0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: МЦ сле диферелин!!!!
« Отговор #40 -: Април 04, 2008, 17:01:44 pm »
Моми4ета има ли някой на който му е дошло преди 60-тия ден след Диферелин?
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev037pr___.png" alt="pregnancy" border="0" /></a>
« Отговор #41 -: Април 18, 2008, 17:49:26 pm »
На мен днес ми е 88 - я ден и още нямам МЦ. Обаче от две седмици имам симптоми и предполагам, че скоро ще ми дойде. :?
« Отговор #42 -: Април 18, 2008, 18:06:15 pm »
Леле, ти още ли чакаш??? Хайде, какви са тези 88 дни??  8O

« Отговор #43 -: Април 18, 2008, 19:38:41 pm »
И аз това се чудя. Имам чувството, че всеки момент ще ми дойде - ходя до тоалетната през час. :wink:
« Отговор #44 -: Април 18, 2008, 19:40:22 pm »
Green eyes, не го мисли и ще видиш, че ще ти дойде. Има момичета във форума на които им е дошло и по-късно. Всичко си е до организъм, а и щом имаш симптоми това е добър знак.
*
« Отговор #45 -: Април 21, 2008, 14:09:31 pm »
Споко, мацки, на мен ми дойде чак на 96 ден.  :wink:
През лятото, докато го чаках, цяла тема пусках тук, с въпрос на другите кога МЦ им е дошъл. Тогава някои съфорумки ми казаха, че колкото по-късно се възстановял, толкова по-добре.  :)
« Отговор #46 -: Април 21, 2008, 20:54:29 pm »
Да, заради ендометриозата. Целта е колкото се може по-дълго да не ти идва.
*
« Отговор #47 -: Април 23, 2008, 22:09:23 pm »
На мен ми дойде на 90 ден.Дано това да е било "добре' за моета ендометриоза.
*

f4eli4kata

• *
  • 24
  • Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете
« Отговор #48 -: Май 04, 2008, 15:24:51 pm »
Мили момичета,
И аз започнах лечение на ендометриозата с Диферелин.След дълго чудене с кое лекарство да се лекувам(Золадекс,Декапептил,Лукрин),мотане със Здравната каса и нерви,на 22 ден от цикъла след операцията си купих инжекцията.Това беше на 17 април.Не знам дали закъснях с нея,но безуспешно преди това търсих Декапептил депо и Лукрин.Неочаквано на 2 май ми дойде(не беше зацапване,а точно като обичайното ми кървене)и бях доста объркана и изненадана.Някъде из форумите бях чела,че след първата инжекция е нормално това(май се отнасяше за друго лекарство обаче), но много се притесних дали ще има ефект от лекуването.Моля ви,ако сте осведомени посъветвайте ме,защото си купувам Диферелина(а той съвсем не е евтин!)и искам да знам дали има ефект от курса на лечение.

*
« Отговор #49 -: Май 05, 2008, 19:08:53 pm »
Не се притеснявай. Почти винаги след първата инжекция - била тя Диферелин, Золадекс, Декапептил - МЦ си идва. Може да ти е малко по-дълъг от обикновено. При мен се проточи доста с едно кафяво зацапване след нормалното кървене. То спря няколко дни след като ми сложиха и 2-та инжекция. Просто така се паднаха дните...
Успех и не се притеснявай!

*

f4eli4kata

• *
  • 24
  • Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете
« Отговор #50 -: Май 05, 2008, 20:20:35 pm »
Благодаря ти,kyan!Успокои ме. :thankyousign:
« Последна редакция: Май 05, 2008, 20:32:44 pm от f4eli4kata »

« Отговор #51 -: Май 05, 2008, 21:13:22 pm »
Kyan, като видях отдолу в подписа ти, че остават 48 дни до термина, много се изненадах! Времето лети! Сякаш онзи ден каза, че си бременна. Хайде успешно добременеене  :lol: Истински много се радвам за теб!

f4eli4kata, спокойно! Аз бях една от малкото, на които не им дойде цикъл след пурвата инжекция. После пък като ги спреш има да го чакаш... :) Успех и на теб!

*
« Отговор #52 -: Май 07, 2008, 22:36:16 pm »
Kyan, като видях отдолу в подписа ти, че остават 48 дни до термина, много се изненадах! Времето лети! Сякаш онзи ден каза, че си бременна. Хайде успешно добременеене  :lol: Истински много се радвам за теб!

наистина времето лети! Kyan прегръщам те и се присъединявам към пожеланието на краси!
*
« Отговор #53 -: Май 20, 2008, 20:03:43 pm »
Благодаря ви много за пожеланията. Не съм влизала отдавна във форума и чак сега ги видях.  :oops: Дано и вие да имате моя късмет.  :bighug:
ОТ 9 май вече не ходя на работа и ми е много добре. Засега всичко е ок, дано да е така до края.  :D
*
« Отговор #54 -: Май 24, 2008, 09:28:05 am »
Благодаря ви много за пожеланията. Не съм влизала отдавна във форума и чак сега ги видях.  :oops: Дано и вие да имате моя късмет.  :bighug:
ОТ 9 май вече не ходя на работа и ми е много добре. Засега всичко е ок, дано да е така до края.  :D
СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА Е ОК И МНОГООООО ЛЕКО РАЖДАНЕ НА СИЛНО И ЗДРАВО БЕБЕ!   :blowingdust:
« Отговор #55 -: Юли 06, 2008, 12:57:00 pm »
Тъй като гледам, Kyan вече е станала мама. :lol:
Чакаме да се похвали.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #56 -: Юли 11, 2008, 17:27:04 pm »
Тъй като гледам, Kyan вече е станала мама. :lol:
Чакаме да се похвали.
Дааа. Чак днес успях да вляза във форума тук.
Родих на 1.07 в 12.55. Бебчо се казва Мартин. Роди се 3050 гр., 49 см. Раждането мина нормално с епидурална, е имам доста шефове, че бил тръгнал накриво, но днес вече почти ок си сядам на д..то.  :wink: Боже, ако пишех това в събота не бих сложила намигване... От вчера вече спрях дохранването напълно, ще видим доколко ще изкара само на кърма. Мъчат го вече коликите, но това са нормални неща. Не трябва да се оплаквам.
Пожелавам на всички, които се борят или са се борили с ендометриозата, да имат щастието да имат дете. Няма нищо по-хубаво от усмивката на собственото ви дете. И това ви го казва една работохоличка, да знаете!  :D
 :bighug: ви всички!
*
« Отговор #57 -: Юли 11, 2008, 19:58:14 pm »
kyan честито да ти е жив и здрав Мартин.
« Отговор #58 -: Юли 11, 2008, 20:07:55 pm »
Честито kyan, да ти е жив и здрав малкия Марти! 
*
« Отговор #59 -: Юли 12, 2008, 09:22:46 am »
Честито kyan да ви радва много малкия човек.