0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: МЦ сле диферелин!!!!
« Отговор #80 -: Август 10, 2010, 15:30:48 pm »
Ако още не си, направи си тест за бременност.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #81 -: Август 11, 2010, 10:57:25 am »
още несъм...
никога не ме е било страх от теста,колкото сега...
« Отговор #82 -: Август 12, 2010, 15:29:31 pm »
Всеки го е било страх, хайде давай, стискаме ти палци, с теб сме.
*
« Отговор #83 -: Август 12, 2010, 21:15:38 pm »
днес направих теста.Отрицателен...наистина,направих го към 18ч,но не искам да се заблуждавам.Явно е станал някакъв проблем...Мъка ми е...Имам огромна тежест в корем,особено като хапна малко и много се задъхвам...Боже,дано да не е нещо сериозно...
Обадих се на док.Отпуска е до септември.Каза ми да изчакам до тогавя,за да не ме объркат ако отида другаде
*
« Отговор #84 -: Август 13, 2010, 21:23:44 pm »
мнооого странно...защо все си мисля,че съм бременна...явно имам нужда от терапевт...
Много моля ако има момичета,на които им е закъсняло толкова дълго само от една инжекция диферелин ,дасподелят как са се чуствали.Имали ли страничен ефект,освен липсата на цикъл, и много ли трудно възстановиха баланса и организма си...

Аз много се притеснявам,защото миналия път нямах никакво закъснение,а и заповедта от касата взех на 22ри март и не знам дали няма да изпусна възможносттаа инвитро
« Отговор #85 -: Август 14, 2010, 11:33:22 am »
а Док знае ли, че ти изтича срока за финансиране от фонда?
Информирай се, дали е възможно да подадеш допълнителна молба за удължаване на срока.
*
« Отговор #86 -: Август 14, 2010, 21:38:31 pm »
казах му го и той ми отговори,че като се видим за прегледа ще измислим и това...
Звънях на телефоните в клиниката,но явно всички са отпуска/казва,че временно не мога да осъществя разговора/...
Утре ще звънна във фонда...може пък аз да трябва да я подам
Благодаря ти за съвета,Луничка
« Отговор #87 -: Декември 18, 2010, 19:04:02 pm »
Здравейте момичета, аз бях на Лукрин депо 6-месеца и вече минаха 50 дни а цикълът ми още го няма. Колко още да чакам преди да потърся лекаря си!
*
« Отговор #88 -: Декември 18, 2010, 19:38:28 pm »
Ако ти предстои след това процедура,мисля си че можеш и да се обадиш още сега на доктора си.Ако ще правите по дългия протокол,така и така им трябваш блокирана... ;)
 Иначе на мен след една инжекция Декапептил ,поставена началото на април ми дойде на 20ти август
« Отговор #89 -: Декември 19, 2010, 08:22:23 am »
За съжаление не ми предстои процедура :(. Аз съм с еднометриоза и тепърва ще кандидадствам за одобрение от фонда. Благодаря за бъзия отговор!
*
« Отговор #90 -: Май 10, 2011, 16:58:43 pm »
Момичета, Диферелина го няма по складовете в София, от аптеките звъняха и ми казаха, което много ме очудва. Някой да е чувал да е спрян вноса на Диферелин?  :ask: И също така, ми казаха, че със същото активно вещество бил Декапептил-а, някой от вас бил ли е на него и имате ли впечатления от опита си?
« Последна редакция: Май 10, 2011, 17:01:17 pm от SAB-f »
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #91 -: Май 10, 2011, 17:39:21 pm »
Момичета, Диферелина го няма по складовете в София, от аптеките звъняха и ми казаха, което много ме очудва. Някой да е чувал да е спрян вноса на Диферелин?  :ask: И също така, ми казаха, че със същото активно вещество бил Декапептил-а, някой от вас бил ли е на него и имате ли впечатления от опита си?

SAB-f аз, при 1 си опит бях с блокаж на Диферелин депо, при 2 си опит бях по дълъг протокол и блокажа ми бе съответно с Декапептил, но не депо, а о,1. Мисля, че имат еднакво действия на блокажа.

*
« Отговор #92 -: Май 10, 2011, 19:22:07 pm »
Какво значи 'дълъг протокол'? Колко време ти беше блокажа,дес? И подействаха еднакво ли?    Тоест на теб са ти изписали заместителят със същата активна съставка. 
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #93 -: Май 10, 2011, 21:30:27 pm »
Какво значи 'дълъг протокол'? Колко време ти беше блокажа,дес? И подействаха еднакво ли?    Тоест на теб са ти изписали заместителят със същата активна съставка. 

Не знам какво означава, че са ми изписали заместителя :oops:? Двата опита бяха в две поредни години и в две различни клиники 8) Протокола ми беше 21 дни с Декапептил 0,1 всеки ден ...

*
« Отговор #94 -: Май 10, 2011, 21:53:18 pm »
До колкото разбрах днес в аптеката, Дикапептила е нещо като 'заместител' на Диферелина на пазара, но може и да не съм разбрала правилно. Но има същата активна съставка като него всъщност!  8O
*
« Отговор #95 -: Май 10, 2011, 22:27:31 pm »
dess_dess  на SAB-f не й трябва Диферелин за блокаж за започване на процедура, а за лечение на ендометриоза.

SAB-f, в листовките на Диферелин и Декапептил депо пише, че активната съставка е Трипторелин. Доколкото знам за лечение на ендометриоза освен Диферелин, Декапептил депо, се изписва Лукрин депо и Золадекс( поне такава ми беше информацията от преди 2 години).
*
« Отговор #96 -: Май 11, 2011, 01:34:03 am »
Еми да, мерси :) предполагам, че в такъв случай след като няма Диферелин по складовете, просто трябва да се смени с нещо друго от другите възможности. Просто се очудих, че вечем го няма ...
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #97 -: Май 11, 2011, 08:32:12 am »
Еми да, мерси :) предполагам, че в такъв случай след като няма Диферелин по складовете, просто трябва да се смени с нещо друго от другите възможности. Просто се очудих, че вечем го няма ...

Мецани наясно съм с това! Обясних, че и двете имат еднакво или приблизително такова действие ...
SAB-f най-добре ще  е лекар да извърши смяната  :wink: все пак.