshno q izlekuvaha i veche ima dve deca. Taka che ne se zanimavai s Rusenskite "specove", ami otidi v Tutrakan. Stiskam ti palci i ti jelaq vsichko nai-hubavo :hug2:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Март 15, 2007, 13:03:27 pm »
da-ni, темата ма момичето е от 2004 година  :lol:
Иначе си добре дошла, но пиши на кирилица, плиййз :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

da-ni

« Отговор #3 -: Март 15, 2007, 13:11:32 pm »
 :lol: Малеиии, ква съм шматка!
Верно съм много разсеяна напоследък! Аз като ми разправят не вярвам... Моля всички да ме извинят
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Март 15, 2007, 13:19:54 pm »
 :lol:
не се бой, случва се. :cuddle:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #5 -: Март 15, 2007, 16:28:00 pm »
Zdravei mila, qsno e che ne moga da ti pomogna, no moga da ti dam savet. Moq priqelka ot Ruse taka se chudeshe kade i pri koi da hodi.... rodi v Ruse, no sled tova imashe uslojneniq( chast ot placentata - neizvadena) i na 20 den se vidq v chudo. Bez malko da q umorqt... Kakto i da e opravi se milata - Slava Bogu, no imashe hodene do Sofiq i napred nazad. Kaza che v Tutrakan hodila i  nai-dovolna ostanala tam. Nqkakva familiq, ot koqto veche 3 pokoleniq sa AG-ta. Ne moga da se setq za imeto, no tam 100% vsichki shte znaqt. Druga moq poznata ot Varna sashto hodi, shtoto  ne mojeshe da zabremenee i ne otkrivaha prichinata i tam zabelqzaha, che leko sa i zakriveni trabi. Uspeshno q izlekuvaha i veche ima dve deca. Taka che ne se zanimavai s Rusenskite "specove", ami otidi v Tutrakan. Stiskam ti palci i ti jelaq vsichko nai-hubavo :hug2:

предполагам,че става въпрос за д-р Бойчев.Свекърите са от този край и свекървата много ми го е хвалила.
<br />
*
« Отговор #6 -: Март 15, 2007, 16:50:50 pm »
 предполагам,че става въпрос за д-р Бойчев.Свекърите са от този край и свекървата много ми го е хвалила.

:balk_103: :balk_103: :balk_103:
И аз съм чувала доста добри неща за тях

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда