0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

moonlight

Здравейте момичета! Някой може ли да ми каже кой хормон е отговорен за растежа на гърдите? Моите са безобразно малки, направо като детски са,имам почти само зърна, а съм вече на 23. :oops:  :cry:Имах проблеми със щитовидната жлеза и хормончетата ми бяха малко поразбъркани  , но вече са добре. Надявах се, когато се нормализират хормоните ми да ми пораснат малко и гърдите, но те си останаха дребосъци :x Може ли някой да ме посъветва какво да правя? Срам ме е да се съблека по бански лятото, а за пред мъж да не говорим. :cry:
*
кой хормон е отговорен за растежа на гърдите
« Отговор #1 -: Декември 19, 2005, 18:05:45 pm »
Споко бе :) Като забременееш ще пораснат и то много - милиони  жени са така - много знаеш гърди ли са тва или сутиени с подплънки. Освен това много мъже харесват с по-мънички. Има много хубави сутиени и бански със силиконови подплънки с много хубава линия, а за леглото недей да мислиш. Ако някой си ляга с теб заради гърдите само, нямаш работа с него :) Е ако става дума за бизнес - модел, певица, актриса - консултирай се със съответните специалисти ;) Но според меб проблема не е в гърдите, а в главата в такива случаи :) Моите винаги са били по-малки, но никога не съм се притеснявала от това :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #2 -: Декември 19, 2005, 18:33:38 pm »
Сега с риск да бъда цинична, което не е характерно за мен, ще ти кажа, че мъжете се делят на "цицомани" и "клиторианци".
Аз имам големи гърди, но пък не са дооценени :wink: защото мъжът ми е от втория тип :lol: .
« Отговор #3 -: Декември 19, 2005, 18:45:31 pm »
хахахах ЛАЛИ,голям си образ:)колкото до моя-той е доволен на това което има,и ми  ги харесва-по мярка му били...хахахха>колкото-толкова :roll:  :lol: и аз искам да са по-големи ама няма.иначе са си добре де -ама средна работа.в крайна сметка не е вазен размера а какво има в тиквата човек-нали така:)така че moonlight ако за мъжете е важен само размера на гръдната ти обиколка-не те заслужават-има по-важни неща от това,нали :?:  :!:  :idea:  :wink:
*

moonlight

благодаря за подкрепата, момичета!
« Отговор #4 -: Декември 20, 2005, 12:14:46 pm »
Всички сте много мили и казвате неща, за които съм напълно съгласна с вас. Просто ми се иска да съм по-женствена :roll: А по отношение на леглото май наистина е крайно време да се успокоя - с приятеля ми сме заедно вече почти три години и ощи ни ме е зарязял, заради малките гърди, макар, че понякога "се изпуска ", че би искал да са ми по-големи :) Ама тогава си навлича гнева ми. Хи-хи:)
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #5 -: Декември 22, 2005, 22:33:39 pm »
Лали,голяма скица си!хихи
moonlight,сама си отговорила,че си с приятеля си от 3години. :wink:
Тъкмо начин да изпитваш мъжа,дали е с теб,заради дълги крака и големи гърди. :wink:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #6 -: Декември 23, 2005, 10:43:36 am »
Цитат на: Lali
Сега с риск да бъда цинична, което не е характерно за мен, ще ти кажа, че мъжете се делят на "цицомани" и "клиторианци".
Аз имам големи гърди, но пък не са дооценени :wink: защото мъжът ми е от втория тип :lol: .

Ох и да добавя още една категория "дупеманиаци" Моят пък е от този тип харесва дупета малки и стегнати на гърдите сякаш не обръща толкова внимание  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #7 -: Декември 31, 2005, 12:32:12 pm »
Здравейте отново момичета,

приятелят ми ми даде парички за Нова година да си купя от онези "вълшебни" таблетки за увеличаване на бюста. :oops:  :) Не знам колко са вълшебни наистина - пия ги от два дни, а ефектът настъпвал след петата седмица - но все си мисля, че може би има надежда и за мен. Ами просто исках да го вметна като нещо ново ... А вие, моля ви, стискайте ми палци. :D И весело посрещане на Новата година на всички ви! Желая ви много успехи и бебчета, естествено. tree2a :babyflips:
*
« Отговор #8 -: Декември 31, 2005, 15:07:22 pm »
A какво всъщност съдържат тези "вълшебни" таблетки? Не се ли на хормонална основа и не е ли опасно да ги пиеш?

« Отговор #9 -: Януари 01, 2006, 11:34:06 am »
Не Габи, таблетките са билкови.Има предупреждение, че биха могли да се отразят зле на жени с нарушен хормонален баланс (както и на кърмещи и на момичета в пубертета), но аз се консултирх с моя ендокринолог и той ми каза, че мога да ги пия, защото от два месеца хормоните ми вече са в норма, а билките в тях не могат да ми навредят. :)
*
« Отговор #10 -: Януари 02, 2006, 14:25:26 pm »
Хм... Прости ми, но съм доста резервирана. Има билки, които влияят на формонални баланс. Не едно или две са момичетата във форума, които имат овулация благодарение на пиене на билки. Дано тези "вълшебни" хапчета наистина не ти се отразят неблагоприятно. И успех с растежа;)