0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: МЦ сле диферелин!!!!
« Отговор #60 -: Юли 12, 2008, 11:30:31 am »
Честито и от мен, kyan! Много се радвам! Момъкът ти се е родил на рождения ден на съпруга ми. Значи ще е много мил, забавен и грижовен.  :lol: Да ти е жив и здрав!

« Отговор #61 -: Юли 14, 2008, 10:55:20 am »
Kyan да ви е живо и здраво малкото човече и много да ви радва!!!
« Отговор #62 -: Юли 14, 2008, 20:04:45 pm »
Честито мила, да сте живи и здрави и много да се гушкате. Бъди най-щастливата мама.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #63 -: Юли 21, 2008, 14:34:00 pm »
kyan, честита радост! Да ви е жив и здрав прекрасния Мартин и много да ви радва!  :)
*
« Отговор #64 -: Юли 24, 2008, 16:35:44 pm »
Благодаря на всички ви!
Желая ви успех, две черти и сладки бебчовци!  :D
« Отговор #65 -: Август 12, 2008, 12:04:06 pm »
Здравейте момичета,
Миналия месец ми бе последната, четвърта по ред инжекция лукрин депо.
След колко време е нормално да ми се възстанови цикъла?   :ask:  Доктора ми каза нещо от сорта на два месеца.
« Отговор #66 -: Август 12, 2008, 13:22:29 pm »
На мен ми дойде на 76-тия ден след третата (последна) инжекция. Някои момичета чакат и по 100 дни.

« Отговор #67 -: Август 12, 2008, 15:05:22 pm »
Значи ще изчакам до към 70 ия ден и ако няма нищо ще се обадя на доктора.
 :balk_134:
А кога вече имаш овулация , след първия или след втория цикъл?!!
*
« Отговор #68 -: Август 12, 2008, 15:08:41 pm »
Цитат
  А кога вече имаш овулация , след първия или след втория цикъл?!!
Може и преди цикъла-има момичета забременели преди да им е дошъл цикъла.
*
« Отговор #69 -: Август 12, 2008, 20:09:31 pm »
Дойде ми на 94 ден след поставянето на 3-та последна инжекция Диферелин.

« Отговор #70 -: Май 28, 2009, 23:35:09 pm »
Здравейте мили момичета, за пръв път се вписвам и аз по темата. Моля Ви за  съвет и кураж. Един месец след лапороскопията бях на диферелин - 3 инжекции. Вече минаха 68 дни а все още нямам МЦ. Много съм притеснена. Ходих при док., каза ми че лигавица се образува нормално, даже имам фуликул в единия яйчник, но въпреки всичко съм много притеснена.
« Отговор #71 -: Май 30, 2009, 02:54:56 am »
Спокойно, нямаш причина да се притесняваш, особено и щом вече има фоликул и лигавица. Очаквай цикъл до 20 дни, а ако целиш забременяване, започвайте да бебеправите тези дни щом си пред овулация. Има момичета, забременели веднага след диферелин, и цикъл така и не им дойде поради бременност. Ако това искаш, пожелавам ти го. Само за сравнение, на мен ми дойде на 84-тия ден след 3-тата инжекция. Ако се поразровиш нагоре в темата, ще видиш че някои чакаха и по 100 дни.

« Отговор #72 -: Май 30, 2009, 11:34:08 am »
Krassita, благодаря ти за куража! Подействаха ми успокоително думите ти, даже усещам че до ден -два може и да имам МЦ. А за бебе-дай Боже скоро!
« Отговор #73 -: Май 31, 2009, 10:45:04 am »
Здравейте момичета, искам пак да споделя с вас.На 70-тия ден след последната инж.Диферелин получих  симптоми като пред цикъл. Много се зарадвах, но имам до момента само кафяво течение.Дали е нормално това?
« Отговор #74 -: Юни 01, 2009, 14:29:29 pm »
Здравейте момичета, искам пак да споделя с вас.На 70-тия ден след последната инж.Диферелин получих  симптоми като пред цикъл. Много се зарадвах, но имам до момента само кафяво течение.Дали е нормално това?

Направи си един тест за бременност за всеки случай. Едно момиче от форума беше точно така, и се оказа че е бременна. Успех!

*
« Отговор #75 -: Август 04, 2010, 18:48:54 pm »
искам да попитам ако са ми били само една инжекция диферели на 20ти ден от цикъла.След нея на седмия ден ми дойде и от тогаванищо.Колко мислите че е възможно да ми закъснее
Диферелина ми е бит по повод хистероскопия
« Отговор #76 -: Август 04, 2010, 21:07:55 pm »
Действието на диферилина е от 28 до 45 дни средно.
Дошъл ти е цикълът след инжекцията, значи е подействал. Сега си с блокаж, който трае ориентировъчно толкова.
*
« Отговор #77 -: Август 05, 2010, 00:00:13 am »
инжекцията ми биха на 29ти април...
*
« Отговор #78 -: Август 05, 2010, 02:24:08 am »
хм.. по горе съм писала, че след 3-та инжекция ми е дошло на 94 ден.
Действието е 28 дни, след което би трябвало да настъпи овулация и след това да започне нов цикъл. Обаче има доста случай на жени на които след лечение с диферелин цикъла им е предизвикан.

Didon, При теб е интересно, че след само една инжекция вече са минали повече от 90 дни.  :?  Мисля, че ако не ти дойде до седмица би следвала до отидеш на преглед. Сигурна ли си че не си бременна. Не е невъзможно, има забременели след лечение без да им е идвало МЦ.

Друго което се сещам че около 2 седмици преди да ми дойде тогава имах усещането съм в ову. Е знам ли не съм ходила на преглед, но имах разни симптоми ...

*
« Отговор #79 -: Август 05, 2010, 10:57:54 am »
още несъм правила тест.Принципно през този период не сме били много актовни с моя мъж,
спомням си,че след като ми спря кървенето/след инжекцията и хистерото доста дълго кървях/,имах няколко дни,в които си мисля,че бях в овулация.имах си ЦС...От две седмици имам тежест в корема.Задъхвам се и след ядене ми става доста тежко.Имах и течение,но не беше разтегливо...спря,а от два дни гърдите ми станаха много чуствителни...Болки имам от време навреме в корема,но по-скоро дърпащи
 Другото,което се сещам е ,че миналата година,когато отново правих хистеро с предшестваща инжекция блокаж ,ми дойде точно на датата,когато трябваше

До сега да съм отишла на доктор,но нали знаете,че в при д-р Стаменов записването на часове става трудно и не ми се искаше да ходя безпричинно,но май периода без цикъл стана доста дългичък