Ами, нямам нищо против да споделя.След като ме изписаха,операторът ми каза,че трябва да търся докторката,която му е асистирала,защото тя била запозната с процедурата за Здравната каса.Но първо да мина през Касата да си взема протокол.При което аз отидох в Касата,там ми казаха,че те само приемат попълнените документи,гинекологът трябвало да ми даде протокол, освен това никъде не виждали в моята епикриза диагноза Ендометриоза.
Оттам отивам да търся тази докторка,тя ми отговори,че не е имала случай при които да се е налагало одобрение за Золадекс от Касата,разговаря с няколко неини колеги,но никои не беше виждал този Протокол.При което и тя ме изпрати в Касата,а там вече бях
На следващия ден отидох при моя гинеколог,оказа се,че има протокол,но не беше сигурен дали е актуален и не знаеше кодовете за Золадекс и подобните му.Изпрати ме в Здравната каса да питам за нов протокол,при което му обясних,че вече бях там и че Гинеколозите трябва да дават инфо на пациентките,те трябва да се информират от саита на Касата.Каза ми да попитам и да се върна при него.Оттам пак в Касата,при което ми се развикаха.И цялата работа за една проклета бланка,даже наскоро разбрах,че Касата не отпуска Золадекс.
Затова реших сама да си купувам Золадекса.
Нормални ли са всички тези разходки до Касата и доктора?
Според мен не са.Успех на всички,които имат подобен проблем.